Гадни мишки!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Гадни мишки!!!

Мнение от alx » 30 Сеп 2010, 17:44

аз пък завъдих чипмънк-ове под капака на семейния камион миналата година.

прогризаха и си направиха хралупи под изолацията на капака (между изолацията и капака), напълниха ги с жълъди... проядоха някакви кабели на помпите на окачването- един ден гледам камиона целия клекнал отпред викам си айдеее...

капани не помогнаха (хванах много, но хванах и зайчета, катерички и тн.. та спрях), но им сложих отрова под капака и си хапнаха и ... не съм виждал още щети тука от доста време насам...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 30 Сеп 2010, 18:25

Слагаш до колата две кофи с вода - една от ляво и една от дясно.Изсипваш в кофите по едно кило слънчогледени семки или тиквени или кви да е.По 2 плъха на нощт са ти гарантирани.Но семките трябва да са много.Трябва да покриват водната повърхност в кофата(в смисъл да не се вижда че под тях има вода)
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Сеп 2010, 19:01

Binev_OuT написа:Слагаш до колата две кофи с вода - една от ляво и една от дясно.Изсипваш в кофите по едно кило слънчогледени семки или тиквени или кви да е.По 2 плъха на нощт са ти гарантирани.Но семките трябва да са много.Трябва да покриват водната повърхност в кофата(в смисъл да не се вижда че под тях има вода)

да. можеш и да им сложиш и по една летвичка-рампичка че да се качват по-лесно до кофата. но проблема е че после плуват с часове и квичат докато се удавят... мисля, че е особено мъчителен начин за убиване затова и никога не съм го прилагал (но приятел така ги дави и ми е разправял). не съм толкова жесток или поне не искам да са ми пред очите като умират.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Сеп 2010, 21:54

alx написа:
Binev_OuT написа:Слагаш до колата две кофи с вода - една от ляво и една от дясно.Изсипваш в кофите по едно кило слънчогледени семки или тиквени или кви да е.По 2 плъха на нощт са ти гарантирани.Но семките трябва да са много.Трябва да покриват водната повърхност в кофата(в смисъл да не се вижда че под тях има вода)

да. можеш и да им сложиш и по една летвичка-рампичка че да се качват по-лесно до кофата. но проблема е че после плуват с часове и квичат докато се удавят... мисля, че е особено мъчителен начин за убиване затова и никога не съм го прилагал (но приятел така ги дави и ми е разправял). не съм толкова жесток или поне не искам да са ми пред очите като умират.

Момчета тва ми беше излезнало от главата, още утре го правя :bchug: :bowdown:

Иначе, специално за тия гадини, никаква милост! :bang:

Айде да бяха нормални мишки, ОК! Ама тва са някакви мутанти, излезнали от "Костенурките нинджа" едва ли не! Последния ми котарак беш колкото тях е*аси... :|

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 30 Сеп 2010, 22:24

В началото на пролетта и в моя гараж живееше плъх. Копелето се хранеше с охлюви, пред муцуната на колата беше пълно с черупки. Гнус и смрад! Продължавах да си паркирам в гаража, докато един ден не намерих черупки и лайна върху мотора. Веднага измих всичко с пароструйката и започнах да паркирам в двора на един приятел. Бях чел във форума за тоя номер с кофата и семките и реших да пробвам.. Слохих и тиквени и слънчогледови. На другия ден влизам и кво да видя - кофата пълна с мътна вода (явно е плувал), и шепи люспи от семки върху черупките от охлюви.. :mhihi: Та щом е едър, може и да не се удави. Отровата обаче помогна. За съжаление пак го имам тоя проблем - тоя път мишка. Почти я уцелих с брадвата, ама.... почти. Лошото е, че колата от известно време не се кара и постоянно им е на разположение. Ако прегризат нещо, ще изперкам тотално.

Колега, какво точно се прави с лайката?
Мислех да сложа малко от смрадливата котешка тоалетна в гаража.. Дали миризмата ще ги отблъсква?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 30 Сеп 2010, 22:45

Еми самата миризма ги отблъксвала, ужким. :roll:
Аз поне нямах лайка под ръка, а само чай, полях със малко вряла вода 2 кутий чай( :mhihi: ) от лайка и напръсках хубаво в коша с получената отвара.
Сега като отвориш предния капак и спира да те боли гърлото :mhihi: :mhihi: :mhihi: пък да видим какво ще излезе :roll:

Колкото до това с котешката тоалетна, ем има, ем няма логика, ама знае ли човек :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 01 Окт 2010, 1:12

НАФТАЛИН колега нафталин ;)
хвърли из колата хапчета нафталин и няма да имаш абсолютно никакви гризачи буболечки молци и др гадини.
Само не пробвай с отрова за мишки,че ако умре в колата ти и не я намериш ще мирише ужасно :kuku:
Аи ако мишката я утровиш има голям шанс да я изяде после некое куче или котка което ще е много жалко ;(
:)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 01 Окт 2010, 22:41

Това с нафталина още утре ще го тествам :lalala:

Колкото до отровата, внимавам с нея защото не е шега работа :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 02 Окт 2010, 22:27

Да с нафталин е истината. Ние като заземяваме комбайните им слагаме нафталин в кабините и по инсталацийте и нямаме проблеми :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 20 Мар 2014, 15:11

Next написа:Да с нафталин е истината. Ние като заземяваме комбайните им слагаме нафталин в кабините и по инсталацийте и нямаме проблеми :yes:

Скоро ще се използва!!!! Багодарности за идеята!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 20 Мар 2014, 18:56

Имам един съсед, който им забърква брашно и гипс 1:1 - да си правели вътрешна отливка :mrgreen: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 20 Мар 2014, 19:40

12121739479 ; 12121718735; 12121736141
BMW MARTEN REPELLER :ok:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 20 Мар 2014, 20:20

Аз на моите мишочи им давах да хапват хляб с антифриз Г12 (той е органичен,но отровен все пак :mhihi: ) за една седмица се загубиха.Не съм виждал вече мишка из халето. Дори от време на време си правя експерименти и оставям храна да видя дали ще се появят. Три-четири месеца вече няма дерт :yes: и си умряха някъде другаде :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 21 Мар 2014, 19:15

Колеги, хайде и аз да се похваля като оторизиран пристан за мишки и плъхове. Над гаража има асма и съм близо до поле. Явно е дошъл размножителния сезон на тия гадини. Има две котки на разположение, които съм виждал често с някакви мишки да се забавляват, но явно тия БМВ-та са много вкусни та предимно в моя гараж са им изпражненията :mhihi:

Видях, че влизат в гаража от някакви фуги в задната част на тавана. Утре се заемам с ръсенето на нафталина, че не ми се мисли какво може да стане с тия гадини... Ама как да наръся и колата - сърце не ми дава :cry:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 21 Мар 2014, 23:04

Пусни котките да преспят няколко нощи в гаража и си готов.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата