Програма за поправяне на снимка?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Програма за поправяне на снимка?
Става въпрос за една снимка, която като се отвори се показва само половината. Нещо като това когато сваляте снимка от интернет, но не я свалите цялата. Мисля, че файла нещо е повреден, защото в иконката на снимката, като миниатюра, я показва цялата.
Не знам дали се разбра нещо от обяснението ми, но ще съм благодарен ако някой даде идея как да я оправя.
Не знам дали се разбра нещо от обяснението ми, но ще съм благодарен ако някой даде идея как да я оправя.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Програма за поправяне на снимка?
Нема как да стане май.То информацията се пази ама...нема да я изкара 

Има начин ма е сложен и пипкав. От къде си я изкопал тая снимка и как се е прецакала ? Ако си я свалил някъде от нета прецакана, нема да стане 
Не е сваляна от нета. Качиха ми я на флашка от едно фото. На техния компютър си беше ОК, даже ми я разпечатаха. Май проблема е във флашката.
Hack0 написа:Не е сваляна от нета. Качиха ми я на флашка от едно фото. На техния компютър си беше ОК, даже ми я разпечатаха. Май проблема е във флашката.
Ми ходи пак да ти я запишат или им звънни да ти я пратят някъде по е-майл, много по-лесно ще е
Мислех да избегна разкарването до фотото, защото нямам време, но май ще се наложи.
Никога не съм мислел, че ще видя Момата като аватар 
Никога не съм мислел, че ще видя Момата като аватар
6 мнения
• Страница 1 от 1