Каруците по пътищата на родината -за ; против
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Каруците по пътищата на родината -за ; против
Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аре бре,забравихте кога се возехте на каруци и ся "а да се махнат гадните каруци",после и гадните пешеходци да се застрелят,ония камикадзета дето бутат колички с деца и гадните дървета по пътищата,също така и стълбовете,тъпите костенурки дето глeдам как се тътрат през магистралата и могат да катурнат некой кротък моторист дето едвам пърпори с 200...
Я първо се научете да карате внимателно,да карате в града с 50 (обърнете внимание на бяло комби Е46 с надпис Rammstein на задната броня с колко карам в града)и тогава давайте мнение кое да се забрани и кое да се разреши...
Поздрави и приятен обяд
Я първо се научете да карате внимателно,да карате в града с 50 (обърнете внимание на бяло комби Е46 с надпис Rammstein на задната броня с колко карам в града)и тогава давайте мнение кое да се забрани и кое да се разреши...
Поздрави и приятен обяд

Е.Димитров написа:Аре
Да ти кажа доста културни шофьори виждам, дори с колелото 'почнаха да ме пускат. Пък не изглеждам луд. А колкото до т'ва, че казваме "Каруците да ги няма!" - нелепо си отиват хората, заради едното нищо. В коя страна от евросъюза си видял каруци по пътищата(не файтони в града)?
П.П.: Да се забрани, да се разреши, мнението си е мое и го давам

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Е.Димитров написа:Аре бре...
:
Аре бе, нека ти изскочи вечер каруца на скоростен неосветен път или още по-лошо, огромен комбайн без светлини, заемащ половината част от от твайто платно, и ахааа да се нацелиш отзад и виждаш че някой вече го е свършил

Или пък баща ти да седи един месец задържан в чужда държава щото е претрепал каруцар и да не знаеш дали няма да го осъдят на найсе години затвор...
А аз се научих да карам освен с "другата скорст"... и с 50 в града..

Айде приятна следобедна дрямка

Последна промяна Apassionata на 06 Авг 2010, 14:06, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ryapoff написа:[ В коя страна от евросъюза си видял каруци по пътищата(не файтони в града)?
.
Коя точно част от българия изглежда като някоя част от евросъюза (старите членки)
Е.Димитров написа:Ryapoff написа:[ В коя страна от евросъюза си видял каруци по пътищата(не файтони в града)?
.
Коя точно част от българия изглежда като някоя част от евросъюза (старите членки)
Нали отнякъде се започва, нали трябва да намалеят безсмислените жертви? Па ако не си съгласен...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Е.Димитров написа:Аре бре,забравихте кога се возехте на каруци и ся "а да се махнат гадните каруци",после и гадните пешеходци да се застрелят,ония камикадзета дето бутат колички с деца и гадните дървета по пътищата,също така и стълбовете,тъпите костенурки дето глeдам как се тътрат през магистралата и могат да катурнат некой кротък моторист дето едвам пърпори с 200...
Поздрави и приятен обяд
Между другото, идиотите, дето пресичат на Цариградско, съм напълно съгласен да се застрелят. Или поне да ги глобяват. Каруците на пътя са опасни и е редно да се разкарат от там. В тоя ред на мисли, да се кара с 80 в лявата лента на магистрала трябва да е подсъдно.
П.П. В населени места карам съвсем кротко и много внимателно - значи мога да давам мнение, нали така?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Is-STAR
- Потребител
-
- Кара: BMW ///E36
- Мечтае да кара: M-power E93
Абе каруците да са с расови коне поне .... хи хи хи
Що бе хора какво лошо караш си в София и от време на
време ти намирисва ..........
Що бе хора какво лошо караш си в София и от време на
време ти намирисва ..........
Живей,мечтай и без страх УМРИ !!!!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Feanor написа:Е.Димитров написа:Аре бре,забравихте кога се возехте на каруци и ся "а да се махнат гадните каруци",после и гадните пешеходци да се застрелят,ония камикадзета дето бутат колички с деца и гадните дървета по пътищата,също така и стълбовете,тъпите костенурки дето глeдам как се тътрат през магистралата и могат да катурнат некой кротък моторист дето едвам пърпори с 200...
Поздрави и приятен обяд
Между другото, идиотите, дето пресичат на Цариградско, съм напълно съгласен да се застрелят. Или поне да ги глобяват. Каруците на пътя са опасни и е редно да се разкарат от там. В тоя ред на мисли, да се кара с 80 в лявата лента на магистрала трябва да е подсъдно.
П.П. В населени места карам съвсем кротко и много внимателно - значи мога да давам мнение, нали така?
Много ясно че може всеки да дава мнение,освен това съм съгласен с теб за пешеходците на цариградско и за каруците в софия,ама това щото съм расист и каруци в софия са само с мангасари,но на село където хората си прибират продукцията с такива превозни средства,не виждам как ще пречат на нормално движещите се колеги с автомобили,на магистралата ...не виждам как някой с каруца ще влезне там а и никога не съм виждал каруца на магистрала в тая държава,където може да видиш всякакви идиотии,за 80 в лява лента също съм за,сега закона е под 50 км,но е правен преди 30 години,трябва да се забрани под 80...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Нямам против каруците по селата. Обаче не им е мястото по междуградските пътища. А не е да не съм виждал...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Много е зле положението с тези каруци, най-лошото е че ги карат неграмотни или полуграмотни хора, които изобщо не мислят какво може да се случи. Преди няколко седмици като се прибирах от Плевен, някъде между Луковит и Златна Панега една каруца тръгва да изпреварва друга каруца, на първокласен път. Пред мен имаше 2 коли, които явно пак ги караха някакви полуидиоти, защото и двамата изпревариха 2-те каруци докато се изпреварваха и те, а насреща идваха коли ....
Щеше да се оцапа пейзажа, ако всичко това се беше случило на завой, което изобщо няма да ме учуди.
ПС: Да знаете, че и шофьорите сред каруцарите гъзареят, изпреварващата каруца беше задвижвана от кон, а изпреварваната от магаре ...

ПС: Да знаете, че и шофьорите сред каруцарите гъзареят, изпреварващата каруца беше задвижвана от кон, а изпреварваната от магаре ...
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5