Да те уволнят по изключително тъп начин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Да те уволнят по изключително тъп начин

Мнение от dimithur » 09 Сеп 2010, 9:07

alexsch написа:....от снощи чета тамата и не мога да не взема участие! познавам доц. Мариана Коцева лично! моите впечатления от съвместната ни работа са- тя е изключителен професионалист, отговорен човек, и мога да кажа- такива са голяма рядкост! винаги ще помогне и никога няма да се заяжда на дребно. като ръководител - също мога да кажа, пакар и косвено, че се е справяла с нещата си! с две думи- изключителен човек, който както се вижда, не го е страх да поема отговорност! считате ли, че тя лично е виновна за недоразумението? а и само в НСИ ли стават такива неща? ако за такъв "гаф" се гонят специалисти- то тогава не трябва да остане кьорав министър или зам-министър!стига моля ви! коцева: :bowdown:

Ми виновна е, че не е погледнала какви глупости са натворили подчинените и . Българо-мохамеданин, афроамериканец, некакви гагаузи имаше, направо и власи да беха сложили ебаси :mhihi: Са като ти дават толкова пари от държавния бюджет, поне можеш да си направиш труда да хвърлиш едно око за какво става на въпрос ;) Не съм пуснал темата, за да оплювам конкретно тая жена (макар че, както каза колегата bum_bum, как па може да има такива хора, дето толкова да им личи на физиономията, че са корумпирани :mhihi: ), а посредствеността на всичките ни държавни институции. Веднага се сетих за денят на Ботев , мисля миналата година, когато пак некое "работливо" и "кадърно" чиновниче, беше объркало сирените, които съобщаваха на народонаселението, че ще има въздушно нападение :mhihi: Та си мисля, че в тая държава има много кадърни, млади и най-вече безработни хора, на които трябва да се даде шанс за работа, вместо да се харантутят такива дирижабли оядени като тая (нищо лично, не я познавам, ма как може па да има толкова корумпирана физиономия значи :mhihi: ) , дето засядат на некое директорско местенце и не се сещат да се махнат от там до пенсия ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 09 Сеп 2010, 11:03

....тук личи типичната българска черта- щом е шеф- плюй го! ама като не можеш докато е на власт- изчакай го да падне - па тогава.....

имаш ли представа какво е да си генерален директор на такава огромна институция като НСИ? ако трябва да проверяваш ЛИЧНО всичко, което излиза от там- сигурно ще ти трябват не 24 часа ами 50 часа в денонощието! и пак няма да стигнат....чест и прави, че не се крие зад гърбовете на подчинените си, както често става! аз съм виждал как разни парашутисти си вземат заплатиците от по 4-5 000 лева/месец и като стане гаф- почват да се гънат- ама Иванчо е сбъркал, Петканчо, не съм аз.....да си видял такова нещо от нея? нали гледа снощи новините?!?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 09 Сеп 2010, 11:18

alexsch написа:....тук личи типичната българска черта- щом е шеф- плюй го! ама като не можеш докато е на власт- изчакай го да падне - па тогава.....

имаш ли представа какво е да си генерален директор на такава огромна институция като НСИ? ако трябва да проверяваш ЛИЧНО всичко, което излиза от там- сигурно ще ти трябват не 24 часа ами 50 часа в денонощието! и пак няма да стигнат....чест и прави, че не се крие зад гърбовете на подчинените си, както често става! аз съм виждал как разни парашутисти си вземат заплатиците от по 4-5 000 лева/месец и като стане гаф- почват да се гънат- ама Иванчо е сбъркал, Петканчо, не съм аз.....да си видял такова нещо от нея? нали гледа снощи новините?!?

Колега ама въобще не си прав за въпросната госпожа ;)
Не ми се навлиза в подробности......,но има неща които е "творила" и които рано или късно излизат на яве ;)
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Аватар

Мнение от dimithur » 09 Сеп 2010, 11:21

Hito написа:Колега ама въобще не си прав за въпросната госпожа ;)
Не ми се навлиза в подробности......,но има неща които е "творила" и които рано или късно излизат на яве ;)

Не се и съмнявам в това :mhihi: Едва ли толкова доброволно ще си хвърли оставката , за такава "невинна" грешчица :mhihi: Просто сега като се разсмърдя около нея, я е страх да не излезнат и други далавери и гледа час по скоро да си бие камшиците със заграбеното ;)
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Сеп 2010, 11:25

И като излезнала по новините и казала, че си депозирала оставката, дай да я оневиним? Не е много редно. Като генерален директор може лекинко да преглежда поне най-важните дейности на НСИ. Всъшност, колко дейности извършва в годината този институт, че най-важната да не може да бъде прегледана. И кой трябва да понесе отговорността за този огромен гаф? Всеки случай някой от НСИ. Пък една слабичка иначе, заради красотата си струва да я оставят...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 09 Сеп 2010, 12:12

ББ не и е приел оставката :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Сеп 2010, 12:21

blacksapphire написа:ББ не и е приел оставката :mhihi:

Да се надяваме, че го е направил, за да я уволни дисциплинарно.

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 09 Сеп 2010, 12:28

:confused:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Аватар

Мнение от dimithur » 09 Сеп 2010, 12:54

На следващите избори ще гласувам за ВМРО, колкото и тях да не ги харесвам. ББ да го :1:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 09 Сеп 2010, 13:36

bum_bum написа:Недейте така, женицата само като я погледнеш от километър и личи, че изобщо не е корумпирана :mhihi:
Абе що така има хора, дето само физиономията им ги издава.

така си е :roll:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата