Рециклиране на шарнири
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
Re:
Mitko195 написа:Днес видях в сервиза на Ясен как рециклира носачите- сложи им чисто нови шарнири- пише си на тях made in germany и много истинска стана работата- даже и гаранция 6 месеца мисля, че дава

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Рециклиране на шарнири
От днес и аз вече съм с оправени носачи - смениха ми шарнирите с такива от Е36, но усилени. Колата заспа, няма никакъв помен от тропането, което беше преди. Дългите шарнири си бяха твърди и не се бяха прецакали, затова смених само външните такива. Играчка си е - отне около 4 часа всичко. Но съм доволен 

Si non confectus, non reficiat.
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Аре честито брат
Утре може да тествам, че и мойте скоро ще са чао, а ми обадиха 160лв за двата с нови шарнири BMW
Така че разни хора за по 260лв за рециклиране само и отделно работа-

- Zagy
- нафтения
-
Митак, нямаш грижи - само звънни да кажеш че си готов, другото остави на мен 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Mitko195 написа:Аре честито братУтре може да тествам, че и мойте скоро ще са чао, а ми обадиха 160лв за двата с нови шарнири BMW
![]()
Така е Митак колегата Zagy ще те свърже с човека а може и аз, моного е точен слага всичко чисто ново и марка каквато си избереш и предимство е че можеш да гледаш какво се прави по колата, а както в някои сервизи отиваш да пиеш кафе и после скъсан болт и други.
И не на последно място излиза почти на половина като цена, което не е за сметка на качеството разбирасе то рециклирането си е рециклиране няма тайни как се прави, сменя се късия шарнир с такъв от е 36, аз сложих лемфьордер, а дългия ако е разбит се рециклира и караш без яд, но по принцип по често са разбити само късите, дългите по рядко.
И всичко със сваляне и качване и смяна на шарнири + шарнири от него лемфьордер при положение, ча са по 50 лв само шарнирите. Излиза около 160 лв за двата което си е добра оферта или ако си купиш ти шарнири, но трябва да си говориш с човека какви 50 лв на носач със сваляне е рециклиране и връщане обратно на колата.
- Zagy
- нафтения
-
oci написа:Така е Митак колегата Zagy ще те свърже с човека а може и аз, моного е точен слага всичко чисто ново и марка каквато си избереш и предимство е че можеш да гледаш какво се прави по колата, а както в някои сервизи отиваш да пиеш кафе и после скъсан болт и други.
И не на последно място излиза почти на половина като цена, което не е за сметка на качеството разбирасе то рециклирането си е рециклиране няма тайни как се прави, сменя се късия шарнир с такъв от е 36, аз сложих лемфьордер, а дългия ако е разбит се рециклира и караш без яд, но по принцип по често са разбити само късите, дългите по рядко.
И всичко със сваляне и качване и смяна на шарнири + шарнири от него лемфьордер при положение, ча са по 50 лв само шарнирите. Излиза около 160 лв за двата което си е добра оферта или ако си купиш ти шарнири, но трябва да си говориш с човека какви 50 лв на носач със сваляне е рециклиране и връщане обратно на колата.
Така е - всичко го прави пред теб и ти обяснява, аз му висях на главата и нищо не ми каза (аз винаги така правя и затова ми мрънкат

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
В сервиза, в който си правя колата шефа ми каза, че имало за 55лв къси шарнири BMW който без преправяне стават на нашите носачи, но и според мен се обърка с цената за работата, но няма да го подсещам засега
Иначе евала на майсора на Zagy и дано да са здрави през следващите 50000км
П.С. Oci- с теб така и не се засякохме да ми направиш мигачите с DISа,а имам да те черпя още от предния път

П.С. Oci- с теб така и не се засякохме да ми направиш мигачите с DISа,а имам да те черпя още от предния път

- oci
- старши ентусиаст
-
Mitko195 написа:В сервиза, в който си правя колата шефа ми каза, че имало за 55лв къси шарнири BMW който без преправяне стават на нашите носачи, но и според мен се обърка с цената за работата, но няма да го подсещам засегаИначе евала на майсора на Zagy и дано да са здрави през следващите 50000км
![]()
Толоква 50 лв са на лемфьордер и сатава абсолютно точно за нашите носачи, ако сложиш по евтини ще ти е още по тънко, но сигурно за сметка на качеството иначе цената на труда съм ти я написал 50 лв със смяна и рециклиране, а за мигачите пиши на ЛС и ще се разберем аз вчера идах до Бизнес парка.
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
От днес и аз вече съм с новички шарнири на носачите. При същия майстор на Oci и Zagy (благодарности на Oci за контакта).
Майсторът е супер, носачите са супер и аз съм супер доволен!
Надявам се след 50-100 000км да съм все още така доволен, но и по-малко да са пътят ще ми е виновен. Но стига съм го хвалил майстора, работата му говори достатъчно. Който желае да се свърже, може да пише и на мен.
Но наистина - Като цена за качеството и труда, това е най-доброто към момента.
При мен отне 5-6 часа, ама беше голямо блъскане и чукане. За този труд си е направо без пари.
Искренно го препоръчвам и още веднъж благодарности на Oci.
Надявам се след 50-100 000км да съм все още така доволен, но и по-малко да са пътят ще ми е виновен. Но стига съм го хвалил майстора, работата му говори достатъчно. Който желае да се свърже, може да пише и на мен.
При мен отне 5-6 часа, ама беше голямо блъскане и чукане. За този труд си е направо без пари.
- BaDDocToR
- Потребител
-
- Кара: 15' BMW X4 3.0d
Колеги,дайте и на мен номера на този майстор ,че и моите шарнири проплакаха вече!
Пратете ми го на лични.Благодаря предварително !!!

- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
ще може ли и на мен номерчето да ми дадете че и аз притропах

а маистора от каде е ?
сф ?

а маистора от каде е ?
сф ?
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
zmeyan написа:От днес и аз вече съм с новички шарнири на носачите. При същия майстор на Oci и Zagy (благодарности на Oci за контакта).
От каде е тоя майстор?Някъкъв телефон да имаш?

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Zagy написа:От днес и аз вече съм с оправени носачи - смениха ми шарнирите с такива от Е36, но усилени. Колата заспа, няма никакъв помен от тропането, което беше преди. Дългите шарнири си бяха твърди и не се бяха прецакали, затова смених само външните такива. Играчка си е - отне около 4 часа всичко. Но съм доволен
Къде ги смени колега?кажи и на нас

- oci
- старши ентусиаст
-
shark1986 написа:Zagy написа:От днес и аз вече съм с оправени носачи - смениха ми шарнирите с такива от Е36, но усилени. Колата заспа, няма никакъв помен от тропането, което беше преди. Дългите шарнири си бяха твърди и не се бяха прецакали, затова смених само външните такива. Играчка си е - отне около 4 часа всичко. Но съм доволен
Къде ги смени колега?кажи и на нас
Ето го номера на момчето 0896756056, казва се Иво може да кажете, че Орлин с климатиците от форума на БМВ ви праща и обслужването ще е на ниво много е точен не се мотая и работи все едно си го прави на своята кола и на цени без конкуренция.
А в същия сервиз може да ви се направи и обслужване и всякакъв ремонт на климатика или като звъннете на него или на мен.
Сервиза е на удобно място на гравния път между София и Перник на 10 км от София.
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
И цените на рециклирането рязко ще спаднат до реални стойности след като вече има по-качествен и евтин вариант
След морето и аз ще ида да си оправя мойте

След морето и аз ще ида да си оправя мойте