ВНИМАВАИТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i 93g
Мечтае да кара: x6

ВНИМАВАИТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе

Мнение от dj_vanos_E36 » 16 Юни 2010, 22:44

ВНИМАВАЙТЕ като зареждате на бензиностанция ОМВ до гарата в Русе !!!НЕКЪДЪРНИТЕ бензанджий така ми измиха задното стъкло, че ми надраха капака до ламарина и управителя ми каза съжялявам :banghead: и сега сам за бояджия за моя сметка!! :bang:
Последна промяна dj_vanos_E36 на 17 Юни 2010, 0:40, променена общо 1 път
E36

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: ВНИМАВАИТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2010, 0:18

В ОМВ и за кафе не се спира, ти чак бензин там зареждаш. От техния "100" октана такива детонации прай, че камбаната на Ал. Невски е нищо работа :mhihi:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 17 Юни 2010, 12:49

еко за 100
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 17 Юни 2010, 12:53

хаха... в омв са открили топлата вода :mhihi: ... най-вероятно някое 86 пробутват за 100, щото с 86 ше литнат тея коли, ей :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 17 Юни 2010, 12:55

dj_vanos_E36 написа:ВНИМАВАЙТЕ като зареждате на бензиностанция ОМВ до гарата в Русе !!!НЕКЪДЪРНИТЕ бензанджий така ми измиха задното стъкло, че ми надраха капака до ламарина и управителя ми каза съжялявам :banghead: и сега сам за бояджия за моя сметка!! :bang:

Другия път си зареди догоре и си тръгни, и като дойдат да питат що не си платил кажи, че съжаляваш...
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 17 Юни 2010, 13:35

dj_vanos_E36 написа:ВНИМАВАЙТЕ като зареждате на бензиностанция ОМВ до гарата в Русе !!!НЕКЪДЪРНИТЕ бензанджий така ми измиха задното стъкло, че ми надраха капака до ламарина и управителя ми каза съжялявам :banghead: и сега сам за бояджия за моя сметка!! :bang:

абе как така ще си тръгнеш съгласявайки се с тази ситуация бе колега?!?! :banghead:
вдигаш скандал... събираш всичкия възможен персонал около теб и се караш с всички... дори и със случайни преминаващи... викаш като ненормален и се правиш че много добре знаеш конституцията на република България... по някое време на управителя ще му писне и ще ти каже да си напълниш резервоара и да си тръгнеш без да плащаш! ако след известно време това не се случи... започваш да заплашваш с полиция, съд, прокуратура, комисия защита на потребителя и който още се сетиш... след това викаш полиция да ти съставят протокол за щета и заплашваш бензинджията че ще го осъдиш ако не ти плати :mhihi:

ако и това не свърши работа и се чувстваш озлобен... започваш да правиш мизерии... подаваш жалба... пращаш писма до разните му комисии... пращаш им проверки и така докато не се почувстваш добре :mhihi: :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2010, 14:59

И накрая пак нищо, най-много да ти напълнят резервоара. По-добре да им теглиш една и да си излезеш, отколкото да помиарстваш за един резервоар от долнопробното им гориво.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Юни 2010, 16:17

Странно...
съжалявам за случилото се с колегата, ама...
Къде нормално зареждате гориво?
говорим за 95
Мерца на Шела бенза ми дава същия разход, но карам по-малко... ;)
На Лукойл, все едно ми ги няма 20 коня... хубаво че е компресора да бута. Разхода е ОК.
На ОМВ като че ли най-добре засега.
ЕКО не съм зареждал скоро. Най-близкото ми е на Шипченски проход, пък не ходя там всеки ден :)

Я дайте прясно инфо, че на бензинец не бях карал от 8-9 години, а ми се налага да карам от скоро ;)
Аз иначе съм супер доволен на бургаския Лукойл на изхода посока петолъчката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 17 Юни 2010, 16:37

аз оня ден на Shel зареждам 20 литрова бутилка за пропан бутан ,която много пъти съм пълнил догоре и обикновено побира около 19,5 литра газ празна на Shel хвана 23 литра при положение че и вътре имаше малко газ :conf:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 17 Юни 2010, 16:40

stambo_81dg написа:аз оня ден на Shel зареждам 20 литрова бутилка за пропан бутан ,която много пъти съм пълнил догоре и обикновено побира около 19,5 литра газ празна на Shel хвана 23 литра при положение че и вътре имаше малко газ :conf:

що не го удари тоя с бутилката по главата и да дава обяснения после що си направил така :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 17 Юни 2010, 16:49

На същата тази бензиностанция,преди година давайки на задна закачих капака и се спука на една пластмасова кофа за боклук,същия този управител дойде и ми искаше 30лв иначе щял да вика полиция защото съм му рушал имуществото,предпочетох да извикаме полиция...та и ти можеше да направиш същото,все пак те ти рушат имущството :)

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 17 Юни 2010, 16:51

VRPerformance написа:На същата тази бензиностанция,преди година давайки на задна закачих капака и се спука на една пластмасова кофа за боклук,същия този управител дойде и ми искаше 30лв иначе щял да вика полиция защото съм му рушал имуществото,предпочетох да извикаме полиция...та и ти можеше да направиш същото,все пак те ти рушат имущството :)

ми то наскоро ги даваха едни такива по господарите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 17 Юни 2010, 17:18

И какво е виновно длъжностното лице,че колонката пълни отгоре?Надали те ги настройват.Идете се бийте с управителя ако въобще това е начина...ама да правите панаири на тоя дето зарежда за неща които не зависят от него.
И кой от вас ако е на тяхно място ще бръкне и ще каже "Еми одрасках ви калника-ето ви 150-200лв. да си пребоядисате панела".Айде поне един смелчага да ми отговори дали ще го направи това да си даде половината заплата?Всички сте много съвестни ама в следващия момент търсите нафта на черно,регистрирате автомобили без номер на двг. или с нереално ниска кубатура и подобни кокошкарски истории.Ама във форума всички са честни европейци...ама друг път!
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 17 Юни 2010, 19:55

А според теб какво трябжа да се случи като ти издраскат калника? Ти да си платиш боядисването или този, който го е надрал?

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 17 Юни 2010, 20:30

PIONEER написа:И какво е виновно длъжностното лице,че колонката пълни отгоре?Надали те ги настройват.Идете се бийте с управителя ако въобще това е начина...ама да правите панаири на тоя дето зарежда за неща които не зависят от него.
И кой от вас ако е на тяхно място ще бръкне и ще каже "Еми одрасках ви калника-ето ви 150-200лв. да си пребоядисате панела".Айде поне един смелчага да ми отговори дали ще го направи това да си даде половината заплата?Всички сте много съвестни ама в следващия момент търсите нафта на черно,регистрирате автомобили без номер на двг. или с нереално ниска кубатура и подобни кокошкарски истории.Ама във форума всички са честни европейци...ама друг път!

Ми ще плащаш,аз като направа фал си плащам.Колегата е излезнал мек и е простил.Нафта за джипа си взимам на черно,на едната кола съм с 2,8 а по талон 2,0 :mhihi: Не се права на честен европеец ,защото не съм такъв :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата