вижте как ме усраха
Модератор: Общи модератори
Re: вижте как ме усраха
scipo написа:обади се на господари на ефира![]()
![]()
... имаше някакъв случай на 1 момче от Бургас дето са му гепили 7цата и не са му я платили 5 месеца и след като господарите направиха предаването на др ден всичко му беше платено
![]()
![]()
![]()
Айде бе, чак па на другия ден

Застрохователите плащат както трябва ако и колата е застрахована както трябва, т.е. ако ти е недозастрахован автомобила неможе да очакваш да ти се плати както трябва. Естествено че има някои застрахователи, които се правят на интересни, но ако всичко е било ОК при застраховането на автомобила и премията, съответстваща на застрахователната сума е платена цялата, независимо дали на вноски или на куп, са длъжни да покрият щетите както трябва. Сега друг е въпроса ако през месец ходиш да завеждаш щети за по 100-200лв. и каското ти е 300лв. да кажем - едва ли някой ще плаща "отлично" всеки път!
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Колега, аз малко късно се включвам, ама ти подаде ли жалба в РПУ за вандализъм??? С Протокола от Полицията, няма как да ти кажат, че ти си си я надрал 

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
някво ефтино тюнинг фолио тип бързи яростни временно ще спаси положението за "педала"
- borislav
- младши ентусиаст
-
Еми най големия циганин си остава Българинът.Селянията край няма аман вече от такива бастуни
Да ти убият мерака да имаш кола.....

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
SpLiT написа:Колега, аз малко късно се включвам, ама ти подаде ли жалба в РПУ за вандализъм??? С Протокола от Полицията, няма как да ти кажат, че ти си си я надрал
все едно не може да си я надере сам и пак да подаде жалба... абе гадна работа...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Там където я беше паркирал, пречеше ли на някой? Почти съм сигурен, че си и то заради надписът на капака. Защото на мен ми е писнало да ми спират "педерастката" пред гаража, така че да не мога да изляза или да трябва да го правя с 9789809 маневри. Неведнъж съм си драскал боята докато излизам и на мен са ми минавали какви ли не мисли през главата за така паркиралият индивид и неговата кола. Предпочитам обаче да го изчакам и да му набия един шут в гъза, защото колата не е виновна.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
golf gtd написа:не колега не е пре4ила на никио това си е паркинг
Абе бягай далеч от бул инс много хора се преебахме там

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колега, щом завършва на ИНС (Застрахователната компания) значи нищо не трябва да очакваш от тях, те не изплащат щети. Лично съм го преживял, само че от друга компания, която завършва на ИНС. Колега, мисля си, че няма да е лошо да се консултираш с адвокат и да подадеш жалби-например в комисия защита правата на потребителите, също в комисия по финансов надзор, няма да ти коства много. При правилно заведена щета е добре да си търсиш правата, все пак не плащаш лев и два за каското.