ВНИМАВАИТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dj_vanos_E36
- Потребител
-
- Кара: e36 320i 93g
- Мечтае да кара: x6
ВНИМАВАИТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе
ВНИМАВАЙТЕ като зареждате на бензиностанция ОМВ до гарата в Русе !!!НЕКЪДЪРНИТЕ бензанджий така ми измиха задното стъкло, че ми надраха капака до ламарина и управителя ми каза съжялявам
и сега сам за бояджия за моя сметка!! 

Последна промяна dj_vanos_E36 на 17 Юни 2010, 0:40, променена общо 1 път
E36
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: ВНИМАВАИТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе
В ОМВ и за кафе не се спира, ти чак бензин там зареждаш. От техния "100" октана такива детонации прай, че камбаната на Ал. Невски е нищо работа 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
хаха... в омв са открили топлата вода
... най-вероятно някое 86 пробутват за 100, щото с 86 ше литнат тея коли, ей 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dj_vanos_E36 написа:ВНИМАВАЙТЕ като зареждате на бензиностанция ОМВ до гарата в Русе !!!НЕКЪДЪРНИТЕ бензанджий така ми измиха задното стъкло, че ми надраха капака до ламарина и управителя ми каза съжялявами сега сам за бояджия за моя сметка!!
Другия път си зареди догоре и си тръгни, и като дойдат да питат що не си платил кажи, че съжаляваш...
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
dj_vanos_E36 написа:ВНИМАВАЙТЕ като зареждате на бензиностанция ОМВ до гарата в Русе !!!НЕКЪДЪРНИТЕ бензанджий така ми измиха задното стъкло, че ми надраха капака до ламарина и управителя ми каза съжялявами сега сам за бояджия за моя сметка!!
абе как така ще си тръгнеш съгласявайки се с тази ситуация бе колега?!?!

вдигаш скандал... събираш всичкия възможен персонал около теб и се караш с всички... дори и със случайни преминаващи... викаш като ненормален и се правиш че много добре знаеш конституцията на република България... по някое време на управителя ще му писне и ще ти каже да си напълниш резервоара и да си тръгнеш без да плащаш! ако след известно време това не се случи... започваш да заплашваш с полиция, съд, прокуратура, комисия защита на потребителя и който още се сетиш... след това викаш полиция да ти съставят протокол за щета и заплашваш бензинджията че ще го осъдиш ако не ти плати

ако и това не свърши работа и се чувстваш озлобен... започваш да правиш мизерии... подаваш жалба... пращаш писма до разните му комисии... пращаш им проверки и така докато не се почувстваш добре

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И накрая пак нищо, най-много да ти напълнят резервоара. По-добре да им теглиш една и да си излезеш, отколкото да помиарстваш за един резервоар от долнопробното им гориво.
Странно...
съжалявам за случилото се с колегата, ама...
Къде нормално зареждате гориво?
говорим за 95
Мерца на Шела бенза ми дава същия разход, но карам по-малко...
На Лукойл, все едно ми ги няма 20 коня... хубаво че е компресора да бута. Разхода е ОК.
На ОМВ като че ли най-добре засега.
ЕКО не съм зареждал скоро. Най-близкото ми е на Шипченски проход, пък не ходя там всеки ден
Я дайте прясно инфо, че на бензинец не бях карал от 8-9 години, а ми се налага да карам от скоро
Аз иначе съм супер доволен на бургаския Лукойл на изхода посока петолъчката.
съжалявам за случилото се с колегата, ама...
Къде нормално зареждате гориво?
говорим за 95
Мерца на Шела бенза ми дава същия разход, но карам по-малко...

На Лукойл, все едно ми ги няма 20 коня... хубаво че е компресора да бута. Разхода е ОК.
На ОМВ като че ли най-добре засега.
ЕКО не съм зареждал скоро. Най-близкото ми е на Шипченски проход, пък не ходя там всеки ден

Я дайте прясно инфо, че на бензинец не бях карал от 8-9 години, а ми се налага да карам от скоро

Аз иначе съм супер доволен на бургаския Лукойл на изхода посока петолъчката.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аз оня ден на Shel зареждам 20 литрова бутилка за пропан бутан ,която много пъти съм пълнил догоре и обикновено побира около 19,5 литра газ празна на Shel хвана 23 литра при положение че и вътре имаше малко газ 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
stambo_81dg написа:аз оня ден на Shel зареждам 20 литрова бутилка за пропан бутан ,която много пъти съм пълнил догоре и обикновено побира около 19,5 литра газ празна на Shel хвана 23 литра при положение че и вътре имаше малко газ
що не го удари тоя с бутилката по главата и да дава обяснения после що си направил така

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
На същата тази бензиностанция,преди година давайки на задна закачих капака и се спука на една пластмасова кофа за боклук,същия този управител дойде и ми искаше 30лв иначе щял да вика полиция защото съм му рушал имуществото,предпочетох да извикаме полиция...та и ти можеше да направиш същото,все пак те ти рушат имущството 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
VRPerformance написа:На същата тази бензиностанция,преди година давайки на задна закачих капака и се спука на една пластмасова кофа за боклук,същия този управител дойде и ми искаше 30лв иначе щял да вика полиция защото съм му рушал имуществото,предпочетох да извикаме полиция...та и ти можеше да направиш същото,все пак те ти рушат имущството
ми то наскоро ги даваха едни такива по господарите

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
И какво е виновно длъжностното лице,че колонката пълни отгоре?Надали те ги настройват.Идете се бийте с управителя ако въобще това е начина...ама да правите панаири на тоя дето зарежда за неща които не зависят от него.
И кой от вас ако е на тяхно място ще бръкне и ще каже "Еми одрасках ви калника-ето ви 150-200лв. да си пребоядисате панела".Айде поне един смелчага да ми отговори дали ще го направи това да си даде половината заплата?Всички сте много съвестни ама в следващия момент търсите нафта на черно,регистрирате автомобили без номер на двг. или с нереално ниска кубатура и подобни кокошкарски истории.Ама във форума всички са честни европейци...ама друг път!
И кой от вас ако е на тяхно място ще бръкне и ще каже "Еми одрасках ви калника-ето ви 150-200лв. да си пребоядисате панела".Айде поне един смелчага да ми отговори дали ще го направи това да си даде половината заплата?Всички сте много съвестни ама в следващия момент търсите нафта на черно,регистрирате автомобили без номер на двг. или с нереално ниска кубатура и подобни кокошкарски истории.Ама във форума всички са честни европейци...ама друг път!

8.32
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
А според теб какво трябжа да се случи като ти издраскат калника? Ти да си платиш боядисването или този, който го е надрал?
PIONEER написа:И какво е виновно длъжностното лице,че колонката пълни отгоре?Надали те ги настройват.Идете се бийте с управителя ако въобще това е начина...ама да правите панаири на тоя дето зарежда за неща които не зависят от него.
Ми ще плащаш,аз като направа фал си плащам.Колегата е излезнал мек и е простил.Нафта за джипа си взимам на черно,на едната кола съм с 2,8 а по талон 2,0

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2