Дискусия: "Да израстнеш през 90-те", "Помните ли, когато..."

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: Дискусия: "Да израстнеш през 90-те", "Помните ли, когато..."

Мнение от FaceOff » 02 Окт 2010, 21:33

А това кой си го спомня? Бил съм дете, но се напикавах от смях, още пазя плочата.
http://vbox7.com/play:ff53fe01

'а имате ли 'Как се каляваше стоманата'?
'ааа, не, ние от металургията нямаме!'

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 02 Окт 2010, 21:44

"Уили.......Няма проблеми" :mhihi: с тоя изруд съм израснал!Алф е най-доброто детцко с което може да израсне едно хлапе!
Толкова смешно невинно и просто е всичко в него.
Супер марио - 1.1 1.2 1.3 че чак до заветното 8.4 когато спасяваш принцесата от дракона :mhihi:
През 2 дена се купуваха нови джойстици защото все :mhihi: ги изсилвахме в земята.Нашите ми даваха по 10лв на ден(сега 1 лев) цял ден бухах сладолед във формата на молив.
Голяма газария беше да имаш кожена футболна топка.Помнители как гумените страйкарки се издуваха и ставаха на кълмук.
Ами играта на народна топка.
В училище си разменяхме лексиконите където всеки пишеше кой харесва и после му задраскваше името :mhihi:
Ходехме на 14 дневни почивки на морето.Къмпинг китен на палатка - Беше върховно и един от най-приятните ми спомени от тогава с нашите.Ходенето за риба,ловенето на попчета.
И като си малък все някой ти подарява нещо - я чичоти дошъл на гости я вуйчоти който виждаш веднъж годишо идва от незнам кой си град да те види.
И най-важното - радваш се на всичко.Сега примерно няма нещо което може да ме зарадва истински.Искам нещо да си купя,събирам пари работя извънредно стоя гладен по цял ден за да не харча не излизам вечер за да не харча пари.
И накрая си го купувам - и ..... една лека усмивка.След 10 дена го имам някаква даденост и то след 20 дена се чупи и т.н.
Помня кибритите които от едната страна имаха нарисувана зебра а от другата най-често имаше снимка на кола.
Пазех си една кутийка със снимка на Тико - слагах си го до главата нощем и си представях как като порасна ще си купя такава :mhihi:
Йордан Лечков и Трифун Иванов тогава ни бяха идули.
Тука в съседната кооперация имам едни комшии.Децата им се провикват през терасата
-"Калинкеее намериме по скайп!"
-"Чакай,изгуби ми се нета трябва да ресна модема!"
След няколко минути:
-"Готовоо,пусни си камерата!"
:kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 03 Окт 2010, 15:12

Е.Димитров написа: "седморката на блейк" което се оказа че било уроци по англииски,па наще го дублирали,"па един комшия си зеха руски телевизор с дистанционно,баси дистанционното,един кабел 5 метра и един бутон!!! :mhihi:

абе човек,съсипа ме от смях :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 03 Окт 2010, 16:11

http://vbox7.com/play:0c7604ee&al=1&vid=100243
Помните ли го това :) . Сигурно не съм изпускал серия от него :) .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

Мнение от niki0007 » 03 Окт 2010, 16:39

пьрвото ми децко филмче на видио марка универсум том и джери :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 318i touring
Мечтае да кара: по пътища без дупки.

Мнение от E30 » 24 Окт 2010, 22:48

M3 E92 написа:
kulov написа:Супершоу НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВАДААААААААААААААААААА :))) Къци имаше една супер готина асистентка тогава, една с черна коса, ама не се сещам как се казваше. Ивето май беше.

- Коя карта избирате?
- Средната!
- Мое средно или ваше средно? Или на Ивето?
п.п. А русата май беше Силвето :lol:

СуперШоу Невада си беше супершоу невада,това с картите се казваше "риск печели риск губи" и двете си бяха еднакво тъпи за мен лично :dunno: колкото до списанието Дъга - беше ми любимото - "Приключенията на билбо бегинс" "Чоко и Боко" и какво ли още не...ако на някой наистина му се чете,в замунда има торент с всичките списания :bowdown: за което!От детските филмчета - Капитан Пауър и войниците на бъдещето,Островът на съкровищата,Приключенията на Хлорофил - "смокини и черници,гнилост и зараза,хлорофил,маева..." Не сме си играли с "пистолети с пластмасови топчета" както играхме на фунийки и скобници но помня като започнаха да продават водните пистолети какво пръскане ставаше....от всичко най-много ми липсват безгрижните времена,тогава с нетърпение очаквах следващия ден за да се видя с тайфата за да играем и лудеем,а с какво нетърпение очаквахме лятната ваканция?Сега живота толкова се изврати...аз лично съжалявам че децата ми няма да могат да изживеят детсвото което имах аз!Още пазя първата ми е30ка на количка от мачбокс...
Има хора, в които живее Бог.Има хора, в които живее дяволът.А има и хора, в които живеят само глисти.

Предишна

Назад към Извън Темата