Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10

Мнение от Ogi » 21 Окт 2010, 10:35

Изображение

Изображение

Днес или утре ще имаме среща с шефа на РДВР-то за да уточним как точно ще стане преминаването на колоната...
за съжаление общината ни разреши да преминем на малки групи от автомобили и ни промениха коренно маршрута... но все пак си е разрешение :)
другото хубаво е че ни разрешиха да използваме съвсем легално Паркинга на "Балканстрой" а там е повече от перфектно за понички... и след това разрешение решихме да променим малко програмата... и на летището в с. Дойренци да седим около 4 часа, след това да се преместим на паркинга на Балканстрой ( който е в близост до хотела м/у другото )... до края на деня ще пусна съвсем леко променената нова програма :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 21 Окт 2010, 11:14

Ами то така или иначе като се разкъсаме по светофарите ще станем на групички. А маршерута ще се спази само ако ни води патрулка.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Окт 2010, 11:25

Очертават се хубави моменти :ok:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 21 Окт 2010, 17:37

Бих казал повече от хубави моменти :)
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 21 Окт 2010, 17:46

Здревейте Колеги,
най напред ПОЗДРАВЛЕНИЯ за инициативата!
Аз съм плевенчанин,но по разбираеми причини от доста години живея в чужбина.Именно за това на Г-н Кмета бих казал че кметовете на общини на запад дават МИЛО и ДРАГО за такива мероприятия защото:
...Минимум 150 коли ще зареждат по плевенските бензиностанции
...Тези 150 коли ще докарат над 350 души(преки участници в събитието) които ще харчат пари в плевенските магазини,ресторанти и кафенета
...Това събитие ще докара още хиляди фенове на автомобилите, които също ще харчат пари в града
...Рекламата която ще постигне града като туристическа дестинация ще е безценна

Именно по тези разбираеми причини Аз и много хора като мен предпочитат да си плащат данъците по другите европейски държави!!!
Поздрави на всички БМВ ентусиасти!!!

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 21 Окт 2010, 18:19

Здравейте и поздравления за чудесната организация.

Искам да попитам, макар че карам Голф, дали ще мога да участвам на събиранията на Кауфланд и да пътувам със вас за Дойренци, а в неделя- за картинг пистата? Нямам предвид да се меся в колоната или нещо такова, а просто да пътувам заедно с групата през двата дни до мястото на състезанията?

И още един въпрос- ако паркинга на Кауфланд е пълен (щото кифлите ходят през уикенда там за превръзки и натурално сокче с комбитата на мъжете си) къде ще са събиранията?
Nope ... it's Chuck Testa !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 21 Окт 2010, 18:42

Leudi написа:И още един въпрос- ако паркинга на Кауфланд е пълен (щото кифлите ходят през уикенда там за превръзки и натурално сокче с комбитата на мъжете си) къде ще са събиранията?

Почти няма такъв шанс, паркинга е 1000-1100 места, а в Плевен има два такива Кауфланда ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 21 Окт 2010, 20:22

Мисля че всички са добре дошли ако ще и пеш да са,въпроса е да имат татуирана емблемата на Бмв поне :mhihi: все пак е събор на БМВ ентусиастите не на притежателите,а и всеки малко или много харесва марката,само че онези с мерцедесите не искат да си го признаят :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 компакт

Мнение от nani » 21 Окт 2010, 20:35

Leudi написа:Здравейте и поздравления за чудесната организация.

И още един въпрос- ако паркинга на Кауфланд е пълен (щото кифлите ходят през уикенда там за превръзки и натурално сокче с комбитата на мъжете си) къде ще са събиранията?

Ей, аз май съм от тези кифли, ама съм с БМВ и съм от форума, така че ми е простено. Но верно ходя да пазарувам събота следобед и има доста коли тогава. Въпросът е доста уместен. Половината паркинг със сигурност е пълен. Тъкмо ще отида да напазарувам и се включвам в обиколката. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340i
Детайли за колата: Жълта...

Мнение от Zdravkoe30 » 21 Окт 2010, 22:58

nani написа:

Ей, аз май съм от тези кифли, ама съм с БМВ и съм от форума, така че ми е простено. Но верно ходя да пазарувам събота следобед и има доста коли тогава. Въпросът е доста уместен. Половината паркинг със сигурност е пълен. Тъкмо ще отида да напазарувам и се включвам в обиколката. :mhihi:

Тогава щом ще ходиш да пазаруваш,те ангажираме с това да подсигуриш места,за да се съберем всички коли :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 22 Окт 2010, 9:07

Ogi написа:
///M_E30 написа:
Ogi написа:11:00 - Потегляне към летището в с. Дойренци

Сега видях ,че си променил първия пост. Въпросът ми е, на колко км от плевен е това село ? :|

25-30 км.

Предлагам всички които идват от към Ловеч да бъдат посрещнати от БМВ тийм Ловеч и да бъдат заведени направо на Дойренци...

а на Русенската колона ще им изпратя 3-4 коли да ги поеме от табелата Плевен до паркинга на Кауфланд...
На Софийския вход същото...

Ами Оги ако остава вариянта които говорихме с теб,трябва да се разберем само с Були за някакъв час,но има време до тогава.
Някои друг Колега ако идва от друго място и минава през Ловеч да казава,да се съберем повечко коли. :driving:
пс.на долния ти пост.И този дрифтър може би е новия Drift King. :ok: :mrgreen:
Последна промяна bobi 318 is на 22 Окт 2010, 9:24, променена общо 3 пъти
ИзображениеИзображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 22 Окт 2010, 9:08

Искам да попитам, макар че карам Голф, дали ще мога да участвам на събиранията на Кауфланд и да пътувам със вас за Дойренци, а в неделя- за картинг пистата? Нямам предвид да се меся в колоната или нещо такова, а просто да пътувам заедно с групата през двата дни до мястото на състезанията?

Здравей колега, 1-во да наистина няма значение каква кола караш... щом те кефи никой неможе да те спре да се присъединиш... но пак повтарям... в колоната ще има само бмв-та... останалите коли зад или пред колоната :)

Вчера след като си взех разрешението започнах усилено да мисля за въпроса с паркинга на Кауфланд... стигнах до извода че дори и да не ни събере 100+ 20 метра по нагоре има още 2-3 паркинга... единия е на сградата в която се ходи на военна комисия... другия е на "папурите" да не забравяме че можем да паркираме и от 2-те страни на платното така че според мен дори и да има недостиг на самия паркинг няма да е проблем в радиус от 50 метра да паркират всички макар и на различни места... днес в 13:30 имаме среща със шефа на РДВР-то ще повдигна въпроса и там... дали няма да е проблем като нямаме разрешенеи от Кауфланд да им ползваме паркинга... ако каже че е проблем ще преместим тръгването за "парадната обикокла" от паркинга на 2-те сърнета... който е 1 километър по-нагоре и е абсолютно безлюден... но нека видим 1-во какво ще измислим с шефа :D

Относно Опен дея в неделя... това ще е най масовия и посетен Опен Дей който се е провеждал в Плевен... участие потвърдиха страшно много изявени дрифтъри от България... като най-изявения днес ме зарадва че идването му е почти сигурно... ако не се досещате кой е ще ви подскажа... не кара БМВ :D :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 22 Окт 2010, 9:28

Според мен недей да споменаваш в полицията за Кауфланд. Колкото и коли да има все ще се намери къде да паркираме.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 22 Окт 2010, 9:46

R_Lakov написа:Според мен недей да споменаваш в полицията за Кауфланд. Колкото и коли да има все ще се намери къде да паркираме.

Няма как да не спомена... нали патрулките ще ни придружат по време на обиколката... т.е. ще тръгнат с нас заедно от Кауфланд... за това ще изкоментираме с полицията как според тях би било най удачно...
за разрешение от Кауфланд не съм се и замислял защото съм 1000% сигурен че ще ни откажат :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 730D

Мнение от tigar » 22 Окт 2010, 10:06

Ogi написа:ПРОГРАМА ЗА 30 И 31 ОКТОМВРИ
--------------------------------------------------------------------

Пратили пари до момента:

BULLI: 3 куверта + нощувка за 3-ма
Apassionata и Huku: 2 куверта + 2-йна стая лукс
uracatoli: 1 куверт + нощувка за 1 ( търсим му партньорка за преспиването :mhihi: )
tigar: 6 куверта + нощувка за 6-ма

Само да кажа че русенци ще са ергени така че не е само урикатоли ерген , оги мисли за повече гаджета :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия