Въпрос за момиче..
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vikenso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e34 Renaut Megane Lada 2106
- Мечтае да кара: Kawasaki zx14r
Re: Въпрос за момиче..
Значи си влезнал във фими
не се филмирай по нея еби и бегаи 

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Vikenso написа:Значи си влезнал във фимине се филмирай по нея еби и бегаи
Май не сте ме разбрали , тя не е такова момиче....

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
подари и цветя ...
на путките винаги им харесват такива лигавщини

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Radoslav318i написа:Vikenso написа:Значи си влезнал във фимине се филмирай по нея еби и бегаи
Май не сте ме разбрали , тя не е такова момиче....пък и не ми е тва целта просто искъм да съм с неЯ!
Всичките са еднакви,ще го осъзнаеш ама след време,иначе ти желая успех,има ли градус има и радос

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vicho написа:подари и цветя ...
Баси бруталния тип си

Криза е,колегите ти казват правилно-еби и бегай,със спечеленото си купи кола...всъщност на колко си години?
не бъди мек бе
п.с гледай супернатурал и изиграй мафиа2 да се по-стегнеш малко

п.с гледай супернатурал и изиграй мафиа2 да се по-стегнеш малко

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Заведия на кафе или разходка,но гледай да сте сами и и кажи какво изпитваш към нея-гледай да си по тактичен и не говори за Секс-ще направиш грешка
.Може и на кино 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Я колега дай снимка на момата да ти кажеме -става или не става,тури и твоя снимка де 

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
не ги слушай, Радо. не , че не са прави, всички са прави на 100%, ама... не е там раотата. некой неща требва да се израстат, преживеят, преболедуват и опарят лично.
така че: романтична разходка (без дрифтове и изцепки), трее да си сериозен, лека вечеря или кино, цветя- тва си е класика, и работи в 90% от случайте.
и всъщност така де, имаш ли книжка?
ако не- само вечеря и цветя. па ако е криза- може и само цветя, щом е малка момата, с малко се задоволява. да видиш после какво те чака
и никога не тръгвай с идеята "ако ме отреже"
и колегата е прав- щом е сериозна раотата, не отваряй дума за секса засега.
така че: романтична разходка (без дрифтове и изцепки), трее да си сериозен, лека вечеря или кино, цветя- тва си е класика, и работи в 90% от случайте.
и всъщност така де, имаш ли книжка?
ако не- само вечеря и цветя. па ако е криза- може и само цветя, щом е малка момата, с малко се задоволява. да видиш после какво те чака

и никога не тръгвай с идеята "ако ме отреже"

и колегата е прав- щом е сериозна раотата, не отваряй дума за секса засега.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Ако си мислиш, че наистина е свястна и не е от общата маса на мухите, първо трябва да разбереш какво харесва и от какво се интересува/увлича. Тъй като вече си се виждал с нея, предполагам, че тази стъпка си я минал. Следващото нещо, което можеш да направиш е да й подариш нещо от областта на нейните интереси, така че тя да го оцени подобаващо. Ако не може да й направиш подарък, тогава и поднеси интересна информация, за да види че наистина се стараеш за нея. Не пресилвай нещата и не се опитвай да я "натискаш" прекалено, ако наистина я харесваш - тя ще го усети почти веднага и или ще те пусне да продължиш със свалката или ще предпочете да останете само приятели.
Има една теория за стълбата - в началото на всяко ново запознанство момичето винаги поставя мъжа на една от двете стълби. Едната е тази на приятелите, а другата на гаджетата. Веднъж поставен на една от тях, е много трудно да прескочиш на другата. Обикновено се получава "падане", след което нито сте приятели, нито гаджета.
По принцип към всяко момиче има различен подход и няма универсална формула за успех.
А, и още нещо - мъжете и жените мислят по коренно различен начин за едно и също нещо, независимон че доста често стигат до еднакъв извод
Това го имай винаги наум.
Успех !
Има една теория за стълбата - в началото на всяко ново запознанство момичето винаги поставя мъжа на една от двете стълби. Едната е тази на приятелите, а другата на гаджетата. Веднъж поставен на една от тях, е много трудно да прескочиш на другата. Обикновено се получава "падане", след което нито сте приятели, нито гаджета.
По принцип към всяко момиче има различен подход и няма универсална формула за успех.
А, и още нещо - мъжете и жените мислят по коренно различен начин за едно и също нещо, независимон че доста често стигат до еднакъв извод

Успех !

Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
Благодаря за последните 2 мнения
а за книжката да имам.. от 4 5 месеца и около 15хил. км ако това е от значение за някой, сега само да не ме почнете .. пак 

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Колега кой номер е в класа това момиче
Дай да се събереме и да и носим розички толкова хора,какъвто е номера в класа и накрая последния човек да си ти и да и признаеш чувствата
По copy/paste на един колега от отпреди 1-2 месеца
..........

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
Готино е, но не мисля да ангажирам толкова хора, иначе идеята е хувава.. впрочем май не трябваше да е пускам тая тема щото се изложих и сигурно си мислите, че това момиче ще ми е първото не но е,,
просто, тя е доста различна от другите в днешно време.. а за снимките мога да кача но да не вземе да стане някой гаф

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4