Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Събор на БМВ ентусиастите от Северна България - Плевен-30.10

Днес или утре ще имаме среща с шефа на РДВР-то за да уточним как точно ще стане преминаването на колоната...
за съжаление общината ни разреши да преминем на малки групи от автомобили и ни промениха коренно маршрута... но все пак си е разрешение

другото хубаво е че ни разрешиха да използваме съвсем легално Паркинга на "Балканстрой" а там е повече от перфектно за понички... и след това разрешение решихме да променим малко програмата... и на летището в с. Дойренци да седим около 4 часа, след това да се преместим на паркинга на Балканстрой ( който е в близост до хотела м/у другото )... до края на деня ще пусна съвсем леко променената нова програма

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Ами то така или иначе като се разкъсаме по светофарите ще станем на групички. А маршерута ще се спази само ако ни води патрулка.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Очертават се хубави моменти 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Бих казал повече от хубави моменти 

Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Здревейте Колеги,
най напред ПОЗДРАВЛЕНИЯ за инициативата!
Аз съм плевенчанин,но по разбираеми причини от доста години живея в чужбина.Именно за това на Г-н Кмета бих казал че кметовете на общини на запад дават МИЛО и ДРАГО за такива мероприятия защото:
...Минимум 150 коли ще зареждат по плевенските бензиностанции
...Тези 150 коли ще докарат над 350 души(преки участници в събитието) които ще харчат пари в плевенските магазини,ресторанти и кафенета
...Това събитие ще докара още хиляди фенове на автомобилите, които също ще харчат пари в града
...Рекламата която ще постигне града като туристическа дестинация ще е безценна
Именно по тези разбираеми причини Аз и много хора като мен предпочитат да си плащат данъците по другите европейски държави!!!
Поздрави на всички БМВ ентусиасти!!!
най напред ПОЗДРАВЛЕНИЯ за инициативата!
Аз съм плевенчанин,но по разбираеми причини от доста години живея в чужбина.Именно за това на Г-н Кмета бих казал че кметовете на общини на запад дават МИЛО и ДРАГО за такива мероприятия защото:
...Минимум 150 коли ще зареждат по плевенските бензиностанции
...Тези 150 коли ще докарат над 350 души(преки участници в събитието) които ще харчат пари в плевенските магазини,ресторанти и кафенета
...Това събитие ще докара още хиляди фенове на автомобилите, които също ще харчат пари в града
...Рекламата която ще постигне града като туристическа дестинация ще е безценна
Именно по тези разбираеми причини Аз и много хора като мен предпочитат да си плащат данъците по другите европейски държави!!!
Поздрави на всички БМВ ентусиасти!!!
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Здравейте и поздравления за чудесната организация.
Искам да попитам, макар че карам Голф, дали ще мога да участвам на събиранията на Кауфланд и да пътувам със вас за Дойренци, а в неделя- за картинг пистата? Нямам предвид да се меся в колоната или нещо такова, а просто да пътувам заедно с групата през двата дни до мястото на състезанията?
И още един въпрос- ако паркинга на Кауфланд е пълен (щото кифлите ходят през уикенда там за превръзки и натурално сокче с комбитата на мъжете си) къде ще са събиранията?
Искам да попитам, макар че карам Голф, дали ще мога да участвам на събиранията на Кауфланд и да пътувам със вас за Дойренци, а в неделя- за картинг пистата? Нямам предвид да се меся в колоната или нещо такова, а просто да пътувам заедно с групата през двата дни до мястото на състезанията?
И още един въпрос- ако паркинга на Кауфланд е пълен (щото кифлите ходят през уикенда там за превръзки и натурално сокче с комбитата на мъжете си) къде ще са събиранията?
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- ///Motorsport
- кандидат ентусиаст
-
Leudi написа:И още един въпрос- ако паркинга на Кауфланд е пълен (щото кифлите ходят през уикенда там за превръзки и натурално сокче с комбитата на мъжете си) къде ще са събиранията?
Почти няма такъв шанс, паркинга е 1000-1100 места, а в Плевен има два такива Кауфланда

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Мисля че всички са добре дошли ако ще и пеш да са,въпроса е да имат татуирана емблемата на Бмв поне
все пак е събор на БМВ ентусиастите не на притежателите,а и всеки малко или много харесва марката,само че онези с мерцедесите не искат да си го признаят 

- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
Leudi написа:Здравейте и поздравления за чудесната организация.
Ей, аз май съм от тези кифли, ама съм с БМВ и съм от форума, така че ми е простено. Но верно ходя да пазарувам събота следобед и има доста коли тогава. Въпросът е доста уместен. Половината паркинг със сигурност е пълен. Тъкмо ще отида да напазарувам и се включвам в обиколката.

- Zdravkoe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 340i
- Детайли за колата: Жълта...
nani написа:Leudi написа:Здравейте и поздравления за чудесната организация.
Ей, аз май съм от тези кифли, ама съм с БМВ и съм от форума, така че ми е простено. Но верно ходя да пазарувам събота следобед и има доста коли тогава. Въпросът е доста уместен. Половината паркинг със сигурност е пълен. Тъкмо ще отида да напазарувам и се включвам в обиколката.
Тогава щом ще ходиш да пазаруваш,те ангажираме с това да подсигуриш места,за да се съберем всички коли

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Ogi написа:///M_E30 написа:Ogi написа:11:00 - Потегляне към летището в с. Дойренци
Сега видях ,че си променил първия пост. Въпросът ми е, на колко км от плевен е това село ?
25-30 км.
Предлагам всички които идват от към Ловеч да бъдат посрещнати от БМВ тийм Ловеч и да бъдат заведени направо на Дойренци...
а на Русенската колона ще им изпратя 3-4 коли да ги поеме от табелата Плевен до паркинга на Кауфланд...
На Софийския вход същото...
Ами Оги ако остава вариянта които говорихме с теб,трябва да се разберем само с Були за някакъв час,но има време до тогава.
Някои друг Колега ако идва от друго място и минава през Ловеч да казава,да се съберем повечко коли.

пс.на долния ти пост.И този дрифтър може би е новия Drift King.

Последна промяна bobi 318 is на 22 Окт 2010, 9:24, променена общо 3 пъти
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Leudi написа:Здравейте и поздравления за чудесната организация.
Здравей колега, 1-во да наистина няма значение каква кола караш... щом те кефи никой неможе да те спре да се присъединиш... но пак повтарям... в колоната ще има само бмв-та... останалите коли зад или пред колоната

Вчера след като си взех разрешението започнах усилено да мисля за въпроса с паркинга на Кауфланд... стигнах до извода че дори и да не ни събере 100+ 20 метра по нагоре има още 2-3 паркинга... единия е на сградата в която се ходи на военна комисия... другия е на "папурите" да не забравяме че можем да паркираме и от 2-те страни на платното така че според мен дори и да има недостиг на самия паркинг няма да е проблем в радиус от 50 метра да паркират всички макар и на различни места... днес в 13:30 имаме среща със шефа на РДВР-то ще повдигна въпроса и там... дали няма да е проблем като нямаме разрешенеи от Кауфланд да им ползваме паркинга... ако каже че е проблем ще преместим тръгването за "парадната обикокла" от паркинга на 2-те сърнета... който е 1 километър по-нагоре и е абсолютно безлюден... но нека видим 1-во какво ще измислим с шефа

Относно Опен дея в неделя... това ще е най масовия и посетен Опен Дей който се е провеждал в Плевен... участие потвърдиха страшно много изявени дрифтъри от България... като най-изявения днес ме зарадва че идването му е почти сигурно... ако не се досещате кой е ще ви подскажа... не кара БМВ

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Според мен недей да споменаваш в полицията за Кауфланд. Колкото и коли да има все ще се намери къде да паркираме.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
R_Lakov написа:Според мен недей да споменаваш в полицията за Кауфланд. Колкото и коли да има все ще се намери къде да паркираме.
Няма как да не спомена... нали патрулките ще ни придружат по време на обиколката... т.е. ще тръгнат с нас заедно от Кауфланд... за това ще изкоментираме с полицията как според тях би било най удачно...
за разрешение от Кауфланд не съм се и замислял защото съм 1000% сигурен че ще ни откажат

- tigar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38 730D
Ogi написа:ПРОГРАМА ЗА 30 И 31 ОКТОМВРИ
--------------------------------------------------------------------
Пратили пари до момента:
BULLI: 3 куверта + нощувка за 3-ма
Apassionata и Huku: 2 куверта + 2-йна стая лукс
uracatoli: 1 куверт + нощувка за 1 ( търсим му партньорка за преспиването)
tigar: 6 куверта + нощувка за 6-ма
Само да кажа че русенци ще са ергени така че не е само урикатоли ерген , оги мисли за повече гаджета