вижте как ме усраха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: вижте как ме усраха

Мнение от TiGoNiSh » 15 Юли 2010, 17:27

scipo написа:обади се на господари на ефира :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... имаше някакъв случай на 1 момче от Бургас дето са му гепили 7цата и не са му я платили 5 месеца и след като господарите направиха предаването на др ден всичко му беше платено :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Айде бе, чак па на другия ден :kuku:

Застрохователите плащат както трябва ако и колата е застрахована както трябва, т.е. ако ти е недозастрахован автомобила неможе да очакваш да ти се плати както трябва. Естествено че има някои застрахователи, които се правят на интересни, но ако всичко е било ОК при застраховането на автомобила и премията, съответстваща на застрахователната сума е платена цялата, независимо дали на вноски или на куп, са длъжни да покрият щетите както трябва. Сега друг е въпроса ако през месец ходиш да завеждаш щети за по 100-200лв. и каското ти е 300лв. да кажем - едва ли някой ще плаща "отлично" всеки път!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 16 Юли 2010, 1:16

Колега, аз малко късно се включвам, ама ти подаде ли жалба в РПУ за вандализъм??? С Протокола от Полицията, няма как да ти кажат, че ти си си я надрал ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 17 Юли 2010, 3:26

някво ефтино тюнинг фолио тип бързи яростни временно ще спаси положението за "педала"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 18 Юли 2010, 23:30

Еми най големия циганин си остава Българинът.Селянията край няма аман вече от такива бастуни :evil: Да ти убият мерака да имаш кола.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 19 Юли 2010, 0:28

SpLiT написа:Колега, аз малко късно се включвам, ама ти подаде ли жалба в РПУ за вандализъм??? С Протокола от Полицията, няма как да ти кажат, че ти си си я надрал ;)

все едно не може да си я надере сам и пак да подаде жалба... абе гадна работа...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 19 Юли 2010, 0:55

Там където я беше паркирал, пречеше ли на някой? Почти съм сигурен, че си и то заради надписът на капака. Защото на мен ми е писнало да ми спират "педерастката" пред гаража, така че да не мога да изляза или да трябва да го правя с 9789809 маневри. Неведнъж съм си драскал боята докато излизам и на мен са ми минавали какви ли не мисли през главата за така паркиралият индивид и неговата кола. Предпочитам обаче да го изчакам и да му набия един шут в гъза, защото колата не е виновна.

Аватар
Кара: колело

Мнение от golf gtd » 22 Юли 2010, 14:17

не колега не е пре4ила на никио това си е паркинг
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 22 Юли 2010, 15:01

golf gtd написа:не колега не е пре4ила на никио това си е паркинг

Абе бягай далеч от бул инс много хора се преебахме там :evil: Иначе какво стана ще плащат ли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 22 Юли 2010, 21:01

Колега, щом завършва на ИНС (Застрахователната компания) значи нищо не трябва да очакваш от тях, те не изплащат щети. Лично съм го преживял, само че от друга компания, която завършва на ИНС. Колега, мисля си, че няма да е лошо да се консултираш с адвокат и да подадеш жалби-например в комисия защита правата на потребителите, също в комисия по финансов надзор, няма да ти коства много. При правилно заведена щета е добре да си търсиш правата, все пак не плащаш лев и два за каското.

Предишна

Назад към Извън Темата