Въпрос за момиче..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за момиче..

Мнение от Club BMW » 18 Окт 2010, 16:27

Потърси във форума имаше рецепта за един кекс :mhihi: Вършел чудеса :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e34 Renaut Megane Lada 2106
Мечтае да кара: Kawasaki zx14r

Мнение от Vikenso » 18 Окт 2010, 16:29

Значи си влезнал във фими :kuku: не се филмирай по нея еби и бегаи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 16:31

Vikenso написа:Значи си влезнал във фими :kuku: не се филмирай по нея еби и бегаи :mhihi:

Май не сте ме разбрали , тя не е такова момиче.... :| пък и не ми е тва целта просто искъм да съм с неЯ!
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Окт 2010, 16:37

подари и цветя ...

на путките винаги им харесват такива лигавщини :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Окт 2010, 16:37

Radoslav318i написа:
Vikenso написа:Значи си влезнал във фими :kuku: не се филмирай по нея еби и бегаи :mhihi:

Май не сте ме разбрали , тя не е такова момиче.... :| пък и не ми е тва целта просто искъм да съм с неЯ!

Всичките са еднакви,ще го осъзнаеш ама след време,иначе ти желая успех,има ли градус има и радос ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Окт 2010, 16:44

vicho написа:подари и цветя ...

на путките винаги им харесват такива лигавщини :mhihi:

Баси бруталния тип си :mhihi:

Криза е,колегите ти казват правилно-еби и бегай,със спечеленото си купи кола...всъщност на колко си години?

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Окт 2010, 16:45

не бъди мек бе :mhihi:

п.с гледай супернатурал и изиграй мафиа2 да се по-стегнеш малко :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 16:46

:mhihi: 18
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 18 Окт 2010, 16:50

Заведия на кафе или разходка,но гледай да сте сами и и кажи какво изпитваш към нея-гледай да си по тактичен и не говори за Секс-ще направиш грешка :yes: .Може и на кино :yes:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Окт 2010, 16:50

Я колега дай снимка на момата да ти кажеме -става или не става,тури и твоя снимка де :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 18 Окт 2010, 16:55

не ги слушай, Радо. не , че не са прави, всички са прави на 100%, ама... не е там раотата. некой неща требва да се израстат, преживеят, преболедуват и опарят лично.
така че: романтична разходка (без дрифтове и изцепки), трее да си сериозен, лека вечеря или кино, цветя- тва си е класика, и работи в 90% от случайте.
и всъщност така де, имаш ли книжка?
ако не- само вечеря и цветя. па ако е криза- може и само цветя, щом е малка момата, с малко се задоволява. да видиш после какво те чака :banghead:
и никога не тръгвай с идеята "ако ме отреже" :yes:
и колегата е прав- щом е сериозна раотата, не отваряй дума за секса засега.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525dA '09
Мечтае да кара: ново БМВ

Мнение от batvlady79 » 18 Окт 2010, 16:56

Ако си мислиш, че наистина е свястна и не е от общата маса на мухите, първо трябва да разбереш какво харесва и от какво се интересува/увлича. Тъй като вече си се виждал с нея, предполагам, че тази стъпка си я минал. Следващото нещо, което можеш да направиш е да й подариш нещо от областта на нейните интереси, така че тя да го оцени подобаващо. Ако не може да й направиш подарък, тогава и поднеси интересна информация, за да види че наистина се стараеш за нея. Не пресилвай нещата и не се опитвай да я "натискаш" прекалено, ако наистина я харесваш - тя ще го усети почти веднага и или ще те пусне да продължиш със свалката или ще предпочете да останете само приятели.
Има една теория за стълбата - в началото на всяко ново запознанство момичето винаги поставя мъжа на една от двете стълби. Едната е тази на приятелите, а другата на гаджетата. Веднъж поставен на една от тях, е много трудно да прескочиш на другата. Обикновено се получава "падане", след което нито сте приятели, нито гаджета.
По принцип към всяко момиче има различен подход и няма универсална формула за успех.
А, и още нещо - мъжете и жените мислят по коренно различен начин за едно и също нещо, независимон че доста често стигат до еднакъв извод :) Това го имай винаги наум.
Успех ! :yes:
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 17:00

Благодаря за последните 2 мнения :bchug: а за книжката да имам.. от 4 5 месеца и около 15хил. км ако това е от значение за някой, сега само да не ме почнете .. пак :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 18 Окт 2010, 17:04

Колега кой номер е в класа това момиче :?: :D Дай да се събереме и да и носим розички толкова хора,какъвто е номера в класа и накрая последния човек да си ти и да и признаеш чувствата :D По copy/paste на един колега от отпреди 1-2 месеца :D .......... :D :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 17:07

Готино е, но не мисля да ангажирам толкова хора, иначе идеята е хувава.. впрочем май не трябваше да е пускам тая тема щото се изложих и сигурно си мислите, че това момиче ще ми е първото не но е,, :wave: просто, тя е доста различна от другите в днешно време.. а за снимките мога да кача но да не вземе да стане някой гаф :shock: :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата