Гадни мишки!!!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Гадни мишки!!!
аз пък завъдих чипмънк-ове под капака на семейния камион миналата година.
прогризаха и си направиха хралупи под изолацията на капака (между изолацията и капака), напълниха ги с жълъди... проядоха някакви кабели на помпите на окачването- един ден гледам камиона целия клекнал отпред викам си айдеее...
капани не помогнаха (хванах много, но хванах и зайчета, катерички и тн.. та спрях), но им сложих отрова под капака и си хапнаха и ... не съм виждал още щети тука от доста време насам...
прогризаха и си направиха хралупи под изолацията на капака (между изолацията и капака), напълниха ги с жълъди... проядоха някакви кабели на помпите на окачването- един ден гледам камиона целия клекнал отпред викам си айдеее...
капани не помогнаха (хванах много, но хванах и зайчета, катерички и тн.. та спрях), но им сложих отрова под капака и си хапнаха и ... не съм виждал още щети тука от доста време насам...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Слагаш до колата две кофи с вода - една от ляво и една от дясно.Изсипваш в кофите по едно кило слънчогледени семки или тиквени или кви да е.По 2 плъха на нощт са ти гарантирани.Но семките трябва да са много.Трябва да покриват водната повърхност в кофата(в смисъл да не се вижда че под тях има вода)

Binev_OuT написа:Слагаш до колата две кофи с вода - една от ляво и една от дясно.Изсипваш в кофите по едно кило слънчогледени семки или тиквени или кви да е.По 2 плъха на нощт са ти гарантирани.Но семките трябва да са много.Трябва да покриват водната повърхност в кофата(в смисъл да не се вижда че под тях има вода)
да. можеш и да им сложиш и по една летвичка-рампичка че да се качват по-лесно до кофата. но проблема е че после плуват с часове и квичат докато се удавят... мисля, че е особено мъчителен начин за убиване затова и никога не съм го прилагал (но приятел така ги дави и ми е разправял). не съм толкова жесток или поне не искам да са ми пред очите като умират.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
alx написа:Binev_OuT написа:Слагаш до колата две кофи с вода - една от ляво и една от дясно.Изсипваш в кофите по едно кило слънчогледени семки или тиквени или кви да е.По 2 плъха на нощт са ти гарантирани.Но семките трябва да са много.Трябва да покриват водната повърхност в кофата(в смисъл да не се вижда че под тях има вода)
да. можеш и да им сложиш и по една летвичка-рампичка че да се качват по-лесно до кофата. но проблема е че после плуват с часове и квичат докато се удавят... мисля, че е особено мъчителен начин за убиване затова и никога не съм го прилагал (но приятел така ги дави и ми е разправял). не съм толкова жесток или поне не искам да са ми пред очите като умират.
Момчета тва ми беше излезнало от главата, още утре го правя

Иначе, специално за тия гадини, никаква милост!

Айде да бяха нормални мишки, ОК! Ама тва са някакви мутанти, излезнали от "Костенурките нинджа" едва ли не! Последния ми котарак беш колкото тях е*аси...

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
В началото на пролетта и в моя гараж живееше плъх. Копелето се хранеше с охлюви, пред муцуната на колата беше пълно с черупки. Гнус и смрад! Продължавах да си паркирам в гаража, докато един ден не намерих черупки и лайна върху мотора. Веднага измих всичко с пароструйката и започнах да паркирам в двора на един приятел. Бях чел във форума за тоя номер с кофата и семките и реших да пробвам.. Слохих и тиквени и слънчогледови. На другия ден влизам и кво да видя - кофата пълна с мътна вода (явно е плувал), и шепи люспи от семки върху черупките от охлюви..
Та щом е едър, може и да не се удави. Отровата обаче помогна. За съжаление пак го имам тоя проблем - тоя път мишка. Почти я уцелих с брадвата, ама.... почти. Лошото е, че колата от известно време не се кара и постоянно им е на разположение. Ако прегризат нещо, ще изперкам тотално.
Колега, какво точно се прави с лайката?
Мислех да сложа малко от смрадливата котешка тоалетна в гаража.. Дали миризмата ще ги отблъсква?

Колега, какво точно се прави с лайката?
Мислех да сложа малко от смрадливата котешка тоалетна в гаража.. Дали миризмата ще ги отблъсква?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Еми самата миризма ги отблъксвала, ужким.
Аз поне нямах лайка под ръка, а само чай, полях със малко вряла вода 2 кутий чай(
) от лайка и напръсках хубаво в коша с получената отвара.
Сега като отвориш предния капак и спира да те боли гърлото
пък да видим какво ще излезе
Колкото до това с котешката тоалетна, ем има, ем няма логика, ама знае ли човек

Аз поне нямах лайка под ръка, а само чай, полях със малко вряла вода 2 кутий чай(

Сега като отвориш предния капак и спира да те боли гърлото

Колкото до това с котешката тоалетна, ем има, ем няма логика, ама знае ли човек

- trance4life
- Потребител
-
НАФТАЛИН колега нафталин 
хвърли из колата хапчета нафталин и няма да имаш абсолютно никакви гризачи буболечки молци и др гадини.
Само не пробвай с отрова за мишки,че ако умре в колата ти и не я намериш ще мирише ужасно
Аи ако мишката я утровиш има голям шанс да я изяде после некое куче или котка което ще е много жалко ;(

хвърли из колата хапчета нафталин и няма да имаш абсолютно никакви гризачи буболечки молци и др гадини.
Само не пробвай с отрова за мишки,че ако умре в колата ти и не я намериш ще мирише ужасно

Аи ако мишката я утровиш има голям шанс да я изяде после некое куче или котка което ще е много жалко ;(
:)
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Това с нафталина още утре ще го тествам
Колкото до отровата, внимавам с нея защото не е шега работа

Колкото до отровата, внимавам с нея защото не е шега работа

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Да с нафталин е истината. Ние като заземяваме комбайните им слагаме нафталин в кабините и по инсталацийте и нямаме проблеми 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Next написа:Да с нафталин е истината. Ние като заземяваме комбайните им слагаме нафталин в кабините и по инсталацийте и нямаме проблеми
Скоро ще се използва!!!! Багодарности за идеята!!!!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Имам един съсед, който им забърква брашно и гипс 1:1 - да си правели вътрешна отливка

Ubi dubium, ibi libertas
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
12121739479 ; 12121718735; 12121736141
BMW MARTEN REPELLER
BMW MARTEN REPELLER

- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Аз на моите мишочи им давах да хапват хляб с антифриз Г12 (той е органичен,но отровен все пак
) за една седмица се загубиха.Не съм виждал вече мишка из халето. Дори от време на време си правя експерименти и оставям храна да видя дали ще се появят. Три-четири месеца вече няма дерт
и си умряха някъде другаде 

- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Колеги, хайде и аз да се похваля като оторизиран пристан за мишки и плъхове. Над гаража има асма и съм близо до поле. Явно е дошъл размножителния сезон на тия гадини. Има две котки на разположение, които съм виждал често с някакви мишки да се забавляват, но явно тия БМВ-та са много вкусни та предимно в моя гараж са им изпражненията
Видях, че влизат в гаража от някакви фуги в задната част на тавана. Утре се заемам с ръсенето на нафталина, че не ми се мисли какво може да стане с тия гадини... Ама как да наръся и колата - сърце не ми дава

Видях, че влизат в гаража от някакви фуги в задната част на тавана. Утре се заемам с ръсенето на нафталина, че не ми се мисли какво може да стане с тия гадини... Ама как да наръся и колата - сърце не ми дава

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3