Каруците по пътищата на родината -за ; против

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Каруците по пътищата на родината -за ; против

Мнение от saleen » 06 Авг 2010, 12:23

Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Авг 2010, 13:20

Аре бре,забравихте кога се возехте на каруци и ся "а да се махнат гадните каруци",после и гадните пешеходци да се застрелят,ония камикадзета дето бутат колички с деца и гадните дървета по пътищата,също така и стълбовете,тъпите костенурки дето глeдам как се тътрат през магистралата и могат да катурнат некой кротък моторист дето едвам пърпори с 200...
Я първо се научете да карате внимателно,да карате в града с 50 (обърнете внимание на бяло комби Е46 с надпис Rammstein на задната броня с колко карам в града)и тогава давайте мнение кое да се забрани и кое да се разреши...
Поздрави и приятен обяд :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Авг 2010, 13:30

Е.Димитров написа:Аре

Да ти кажа доста културни шофьори виждам, дори с колелото 'почнаха да ме пускат. Пък не изглеждам луд. А колкото до т'ва, че казваме "Каруците да ги няма!" - нелепо си отиват хората, заради едното нищо. В коя страна от евросъюза си видял каруци по пътищата(не файтони в града)?
П.П.: Да се забрани, да се разреши, мнението си е мое и го давам :lol: .

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Авг 2010, 13:52

Е.Димитров написа:Аре бре...
:

Аре бе, нека ти изскочи вечер каруца на скоростен неосветен път или още по-лошо, огромен комбайн без светлини, заемащ половината част от от твайто платно, и ахааа да се нацелиш отзад и виждаш че някой вече го е свършил :confused: :confused: Просто щото твойта кола е нова и спира по-добре от другата.../лично ми се е случвало - беше тъмно като в г*з, не знам що и аварийни нямаше пуснати...и хора не видях, зарязали бяха автомобилите :roll: /
Или пък баща ти да седи един месец задържан в чужда държава щото е претрепал каруцар и да не знаеш дали няма да го осъдят на найсе години затвор...
А аз се научих да карам освен с "другата скорст"... и с 50 в града.. :lol: Черно Е46 без надпис ... Бон Джоуви отзад :mhihi: СI CI :lol: :mhihi:
Айде приятна следобедна дрямка :winky: :D
Последна промяна Apassionata на 06 Авг 2010, 14:06, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 06 Авг 2010, 13:56

Ryapoff написа:[ В коя страна от евросъюза си видял каруци по пътищата(не файтони в града)?
.

Коя точно част от българия изглежда като някоя част от евросъюза (старите членки)

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Авг 2010, 17:58

Е.Димитров написа:
Ryapoff написа:[ В коя страна от евросъюза си видял каруци по пътищата(не файтони в града)?
.

Коя точно част от българия изглежда като някоя част от евросъюза (старите членки)

Нали отнякъде се започва, нали трябва да намалеят безсмислените жертви? Па ако не си съгласен...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 11 Авг 2010, 12:34

Е.Димитров написа:Аре бре,забравихте кога се возехте на каруци и ся "а да се махнат гадните каруци",после и гадните пешеходци да се застрелят,ония камикадзета дето бутат колички с деца и гадните дървета по пътищата,също така и стълбовете,тъпите костенурки дето глeдам как се тътрат през магистралата и могат да катурнат некой кротък моторист дето едвам пърпори с 200...
Я първо се научете да карате внимателно,да карате в града с 50 (обърнете внимание на бяло комби Е46 с надпис Rammstein на задната броня с колко карам в града)и тогава давайте мнение кое да се забрани и кое да се разреши...

Между другото, идиотите, дето пресичат на Цариградско, съм напълно съгласен да се застрелят. Или поне да ги глобяват. Каруците на пътя са опасни и е редно да се разкарат от там. В тоя ред на мисли, да се кара с 80 в лявата лента на магистрала трябва да е подсъдно.

П.П. В населени места карам съвсем кротко и много внимателно - значи мога да давам мнение, нали така?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар
Кара: BMW ///E36
Мечтае да кара: M-power E93

Мнение от Is-STAR » 11 Авг 2010, 12:40

Абе каруците да са с расови коне поне .... хи хи хи
Що бе хора какво лошо караш си в София и от време на
време ти намирисва ..........
Живей,мечтай и без страх УМРИ !!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 11 Авг 2010, 12:41

Feanor написа:
Е.Димитров написа:Аре бре,забравихте кога се возехте на каруци и ся "а да се махнат гадните каруци",после и гадните пешеходци да се застрелят,ония камикадзета дето бутат колички с деца и гадните дървета по пътищата,също така и стълбовете,тъпите костенурки дето глeдам как се тътрат през магистралата и могат да катурнат некой кротък моторист дето едвам пърпори с 200...

Между другото, идиотите, дето пресичат на Цариградско, съм напълно съгласен да се застрелят. Или поне да ги глобяват. Каруците на пътя са опасни и е редно да се разкарат от там. В тоя ред на мисли, да се кара с 80 в лявата лента на магистрала трябва да е подсъдно.

П.П. В населени места карам съвсем кротко и много внимателно - значи мога да давам мнение, нали така?

Много ясно че може всеки да дава мнение,освен това съм съгласен с теб за пешеходците на цариградско и за каруците в софия,ама това щото съм расист и каруци в софия са само с мангасари,но на село където хората си прибират продукцията с такива превозни средства,не виждам как ще пречат на нормално движещите се колеги с автомобили,на магистралата ...не виждам как някой с каруца ще влезне там а и никога не съм виждал каруца на магистрала в тая държава,където може да видиш всякакви идиотии,за 80 в лява лента също съм за,сега закона е под 50 км,но е правен преди 30 години,трябва да се забрани под 80...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 11 Авг 2010, 12:43

Нямам против каруците по селата. Обаче не им е мястото по междуградските пътища. А не е да не съм виждал...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 11 Авг 2010, 13:04

Много е зле положението с тези каруци, най-лошото е че ги карат неграмотни или полуграмотни хора, които изобщо не мислят какво може да се случи. Преди няколко седмици като се прибирах от Плевен, някъде между Луковит и Златна Панега една каруца тръгва да изпреварва друга каруца, на първокласен път. Пред мен имаше 2 коли, които явно пак ги караха някакви полуидиоти, защото и двамата изпревариха 2-те каруци докато се изпреварваха и те, а насреща идваха коли .... :banghead: Щеше да се оцапа пейзажа, ако всичко това се беше случило на завой, което изобщо няма да ме учуди.

ПС: Да знаете, че и шофьорите сред каруцарите гъзареят, изпреварващата каруца беше задвижвана от кон, а изпреварваната от магаре ...

Предишна

Назад към Извън Темата