Питане за джамбази и полиция?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Re: Питане за джамбази и полиция?

Мнение от vladye » 30 Юли 2010, 12:59

бе и това не е работа...да не спиш спокойно по цели нощи, да те гони параноята и да се притесняваш някой да не ти разбие колата.
аз не мога така. гараж и каско, това що-годе ти дава някакво спокойствие.
virtue and tranquillity

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 13:21

vladye написа:бе и това не е работа...да не спиш спокойно по цели нощи, да те гони параноята и да се притесняваш някой да не ти разбие колата.
аз не мога така. гараж и каско, това що-годе ти дава някакво спокойствие.

Вервай ми, кефа, да фърлиш една ока бой на некоя мангуста, си заслужава безсънните нощи :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Юли 2010, 13:24

Нахалстваш, звъниш пак и пак, докато ти обърнат внимание! Ако пак не ти обръщат внимание - звъниш на 112 , там обаждането минава през повече хора, вероятността да забатачи някой проблема ти е по- малка. А такова цинично отношение към гражданин, изпаднал в такава ситуация е направо срамота и цинизъм. Разбиване на автомобил ако не е случай, който да се разследва, не знам кое е.... :shock:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 30 Юли 2010, 13:42

Ryapoff написа:Другия път, като им се обадиш, започни с "Добър ден, аз съм ... , с кого разговарям?", внимание ще ти обърнат. Колкото до саморазправа - ако живееш в къща, където няма други хора наоколо(съседи), можеш както искаш да се разправяш. Иначе ще изядеш ти държавната сила. Пробвай първо с това, което ти казах, а ако не подейства пиши тук името на полицая.

Е браво бе, тука в случая става въпро за дребни поражения, но я си представи нещо сериозно, дето направо изпадаш почти в шок. И какво като звъннеш при положение ,че туко що са те заплашили с пистолет примерно или са те пребили , ограбили , на*бали 3ма, трябва да започнеш с: Добър ден, извинете за безпокойството, може ли, ама само ако не ви притеснявам, да ми обърнете внимание, ще се реванширам в натура......и 10мин разговор за да разбера кой стои отсреща и дали иска да ми обърне внимание?

ЗАТОВА ли плащаме данъци а? ЗА да им лижа Г*за по телефона? За такива дисциплинарно уволнение и съд ако заради ситуацията, на която не са обърнали внимание е станало нещо.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2010, 13:48

BMW_RIDER написа:
Ryapoff написа:Другия път, като им се обадиш, започни с "Добър ден, аз съм ... , с кого разговарям?", внимание ще ти обърнат. Колкото до саморазправа - ако живееш в къща, където няма други хора наоколо(съседи), можеш както искаш да се разправяш. Иначе ще изядеш ти държавната сила. Пробвай първо с това, което ти казах, а ако не подейства пиши тук името на полицая.

Е браво бе, тука в случая става въпро за дребни поражения, но я си представи нещо сериозно, дето направо изпадаш почти в шок. И какво като звъннеш при положение ,че туко що са те заплашили с пистолет примерно или са те пребили , ограбили , на*бали 3ма, трябва да започнеш с: Добър ден, извинете за безпокойството, може ли, ама само ако не ви притеснявам, да ми обърнете внимание, ще се реванширам в натура......и 10мин разговор за да разбера кой стои отсреща и дали иска да ми обърне внимание?

ЗАТОВА ли плащаме данъци а? ЗА да им лижа Г*за по телефона? За такива дисциплинарно уволнение и съд ако заради ситуацията, на която не са обърнали внимание е станало нещо.

Ходи в трето и кажи че плащаме данъци и те зимат заплата-те па на ако тоя ,инспектор ли е,квартален ли е не поиска да те заключи щото говориш мръсни думи и всъщност хич даже не му плащаш ти заплатата :banghead:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Юли 2010, 15:09

Е.Димитров написа:Ходи в трето и кажи че плащаме данъци и те зимат заплата-те па на ако тоя ,инспектор ли е,квартален ли е не поиска да те заключи щото говориш мръсни думи и всъщност хич даже не му плащаш ти заплатата :banghead:

Да ме арестува, не ми дреме кой е. Точно така е по закон и не е никакво лизане на гъз! Трябва да се легитимира! Нямам к'во повече да кажа.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 31 Юли 2010, 2:17

dbanchev написа:Колегиии за*бете ги тия полицай, дебнете боклуците които крадът и ги трошете, това е оправията само. От личен опит го казвам, минал съм по тоя път и аз- подигравка и никаква заинтересованост от страна на ,, нашата полиция,, :mhihi: .
Тука в Красна поляна където живея сме се организирали от блока и се дебне постоянно- като на смени сме :mhihi: :kuku: и да ви кажа често набарваме по някой боклук, вкарваме го в един гараж после и се забавляваме подобаващо, пък нека се оплаква после :mhihi: ,ма няма от какво ние всички ги уважаваме. :bang:

Ей тва е...ебан до пръдня.
rwd фен

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 03 Авг 2010, 14:33

Нено Б. написа:
dbanchev написа:Колегиии за*бете ги тия полицай, дебнете боклуците които крадът и ги трошете, това е оправията само. От личен опит го казвам, минал съм по тоя път и аз- подигравка и никаква заинтересованост от страна на ,, нашата полиция,, :mhihi: .
Тука в Красна поляна където живея сме се организирали от блока и се дебне постоянно- като на смени сме :mhihi: :kuku: и да ви кажа често набарваме по някой боклук, вкарваме го в един гараж после и се забавляваме подобаващо, пък нека се оплаква после :mhihi: ,ма няма от какво ние всички ги уважаваме. :bang:

Колега нещо на въпреки ли имаш А? Който иска да мишкува и да оставя гадовете да си крадът, пък да се моли на смешниците наречени полиция, аз си оправям проблемите по други начини.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Авг 2010, 15:32

Хубаво колега ги решаваш, но внимавай с тия саморазправи да не си отвориш други проблеми, много по- големи, от опит ти го казвам съвсем добронамерено.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 03 Авг 2010, 20:24

dbanchev написа:
Нено Б. написа:

Колега нещо на въпреки ли имаш А? Който иска да мишкува и да оставя гадовете да си крадът, пък да се моли на смешниците наречени полиция, аз си оправям проблемите по други начини.

Аз съм съгласен с теб ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 03 Авг 2010, 20:47

За какво ни е Полиция и КАТ, след като няма полза от тях?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 03 Авг 2010, 22:34

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 04 Авг 2010, 9:19

Venko написа:......

Колега съберете се 3-4 по якички и отидете с колата до барите(знаеш ги къде са). Обяснете им след шамарите, че ако пак пипнат колата ще изгорят и въпроаса приключва. Аз така ги отказах да ми барат колите докато бях в ОК :mhihi:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 04 Авг 2010, 15:56

Благодаря ви на всички за мненията и насоките. За пореден път се радвам, че съм част от този форум, което ме кара да не се чувствам сам в проблема. :yes:

Колега Ryapoff, прочетох линка ти към monitor - просто ми стана драго!!!

Колега moksika, би ли уточнил за кое място точно иде реч, моля.

:ok:
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
Мечтае да кара: ...вече го кара :)

Мнение от Spawn » 09 Авг 2010, 20:05

Честито на печелившите , днес и аз осъмнах за 1ви път с разбита кола, но за голям мой късмет се отървах само със счупено стъкло задно малко, и късмета някой да ги е сепнал та не са успяли да изнесат нищо и са избягали.Единственото решение за мен е аларма с пейджър....та почвам да търся.От Пловдив съм ако някой има идеи...да дава....мерси

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата