Могат ли да ме накиснат?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Могат ли да ме накиснат?
На кратко вчера към 22:30 взех приятелката си от работата й.Някаква кифла днес слязла и казала на колежката й,че вечерта видяла от балкона си(е*али майка й от кой етаж и как в тъмницата е видяла ситуацията)как при маневра да обърна и осурквам Мерца.А това съвсем не е така.Въобще не съм я закачал първото което е,второ нямам драскотини,трето колите ни са на съвсем различна височина и не виждам с какво съм я ударил толкова ниско...ако я подпра най-малкото мигача й си отива.Въобще тая или е много заблудена или просто се мъчи да си намеря жертва да й плати боядисването на бронята.Има ли начин да ме накисне тая мръсница някак?Досега такъв случай не ми се е случвал...

8.32
Re: Могат ли да ме накиснат?
нищо не може да ти направи..
въпроса е, че ако си вярва прекалено много може да се ентусиазира да ти направи някои золум на колата, така че по-добре си внимавай
въпроса е, че ако си вярва прекалено много може да се ентусиазира да ти направи някои золум на колата, така че по-добре си внимавай

No bling at the Ring
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Е аз смятам ако се засечем съвсем нормално да й обясня,че тия работи дето ги мисли са абсолютно невъзможни.Пък ако ми се прави на много знаеща ще я оставя да си лае и гърба.По принцип не обичам да влизам в конфликти с хората,най-малкото с такива прости индивиди...
Иначе да ме приказват.Аз претенции,че много карам нямам.Ама откакто я имам тая кола вече 40-50 хилки не съм се закачал никъде и що годе си я пазя,пазя и чуждите и баш в нейния 15 годишен мерцедес съм се сурнал и направо съм изчезнал преди тя да била слязла...ме изкара някакъв пътен хулиган и мошеник.
Тия жени изпростяха повече от мъжете.Направо като ги гледам по улиците 2/3 са "без коментар" в много отношения
Иначе да ме приказват.Аз претенции,че много карам нямам.Ама откакто я имам тая кола вече 40-50 хилки не съм се закачал никъде и що годе си я пазя,пазя и чуждите и баш в нейния 15 годишен мерцедес съм се сурнал и направо съм изчезнал преди тя да била слязла...ме изкара някакъв пътен хулиган и мошеник.
Тия жени изпростяха повече от мъжете.Направо като ги гледам по улиците 2/3 са "без коментар" в много отношения

8.32
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами аз мисля, че един разговор с тази жена няма да навреди, може пък да се изяснят нещата и да има някаква грешка
Няма смисъл да се навива човек излишно.

Никой не мое ма връне на селу!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
saleen написа:Ами аз мисля, че един разговор с тази жена няма да навреди, може пък да се изяснят нещата и да има някаква грешкаНяма смисъл да се навива човек излишно.
Точно

Щом не си я задрал - няма смисъл да се ядосваш или притесняваш!!
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Дори и да се обади в КАТ и да те привикат, щом няма следи от прясно боядисване, или от удар (по твоята кола), не могат да докажат нищо и те пускат. Минавал съм по този път и точно това се случи с мен. Дойдоха двама полицаи до колата, огледаха я и като не откриха доказатества ме пуснаха.
7 мнения
• Страница 1 от 1