Дискусия: "Да израстнеш през 90-те", "Помните ли, когато..."
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Дискусия: "Да израстнеш през 90-те", "Помните ли, когато..."
А това кой си го спомня? Бил съм дете, но се напикавах от смях, още пазя плочата.
http://vbox7.com/play:ff53fe01
'а имате ли 'Как се каляваше стоманата'?
'ааа, не, ние от металургията нямаме!'
http://vbox7.com/play:ff53fe01
'а имате ли 'Как се каляваше стоманата'?
'ааа, не, ние от металургията нямаме!'
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
"Уили.......Няма проблеми"
с тоя изруд съм израснал!Алф е най-доброто детцко с което може да израсне едно хлапе!
Толкова смешно невинно и просто е всичко в него.
Супер марио - 1.1 1.2 1.3 че чак до заветното 8.4 когато спасяваш принцесата от дракона
През 2 дена се купуваха нови джойстици защото все
ги изсилвахме в земята.Нашите ми даваха по 10лв на ден(сега 1 лев) цял ден бухах сладолед във формата на молив.
Голяма газария беше да имаш кожена футболна топка.Помнители как гумените страйкарки се издуваха и ставаха на кълмук.
Ами играта на народна топка.
В училище си разменяхме лексиконите където всеки пишеше кой харесва и после му задраскваше името
Ходехме на 14 дневни почивки на морето.Къмпинг китен на палатка - Беше върховно и един от най-приятните ми спомени от тогава с нашите.Ходенето за риба,ловенето на попчета.
И като си малък все някой ти подарява нещо - я чичоти дошъл на гости я вуйчоти който виждаш веднъж годишо идва от незнам кой си град да те види.
И най-важното - радваш се на всичко.Сега примерно няма нещо което може да ме зарадва истински.Искам нещо да си купя,събирам пари работя извънредно стоя гладен по цял ден за да не харча не излизам вечер за да не харча пари.
И накрая си го купувам - и ..... една лека усмивка.След 10 дена го имам някаква даденост и то след 20 дена се чупи и т.н.
Помня кибритите които от едната страна имаха нарисувана зебра а от другата най-често имаше снимка на кола.
Пазех си една кутийка със снимка на Тико - слагах си го до главата нощем и си представях как като порасна ще си купя такава
Йордан Лечков и Трифун Иванов тогава ни бяха идули.
Тука в съседната кооперация имам едни комшии.Децата им се провикват през терасата
-"Калинкеее намериме по скайп!"
-"Чакай,изгуби ми се нета трябва да ресна модема!"
След няколко минути:
-"Готовоо,пусни си камерата!"

Толкова смешно невинно и просто е всичко в него.
Супер марио - 1.1 1.2 1.3 че чак до заветното 8.4 когато спасяваш принцесата от дракона

През 2 дена се купуваха нови джойстици защото все

Голяма газария беше да имаш кожена футболна топка.Помнители как гумените страйкарки се издуваха и ставаха на кълмук.
Ами играта на народна топка.
В училище си разменяхме лексиконите където всеки пишеше кой харесва и после му задраскваше името

Ходехме на 14 дневни почивки на морето.Къмпинг китен на палатка - Беше върховно и един от най-приятните ми спомени от тогава с нашите.Ходенето за риба,ловенето на попчета.
И като си малък все някой ти подарява нещо - я чичоти дошъл на гости я вуйчоти който виждаш веднъж годишо идва от незнам кой си град да те види.
И най-важното - радваш се на всичко.Сега примерно няма нещо което може да ме зарадва истински.Искам нещо да си купя,събирам пари работя извънредно стоя гладен по цял ден за да не харча не излизам вечер за да не харча пари.
И накрая си го купувам - и ..... една лека усмивка.След 10 дена го имам някаква даденост и то след 20 дена се чупи и т.н.
Помня кибритите които от едната страна имаха нарисувана зебра а от другата най-често имаше снимка на кола.
Пазех си една кутийка със снимка на Тико - слагах си го до главата нощем и си представях как като порасна ще си купя такава

Йордан Лечков и Трифун Иванов тогава ни бяха идули.
Тука в съседната кооперация имам едни комшии.Децата им се провикват през терасата
-"Калинкеее намериме по скайп!"
-"Чакай,изгуби ми се нета трябва да ресна модема!"
След няколко минути:
-"Готовоо,пусни си камерата!"

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Е.Димитров написа: "седморката на блейк" което се оказа че било уроци по англииски,па наще го дублирали,"па един комшия си зеха руски телевизор с дистанционно,баси дистанционното,един кабел 5 метра и един бутон!!!
абе човек,съсипа ме от смях

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
http://vbox7.com/play:0c7604ee&al=1&vid=100243
Помните ли го това
. Сигурно не съм изпускал серия от него
.
Помните ли го това

- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
пьрвото ми децко филмче на видио марка универсум том и джери 

- E30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 318i touring
- Мечтае да кара: по пътища без дупки.
M3 E92 написа:kulov написа:Супершоу НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВАДААААААААААААААААААА)) Къци имаше една супер готина асистентка тогава, една с черна коса, ама не се сещам как се казваше. Ивето май беше.
- Коя карта избирате?
- Средната!
- Мое средно или ваше средно? Или на Ивето?
п.п. А русата май беше Силвето
СуперШоу Невада си беше супершоу невада,това с картите се казваше "риск печели риск губи" и двете си бяха еднакво тъпи за мен лично

Има хора, в които живее Бог.Има хора, в които живее дяволът.А има и хора, в които живеят само глисти.