Преглед на кола само след платени всички данъци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Преглед на кола само след платени всички данъци

Мнение от BMW-744 » 26 Окт 2010, 16:07

Нов начин да ни рекетират.Как така пък един път не казаха че ще намалят някой данък а все нови и нови измислят.А хорат се чудят как да си купят хляб и накрая всеки ще каже е...ви мамата на държавата и ще я подкара през просото без данъци,прегледи, каско,данък лукс и т.н. глупости и тогава симеон дянков или там който ги измисля тия ще остане много учуден ми се струва.Така като гледам натам отива работата,въпрос на време е не само циганите но и българите да спрем да си плащаме данъците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Окт 2010, 20:44

Сабахлем по BTV г-н Дянков се похвали, че сме с най-ниските данъци в Европа. Очевидно требе да се навакса. А и за нещо дясно говореше преди това.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 28 Окт 2010, 19:33

Май наи-добре след като си купум кола е да не я завеждаме в съвета и няма да платиме нито лев :yes: .
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Окт 2010, 19:39

michi69 написа:Май наи-добре след като си купум кола е да не я завеждаме в съвета и няма да платиме нито лев :yes: .

А жена ти ако роди може би да вземе да пише, че бащата е неизвестен, за да взима повече социални помощи :?: :lol:
Както обичам да казвам - трябва всеки за себе си да реши накъде да хване - към Европата или към Анадола :smoke: :wave:

ПС Откак комунизЪма падна "съвета" вече е "общината" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Окт 2010, 19:40

Това не е новина!
Така от 3-4 години, какво се шашкате тук?!
Със сигурност поне от 3 години искат да представиш документ за платен данък на автомобил, иначе ти отказват прегледа. Има разбира се и места, на които не им пука за това.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 29 Окт 2010, 1:49

обаче ме кефи... повечето от форума имат данъци по 100-150лв а на месец ходят мин 3 пъти в дискотеки където вземат шишета по 60-70лв... Разбирам сега що ще има данък "аз съм Българче" (Тарикатче)..
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 29 Окт 2010, 9:23

BMW-744 написа:Нов начин да ни рекетират.....

Много обичам такива коментари :mhihi: Рекетирали ни били- я се стегнете малко и тея глави ги ползвайте и за мислене, не само да си бъркате в носа...
Искате да НЕ плащате данъци, но пък искате в същото време хубави пътища и всичко което зависи от държавата да е изпълнено, нали :?: Е, тоя номер просто не става когато ние НЕ си изпълняваме задълженията които са много прости- не вършиш престъпления и си плащаш данъците... Първото е лесно, ама никой не ще да дава пари- не, че аз си ги плащам данъците де :mhihi: Ама поне не рева "Изнудват ни, искат да ни е*ат и т.н...."- данъци се плащат навсякъде (и то далеч по-високи от тук- вярно сме с доста ниски данъци спрямо другите), време е и тук да стане като в нормалните държави... Сега някой ще каже "Аз ще плащам когато онея спрат да крадат" и ще е прав (то и аз съм така), но все отнякъде трябва да се почне... И аз гледам да скатая колкото мога повече кинти от държавата, но поне данъците на имоти и коли винаги съм си плащал и после поне имам пълното право да псувам тези които не ги плащат... А не да съм като тариктчетата дето е описал Зайо- на месец за кръчми и к*рви да харча повече отколкото са ми данъците за 3г. напред и после да рева "Много високи тея данъци бе, ма'а му стара- ходете се ши*айте, аз пари на държавата няма да дам"...

ПС: Не ме хранете много- закусих току-що :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Окт 2010, 9:31

ms написа:тариктчетата дето е описал Зайо- на месец за кръчми и к*рви да харча повече отколкото са ми данъците за 3г. напред и после да рева "Много високи тея данъци бе, ма'а му стара- ходете се ши*айте, аз пари на държавата няма да дам"...

"Първо да спрат да крадат ония горе с милионите и милиардите - тогава и аз ще спра да крада на дребно"
"Първо оправете пътищата (и всички други неща във вселената) - тогава ще започна да плащам данъци"
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Булгарикус тарикатикус селскус

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 29 Окт 2010, 10:03

Беее селска работа, как могат да не си плащат данъците дей*а и оли**френите му и сополите му и #@$%%^@#$@#$@#$%@$ После искат път, искат здравеопазване, искат незнам си кво си а това че някои хора (визирам себе си) плащаме над 300 (със тези от работодателя към 700) лева всеки месец данъци само на заплатата - голяма работа.
- Ама то пътища ще има нали, поне черни да са.
- Ще има ще има баба, и магистрала в северна България ще има баба, само потърпи. - каза бабата на малкия Атансчо, зави го със чергата, сръчка дървата в огъна и прилегна до него.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Окт 2010, 11:05

liloff написа:Това не е новина!
Така от 3-4 години, какво се шашкате тук?!
Със сигурност поне от 3 години искат да представиш документ за платен данък на автомобил, иначе ти отказват прегледа. Има разбира се и места, на които не им пука за това.

данъка за автомобил е ясно,ся на канала ще ти искат и данък смет,згада и тн.
за мен е добре понеже за послседните две сам ги платил,нямаше как просто но за колата :no:

Предишна

Назад към Извън Темата