Рециклиране на шарнири

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: само бмв та
Детайли за колата: много бърза

Re:

Мнение от ясен николов » 23 Юни 2010, 17:46

Mitko195 написа:Днес видях в сервиза на Ясен как рециклира носачите- сложи им чисто нови шарнири- пише си на тях made in germany и много истинска стана работата- даже и гаранция 6 месеца мисля, че дава ;)

;)
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: Рециклиране на шарнири

Мнение от Zagy » 06 Юли 2010, 15:54

От днес и аз вече съм с оправени носачи - смениха ми шарнирите с такива от Е36, но усилени. Колата заспа, няма никакъв помен от тропането, което беше преди. Дългите шарнири си бяха твърди и не се бяха прецакали, затова смених само външните такива. Играчка си е - отне около 4 часа всичко. Но съм доволен :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 07 Юли 2010, 1:45

Аре честито брат ;) Утре може да тествам, че и мойте скоро ще са чао, а ми обадиха 160лв за двата с нови шарнири BMW :lalala:
Така че разни хора за по 260лв за рециклиране само и отделно работа- :no:

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 07 Юли 2010, 7:19

Митак, нямаш грижи - само звънни да кажеш че си готов, другото остави на мен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 07 Юли 2010, 11:45

Mitko195 написа:Аре честито брат ;) Утре може да тествам, че и мойте скоро ще са чао, а ми обадиха 160лв за двата с нови шарнири BMW :lalala:
Така че разни хора за по 260лв за рециклиране само и отделно работа- :no:

Така е Митак колегата Zagy ще те свърже с човека а може и аз, моного е точен слага всичко чисто ново и марка каквато си избереш и предимство е че можеш да гледаш какво се прави по колата, а както в някои сервизи отиваш да пиеш кафе и после скъсан болт и други.
И не на последно място излиза почти на половина като цена, което не е за сметка на качеството разбирасе то рециклирането си е рециклиране няма тайни как се прави, сменя се късия шарнир с такъв от е 36, аз сложих лемфьордер, а дългия ако е разбит се рециклира и караш без яд, но по принцип по често са разбити само късите, дългите по рядко.
И всичко със сваляне и качване и смяна на шарнири + шарнири от него лемфьордер при положение, ча са по 50 лв само шарнирите. Излиза около 160 лв за двата което си е добра оферта или ако си купиш ти шарнири, но трябва да си говориш с човека какви 50 лв на носач със сваляне е рециклиране и връщане обратно на колата.

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 07 Юли 2010, 12:49

oci написа:Така е Митак колегата Zagy ще те свърже с човека а може и аз, моного е точен слага всичко чисто ново и марка каквато си избереш и предимство е че можеш да гледаш какво се прави по колата, а както в някои сервизи отиваш да пиеш кафе и после скъсан болт и други.
И не на последно място излиза почти на половина като цена, което не е за сметка на качеството разбирасе то рециклирането си е рециклиране няма тайни как се прави, сменя се късия шарнир с такъв от е 36, аз сложих лемфьордер, а дългия ако е разбит се рециклира и караш без яд, но по принцип по често са разбити само късите, дългите по рядко.
И всичко със сваляне и качване и смяна на шарнири + шарнири от него лемфьордер при положение, ча са по 50 лв само шарнирите. Излиза около 160 лв за двата което си е добра оферта или ако си купиш ти шарнири, но трябва да си говориш с човека какви 50 лв на носач със сваляне е рециклиране и връщане обратно на колата.

Така е - всичко го прави пред теб и ти обяснява, аз му висях на главата и нищо не ми каза (аз винаги така правя и затова ми мрънкат :mhihi: ) - пича е много точен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitko195 » 07 Юли 2010, 16:28

В сервиза, в който си правя колата шефа ми каза, че имало за 55лв къси шарнири BMW който без преправяне стават на нашите носачи, но и според мен се обърка с цената за работата, но няма да го подсещам засега :D Иначе евала на майсора на Zagy и дано да са здрави през следващите 50000км :yes:
П.С. Oci- с теб така и не се засякохме да ми направиш мигачите с DISа,а имам да те черпя още от предния път ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 07 Юли 2010, 19:54

Mitko195 написа:В сервиза, в който си правя колата шефа ми каза, че имало за 55лв къси шарнири BMW който без преправяне стават на нашите носачи, но и според мен се обърка с цената за работата, но няма да го подсещам засега :D Иначе евала на майсора на Zagy и дано да са здрави през следващите 50000км :yes:
П.С. Oci- с теб така и не се засякохме да ми направиш мигачите с DISа,а имам да те черпя още от предния път ;)

Толоква 50 лв са на лемфьордер и сатава абсолютно точно за нашите носачи, ако сложиш по евтини ще ти е още по тънко, но сигурно за сметка на качеството иначе цената на труда съм ти я написал 50 лв със смяна и рециклиране, а за мигачите пиши на ЛС и ще се разберем аз вчера идах до Бизнес парка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 10 Юли 2010, 1:57

От днес и аз вече съм с новички шарнири на носачите. При същия майстор на Oci и Zagy (благодарности на Oci за контакта).
Майсторът е супер, носачите са супер и аз съм супер доволен!
Надявам се след 50-100 000км да съм все още така доволен, но и по-малко да са пътят ще ми е виновен. Но стига съм го хвалил майстора, работата му говори достатъчно. Който желае да се свърже, може да пише и на мен.
Но наистина - Като цена за качеството и труда, това е най-доброто към момента.
При мен отне 5-6 часа, ама беше голямо блъскане и чукане. За този труд си е направо без пари.
Искренно го препоръчвам и още веднъж благодарности на Oci.

Потребител
Аватар
Кара: 15' BMW X4 3.0d

Мнение от BaDDocToR » 18 Юли 2010, 13:49

Колеги,дайте и на мен номера на този майстор ,че и моите шарнири проплакаха вече! :( Пратете ми го на лични.Благодаря предварително !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330d

Мнение от gggalf » 23 Юли 2010, 13:44

ще може ли и на мен номерчето да ми дадете че и аз притропах
:(
а маистора от каде е ?
сф ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 24 Юли 2010, 17:34

zmeyan написа:От днес и аз вече съм с новички шарнири на носачите. При същия майстор на Oci и Zagy (благодарности на Oci за контакта).
Майсторът е супер, носачите са супер и аз съм супер доволен!
Надявам се след 50-100 000км да съм все още така доволен, но и по-малко да са пътят ще ми е виновен. Но стига съм го хвалил майстора, работата му говори достатъчно. Който желае да се свърже, може да пише и на мен.
Но наистина - Като цена за качеството и труда, това е най-доброто към момента.
При мен отне 5-6 часа, ама беше голямо блъскане и чукане. За този труд си е направо без пари.
Искренно го препоръчвам и още веднъж благодарности на Oci.

От каде е тоя майстор?Някъкъв телефон да имаш?
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 24 Юли 2010, 17:36

Zagy написа:От днес и аз вече съм с оправени носачи - смениха ми шарнирите с такива от Е36, но усилени. Колата заспа, няма никакъв помен от тропането, което беше преди. Дългите шарнири си бяха твърди и не се бяха прецакали, затова смених само външните такива. Играчка си е - отне около 4 часа всичко. Но съм доволен :mrgreen:

Къде ги смени колега?кажи и на нас :wave:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 24 Юли 2010, 19:44

shark1986 написа:
Zagy написа:От днес и аз вече съм с оправени носачи - смениха ми шарнирите с такива от Е36, но усилени. Колата заспа, няма никакъв помен от тропането, което беше преди. Дългите шарнири си бяха твърди и не се бяха прецакали, затова смених само външните такива. Играчка си е - отне около 4 часа всичко. Но съм доволен :mrgreen:

Къде ги смени колега?кажи и на нас :wave:

Ето го номера на момчето 0896756056, казва се Иво може да кажете, че Орлин с климатиците от форума на БМВ ви праща и обслужването ще е на ниво много е точен не се мотая и работи все едно си го прави на своята кола и на цени без конкуренция.
А в същия сервиз може да ви се направи и обслужване и всякакъв ремонт на климатика или като звъннете на него или на мен.
Сервиза е на удобно място на гравния път между София и Перник на 10 км от София.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitko195 » 25 Юли 2010, 1:01

И цените на рециклирането рязко ще спаднат до реални стойности след като вече има по-качествен и евтин вариант :driving:
След морето и аз ще ида да си оправя мойте :P

ПредишнаСледваща

Назад към E46