Да те уволнят по изключително тъп начин
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Да те уволнят по изключително тъп начин
alexsch написа:....от снощи чета тамата и не мога да не взема участие! познавам доц. Мариана Коцева лично! моите впечатления от съвместната ни работа са- тя е изключителен професионалист, отговорен човек, и мога да кажа- такива са голяма рядкост! винаги ще помогне и никога няма да се заяжда на дребно. като ръководител - също мога да кажа, пакар и косвено, че се е справяла с нещата си! с две думи- изключителен човек, който както се вижда, не го е страх да поема отговорност! считате ли, че тя лично е виновна за недоразумението? а и само в НСИ ли стават такива неща? ако за такъв "гаф" се гонят специалисти- то тогава не трябва да остане кьорав министър или зам-министър!стига моля ви! коцева:
Ми виновна е, че не е погледнала какви глупости са натворили подчинените и . Българо-мохамеданин, афроамериканец, некакви гагаузи имаше, направо и власи да беха сложили ебаси

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....тук личи типичната българска черта- щом е шеф- плюй го! ама като не можеш докато е на власт- изчакай го да падне - па тогава.....
имаш ли представа какво е да си генерален директор на такава огромна институция като НСИ? ако трябва да проверяваш ЛИЧНО всичко, което излиза от там- сигурно ще ти трябват не 24 часа ами 50 часа в денонощието! и пак няма да стигнат....чест и прави, че не се крие зад гърбовете на подчинените си, както често става! аз съм виждал как разни парашутисти си вземат заплатиците от по 4-5 000 лева/месец и като стане гаф- почват да се гънат- ама Иванчо е сбъркал, Петканчо, не съм аз.....да си видял такова нещо от нея? нали гледа снощи новините?!?
имаш ли представа какво е да си генерален директор на такава огромна институция като НСИ? ако трябва да проверяваш ЛИЧНО всичко, което излиза от там- сигурно ще ти трябват не 24 часа ами 50 часа в денонощието! и пак няма да стигнат....чест и прави, че не се крие зад гърбовете на подчинените си, както често става! аз съм виждал как разни парашутисти си вземат заплатиците от по 4-5 000 лева/месец и като стане гаф- почват да се гънат- ама Иванчо е сбъркал, Петканчо, не съм аз.....да си видял такова нещо от нея? нали гледа снощи новините?!?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
alexsch написа:....тук личи типичната българска черта- щом е шеф- плюй го! ама като не можеш докато е на власт- изчакай го да падне - па тогава.....
Колега ама въобще не си прав за въпросната госпожа

Не ми се навлиза в подробности......,но има неща които е "творила" и които рано или късно излизат на яве

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

Hito написа:Колега ама въобще не си прав за въпросната госпожа![]()
Не ми се навлиза в подробности......,но има неща които е "творила" и които рано или късно излизат на яве
Не се и съмнявам в това

И като излезнала по новините и казала, че си депозирала оставката, дай да я оневиним? Не е много редно. Като генерален директор може лекинко да преглежда поне най-важните дейности на НСИ. Всъшност, колко дейности извършва в годината този институт, че най-важната да не може да бъде прегледана. И кой трябва да понесе отговорността за този огромен гаф? Всеки случай някой от НСИ. Пък една слабичка иначе, заради красотата си струва да я оставят...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
ББ не и е приел оставката 

blacksapphire написа:ББ не и е приел оставката
Да се надяваме, че го е направил, за да я уволни дисциплинарно.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320

Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

На следващите избори ще гласувам за ВМРО, колкото и тях да не ги харесвам. ББ да го

bum_bum написа:Недейте така, женицата само като я погледнеш от километър и личи, че изобщо не е корумпирана![]()
Абе що така има хора, дето само физиономията им ги издава.
така си е

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3