Могат ли да ме накиснат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Могат ли да ме накиснат?

Мнение от PIONEER » 19 Сеп 2010, 17:59

На кратко вчера към 22:30 взех приятелката си от работата й.Някаква кифла днес слязла и казала на колежката й,че вечерта видяла от балкона си(е*али майка й от кой етаж и как в тъмницата е видяла ситуацията)как при маневра да обърна и осурквам Мерца.А това съвсем не е така.Въобще не съм я закачал първото което е,второ нямам драскотини,трето колите ни са на съвсем различна височина и не виждам с какво съм я ударил толкова ниско...ако я подпра най-малкото мигача й си отива.Въобще тая или е много заблудена или просто се мъчи да си намеря жертва да й плати боядисването на бронята.Има ли начин да ме накисне тая мръсница някак?Досега такъв случай не ми се е случвал... :dummy: :censored:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Re: Могат ли да ме накиснат?

Мнение от BadAngel » 19 Сеп 2010, 18:07

нищо не може да ти направи..

въпроса е, че ако си вярва прекалено много може да се ентусиазира да ти направи някои золум на колата, така че по-добре си внимавай :)
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 19 Сеп 2010, 18:20

Те фане за куро. Лошото е, че ще те приказват как не можеш да караш :mhihi: .

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 19 Сеп 2010, 18:26

Е аз смятам ако се засечем съвсем нормално да й обясня,че тия работи дето ги мисли са абсолютно невъзможни.Пък ако ми се прави на много знаеща ще я оставя да си лае и гърба.По принцип не обичам да влизам в конфликти с хората,най-малкото с такива прости индивиди...
Иначе да ме приказват.Аз претенции,че много карам нямам.Ама откакто я имам тая кола вече 40-50 хилки не съм се закачал никъде и що годе си я пазя,пазя и чуждите и баш в нейния 15 годишен мерцедес съм се сурнал и направо съм изчезнал преди тя да била слязла...ме изкара някакъв пътен хулиган и мошеник.
Тия жени изпростяха повече от мъжете.Направо като ги гледам по улиците 2/3 са "без коментар" в много отношения :puke:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Сеп 2010, 18:40

Ами аз мисля, че един разговор с тази жена няма да навреди, може пък да се изяснят нещата и да има някаква грешка :dunno: Няма смисъл да се навива човек излишно.
Никой не мое ма връне на селу!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 19 Сеп 2010, 18:41

saleen написа:Ами аз мисля, че един разговор с тази жена няма да навреди, може пък да се изяснят нещата и да има някаква грешка :dunno: Няма смисъл да се навива човек излишно.

Точно :idea:
Щом не си я задрал - няма смисъл да се ядосваш или притесняваш!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 19 Сеп 2010, 19:25

Дори и да се обади в КАТ и да те привикат, щом няма следи от прясно боядисване, или от удар (по твоята кола), не могат да докажат нищо и те пускат. Минавал съм по този път и точно това се случи с мен. Дойдоха двама полицаи до колата, огледаха я и като не откриха доказатества ме пуснаха.

Назад към Извън Темата