Паркинги и Гаражи и ПАЯЦИ...
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Като се замисля скоро не съм имал неприятности с тази твар.....много е гадно
а сега с тези нощни дежурства ....няма мърда не от акта ....преди ставаше да се мине метър ама сега

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Eva* написа:...
И на мен не ми дадоха касова бележка. А относно акта, не е ли за неправилно паркиране? Май няма значение дали са ти вдигнали колата, или си ги хванал в крачка, важното е, че си направил нарушение.

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Вчера си паркирам на бул. Руски - горе на тротоара културно под кестените и хич не гледам, че целия тротоар е синя зона !!!
Връщам се и гледам на чистачката се вее някаква бележка : Така и така моля, явете в едноседмичен срок да платите 2.50 лв. на паркинга пред ЦУМ , иначе 20 лв. глоба от КАТ по незнам си кой там член
...
Та въпроса е - ако не отида наистина ли ще ме глобят и как ще стане ?
тия сини зони никнат като гъби
Връщам се и гледам на чистачката се вее някаква бележка : Така и така моля, явете в едноседмичен срок да платите 2.50 лв. на паркинга пред ЦУМ , иначе 20 лв. глоба от КАТ по незнам си кой там член

Та въпроса е - ако не отида наистина ли ще ме глобят и как ще стане ?
тия сини зони никнат като гъби
stay tuned

- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Спидери
Това с паяците е многоооо тъпа практика, която почти я няма в белите страни. Там се вдигат коли за много фрапантни нарушения и най-вече ако са паркирали на частна собственост, която е обозначена със съответния знак. С тия спидери се получава много кофти щот на теб ти вдигат колата обаче как избират точно твоята, а не на колегата отпред или отзад твоят автомобил. Ако общините искат да събират пари и то само за себе си, а не разни ми там концесии могат да го правят по сполучливо.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2