Питане за джамбази и полиция?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Питане за джамбази и полиция?
бе и това не е работа...да не спиш спокойно по цели нощи, да те гони параноята и да се притесняваш някой да не ти разбие колата.
аз не мога така. гараж и каско, това що-годе ти дава някакво спокойствие.
virtue and tranquillity
vladye написа:бе и това не е работа...да не спиш спокойно по цели нощи, да те гони параноята и да се притесняваш някой да не ти разбие колата.
Вервай ми, кефа, да фърлиш една ока бой на некоя мангуста, си заслужава безсънните нощи

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Нахалстваш, звъниш пак и пак, докато ти обърнат внимание! Ако пак не ти обръщат внимание - звъниш на 112 , там обаждането минава през повече хора, вероятността да забатачи някой проблема ти е по- малка. А такова цинично отношение към гражданин, изпаднал в такава ситуация е направо срамота и цинизъм. Разбиване на автомобил ако не е случай, който да се разследва, не знам кое е.... 

Никой не мое ма връне на селу!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Ryapoff написа:Другия път, като им се обадиш, започни с "Добър ден, аз съм ... , с кого разговарям?", внимание ще ти обърнат. Колкото до саморазправа - ако живееш в къща, където няма други хора наоколо(съседи), можеш както искаш да се разправяш. Иначе ще изядеш ти държавната сила. Пробвай първо с това, което ти казах, а ако не подейства пиши тук името на полицая.
Е браво бе, тука в случая става въпро за дребни поражения, но я си представи нещо сериозно, дето направо изпадаш почти в шок. И какво като звъннеш при положение ,че туко що са те заплашили с пистолет примерно или са те пребили , ограбили , на*бали 3ма, трябва да започнеш с: Добър ден, извинете за безпокойството, може ли, ама само ако не ви притеснявам, да ми обърнете внимание, ще се реванширам в натура......и 10мин разговор за да разбера кой стои отсреща и дали иска да ми обърне внимание?
ЗАТОВА ли плащаме данъци а? ЗА да им лижа Г*за по телефона? За такива дисциплинарно уволнение и съд ако заради ситуацията, на която не са обърнали внимание е станало нещо.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BMW_RIDER написа:Ryapoff написа:Другия път, като им се обадиш, започни с "Добър ден, аз съм ... , с кого разговарям?", внимание ще ти обърнат. Колкото до саморазправа - ако живееш в къща, където няма други хора наоколо(съседи), можеш както искаш да се разправяш. Иначе ще изядеш ти държавната сила. Пробвай първо с това, което ти казах, а ако не подейства пиши тук името на полицая.
Е браво бе, тука в случая става въпро за дребни поражения, но я си представи нещо сериозно, дето направо изпадаш почти в шок. И какво като звъннеш при положение ,че туко що са те заплашили с пистолет примерно или са те пребили , ограбили , на*бали 3ма, трябва да започнеш с: Добър ден, извинете за безпокойството, може ли, ама само ако не ви притеснявам, да ми обърнете внимание, ще се реванширам в натура......и 10мин разговор за да разбера кой стои отсреща и дали иска да ми обърне внимание?
ЗАТОВА ли плащаме данъци а? ЗА да им лижа Г*за по телефона? За такива дисциплинарно уволнение и съд ако заради ситуацията, на която не са обърнали внимание е станало нещо.
Ходи в трето и кажи че плащаме данъци и те зимат заплата-те па на ако тоя ,инспектор ли е,квартален ли е не поиска да те заключи щото говориш мръсни думи и всъщност хич даже не му плащаш ти заплатата

Е.Димитров написа:Ходи в трето и кажи че плащаме данъци и те зимат заплата-те па на ако тоя ,инспектор ли е,квартален ли е не поиска да те заключи щото говориш мръсни думи и всъщност хич даже не му плащаш ти заплатата
Да ме арестува, не ми дреме кой е. Точно така е по закон и не е никакво лизане на гъз! Трябва да се легитимира! Нямам к'во повече да кажа.
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
dbanchev написа:Колегиии за*бете ги тия полицай, дебнете боклуците които крадът и ги трошете, това е оправията само. От личен опит го казвам, минал съм по тоя път и аз- подигравка и никаква заинтересованост от страна на ,, нашата полиция,,.
Тука в Красна поляна където живея сме се организирали от блока и се дебне постоянно- като на смени сме![]()
и да ви кажа често набарваме по някой боклук, вкарваме го в един гараж после и се забавляваме подобаващо, пък нека се оплаква после
,ма няма от какво ние всички ги уважаваме.
Ей тва е...ебан до пръдня.
rwd фен
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Нено Б. написа:dbanchev написа:Колегиии за*бете ги тия полицай, дебнете боклуците които крадът и ги трошете, това е оправията само. От личен опит го казвам, минал съм по тоя път и аз- подигравка и никаква заинтересованост от страна на ,, нашата полиция,,.
Тука в Красна поляна където живея сме се организирали от блока и се дебне постоянно- като на смени сме![]()
и да ви кажа често набарваме по някой боклук, вкарваме го в един гараж после и се забавляваме подобаващо, пък нека се оплаква после
Колега нещо на въпреки ли имаш А? Който иска да мишкува и да оставя гадовете да си крадът, пък да се моли на смешниците наречени полиция, аз си оправям проблемите по други начини.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Хубаво колега ги решаваш, но внимавай с тия саморазправи да не си отвориш други проблеми, много по- големи, от опит ти го казвам съвсем добронамерено.
Никой не мое ма връне на селу!
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
dbanchev написа:Нено Б. написа:dbanchev написа:Колегиии за*бете ги тия полицай, дебнете боклуците които крадът и ги трошете, това е оправията само. От личен опит го казвам, минал съм по тоя път и аз- подигравка и никаква заинтересованост от страна на ,, нашата полиция,,.
Колега нещо на въпреки ли имаш А? Който иска да мишкува и да оставя гадовете да си крадът, пък да се моли на смешниците наречени полиция, аз си оправям проблемите по други начини.
Аз съм съгласен с теб

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Venko написа:......
Колега съберете се 3-4 по якички и отидете с колата до барите(знаеш ги къде са). Обяснете им след шамарите, че ако пак пипнат колата ще изгорят и въпроаса приключва. Аз така ги отказах да ми барат колите докато бях в ОК

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Благодаря ви на всички за мненията и насоките. За пореден път се радвам, че съм част от този форум, което ме кара да не се чувствам сам в проблема.
Колега Ryapoff, прочетох линка ти към monitor - просто ми стана драго!!!
Колега moksika, би ли уточнил за кое място точно иде реч, моля.

Колега Ryapoff, прочетох линка ти към monitor - просто ми стана драго!!!
Колега moksika, би ли уточнил за кое място точно иде реч, моля.

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Spawn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
- Мечтае да кара: ...вече го кара :)
Честито на печелившите , днес и аз осъмнах за 1ви път с разбита кола, но за голям мой късмет се отървах само със счупено стъкло задно малко, и късмета някой да ги е сепнал та не са успяли да изнесат нищо и са избягали.Единственото решение за мен е аларма с пейджър....та почвам да търся.От Пловдив съм ако някой има идеи...да дава....мерси
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3