Преглед на кола само след платени всички данъци
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Преглед на кола само след платени всички данъци
Нов начин да ни рекетират.Как така пък един път не казаха че ще намалят някой данък а все нови и нови измислят.А хорат се чудят как да си купят хляб и накрая всеки ще каже е...ви мамата на държавата и ще я подкара през просото без данъци,прегледи, каско,данък лукс и т.н. глупости и тогава симеон дянков или там който ги измисля тия ще остане много учуден ми се струва.Така като гледам натам отива работата,въпрос на време е не само циганите но и българите да спрем да си плащаме данъците.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Сабахлем по BTV г-н Дянков се похвали, че сме с най-ниските данъци в Европа. Очевидно требе да се навакса. А и за нещо дясно говореше преди това.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Май наи-добре след като си купум кола е да не я завеждаме в съвета и няма да платиме нито лев
.

michi69 написа:Май наи-добре след като си купум кола е да не я завеждаме в съвета и няма да платиме нито лев.
А жена ти ако роди може би да вземе да пише, че бащата е неизвестен, за да взима повече социални помощи

Както обичам да казвам - трябва всеки за себе си да реши накъде да хване - към Европата или към Анадола

ПС Откак комунизЪма падна "съвета" вече е "общината"

Това не е новина!
Така от 3-4 години, какво се шашкате тук?!
Със сигурност поне от 3 години искат да представиш документ за платен данък на автомобил, иначе ти отказват прегледа. Има разбира се и места, на които не им пука за това.
Със сигурност поне от 3 години искат да представиш документ за платен данък на автомобил, иначе ти отказват прегледа. Има разбира се и места, на които не им пука за това.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
обаче ме кефи... повечето от форума имат данъци по 100-150лв а на месец ходят мин 3 пъти в дискотеки където вземат шишета по 60-70лв... Разбирам сега що ще има данък "аз съм Българче" (Тарикатче)..
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMW-744 написа:Нов начин да ни рекетират.....
Много обичам такива коментари

Искате да НЕ плащате данъци, но пък искате в същото време хубави пътища и всичко което зависи от държавата да е изпълнено, нали

ПС: Не ме хранете много- закусих току-що

ms написа:тариктчетата дето е описал Зайо- на месец за кръчми и к*рви да харча повече отколкото са ми данъците за 3г. напред и после да рева "Много високи тея данъци бе, ма'а му стара- ходете се ши*айте, аз пари на държавата няма да дам"...
"Първо да спрат да крадат ония горе с милионите и милиардите - тогава и аз ще спра да крада на дребно"
"Първо оправете пътищата (и всички други неща във вселената) - тогава ще започна да плащам данъци"

Булгарикус тарикатикус селскус
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Беее селска работа, как могат да не си плащат данъците дей*а и оли**френите му и сополите му и #@$%%^@#$@#$@#$%@$ После искат път, искат здравеопазване, искат незнам си кво си а това че някои хора (визирам себе си) плащаме над 300 (със тези от работодателя към 700) лева всеки месец данъци само на заплатата - голяма работа.
- Ама то пътища ще има нали, поне черни да са.
- Ще има ще има баба, и магистрала в северна България ще има баба, само потърпи. - каза бабата на малкия Атансчо, зави го със чергата, сръчка дървата в огъна и прилегна до него.

- Ама то пътища ще има нали, поне черни да са.
- Ще има ще има баба, и магистрала в северна България ще има баба, само потърпи. - каза бабата на малкия Атансчо, зави го със чергата, сръчка дървата в огъна и прилегна до него.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
liloff написа:Това не е новина!
данъка за автомобил е ясно,ся на канала ще ти искат и данък смет,згада и тн.
за мен е добре понеже за послседните две сам ги платил,нямаше как просто но за колата

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2