Програма за поправяне на снимка?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Програма за поправяне на снимка?
Става въпрос за една снимка, която като се отвори се показва само половината. Нещо като това когато сваляте снимка от интернет, но не я свалите цялата. Мисля, че файла нещо е повреден, защото в иконката на снимката, като миниатюра, я показва цялата.
Не знам дали се разбра нещо от обяснението ми, но ще съм благодарен ако някой даде идея как да я оправя.
Не знам дали се разбра нещо от обяснението ми, но ще съм благодарен ако някой даде идея как да я оправя.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Програма за поправяне на снимка?
Нема как да стане май.То информацията се пази ама...нема да я изкара 

Има начин ма е сложен и пипкав. От къде си я изкопал тая снимка и как се е прецакала ? Ако си я свалил някъде от нета прецакана, нема да стане 

Не е сваляна от нета. Качиха ми я на флашка от едно фото. На техния компютър си беше ОК, даже ми я разпечатаха. Май проблема е във флашката.
Hack0 написа:Не е сваляна от нета. Качиха ми я на флашка от едно фото. На техния компютър си беше ОК, даже ми я разпечатаха. Май проблема е във флашката.
Ми ходи пак да ти я запишат или им звънни да ти я пратят някъде по е-майл, много по-лесно ще е
Мислех да избегна разкарването до фотото, защото нямам време, но май ще се наложи.
Никога не съм мислел, че ще видя Момата като аватар 

6 мнения
• Страница 1 от 1