Дрифт по улиците....!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: Дрифт по улиците....!

Мнение от Maverick_VS » 01 Ное 2010, 23:33

GRIPEN написа:
Раздел IV.
Скорост и дистанция. Намаляване на скоростта
Чл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1)
Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват.

И т'ва, че си мислим, че контролираме поднасянето не ни прави редовни по отношение на горния член. :)

:clap: Евала на колегата, че му се занимава да търси. Скис, доволен ли си сега :dunno:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Ное 2010, 23:35

колко контролирано е ако натиснеш рязко спирачка и ти се включи абс-а!?
тва тоя член третира ли го!?
не ми звучи много убедително....

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 01 Ное 2010, 23:40

Ако се удариш, не си спазил дистанция, иначе да контролируемо е, едни се доверяват на абс, други отпускат и пак....

В тоя ред на мисли :mhihi: , не е задължително да караш с зимни гуми и на къси....
п.п. и задния джам можеш да го затъминш..
Последна промяна Сондьора на 01 Ное 2010, 23:41, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Ное 2010, 23:40

мисля, че дори закона е написан точно както си трябва. "контрол" за мене означава да имаш 100% сцепление 100% от времето и да се движиш със скорост която ти позволява да спреш на време и сигурно ако така диктуват условията на пътя.

на мене поне ми изглежда, че по-ясно не може да бъде...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 01 Ное 2010, 23:45

Аз друго не мога да разбера защо се опитвате да търсите под вола теле.Закона е писан за всички и като такъв няма как да угоди на всички,защото винаги ще има такива на които не им изнася.
Тия дето са го писали нито са били дрифтъри,нито състезатели,а най-обикновени хора дето колата им трябва за да стигнат от точка до точка.Без мислене как да влязат във завой и как да излязат от него.
Те не искат да се нарушава безценното им спокойствие и затова закона е такъв.
Не ги интересува какво е дрифта и дали е безопасно да можеш да контролираш колата си с вратите напред в завой макар,че всеки научил се да го прави е в пъти по-добър шофьор от написалите закона.
Те искат да запазят своята "идилия" ако мога така да я нарека и да си живеят живота.
Пък ние като не искаме да спазваме техните правила и сме решили да бъдем една идея "ПО" от тях в добрия или в лошият смисъл им разбиваме спокойствието.И от там актове и т.н.
И така ще си бъде независимо дали ви харесва или не.И дали е правилно или не.Факт.

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Ное 2010, 23:56

ми 100% сцепление изключва включването на абс-а! там няма 100% . значи подлежат на наказание....!?!?
със зимни гуми не е задължително да се кара! тва поне май го изяснихме! винаги карам със зимни ,но не! не е задължително! така че и тука аналогията ти куца. задължителен е само изискваният грайфер.
напрао ме убедихте! благодарско за инфото.
заключвайте темата, че ми седи хитлеровата зима на четвърти конец и не мога да си довърша тайната вечеря с вилеровите конци вече цял сезон....

Потребител
Аватар

Мнение от Fichkata » 02 Ное 2010, 0:06

Skisa земи напиши нов закон и всички дрифтъри ще те боготворят :mhihi:
Всеки луд си има номер ....Казал фичо и се фралил у копривите.............

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 02 Ное 2010, 0:21

най готиното е 4е тва е БГ и актовете за тва са смеШни евентуално ако се стигне до такъв
а като ти джаснат такъв много бързо ти се изпарява желанието за дрифт по улиците
поне мойто бързо се изпари
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Аватар

Мнение от SKISA » 02 Ное 2010, 0:25

айде преведи ни де. не шпрехиме еспаньол.
а и си говорим за тука. изяснихме как е по света. възможно е в либерия или гвинея бисау да е задължително да сгазиш двама черни всяка сутрин на излизане от гаража....
чей че си убодох пръста с тая игла! начи много гадно с тия вилерови и конете на водопой-малкото гобленче....

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 02 Ное 2010, 0:27

00Cool написа:най готиното е 4е тва е БГ и актовете за тва са смеШни евентуално ако се стигне до такъв
а като ти джаснат такъв много бързо ти се изпарява желанието за дрифт по улиците
поне мойто бързо се изпари
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

Е тука ясно са ти посочили член,алинея от закона :) Тук вече няма мърдане, предполагам и глобата е била солидна, що манифестираш по чужди държави :ok:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 02 Ное 2010, 0:35

SKISA написа:
DirtySouth написа:
SKISA написа:и кво му е неконтролируемото!!??? те от къде знаят кой си!? ако си дунев кое точно му е неконтролируемо!? ако си си в платното ,колата ти се движи и не си излязъл извън пътя или в насрещното аз не виждам нищо неконтролируемо в целата работа. ако иска некой и назад може да кара-никъде не е казано кой капак требва да ти сочи напред....

Язък че си на 60 години като разсъжденията ти са като на 6 годишно ! Тошко Дунев колко пъти ще го споменеш ? Дай Таню Киряков да почне да си стреля по светофарите нали е 3 пъти европейски шампион на 50 метра пистолет ? И това ограничението на скоростта е много тъпо нещо ! Куките откъде знаят че не е Шумахер като мине с 300 да не го спират защото си контролира булида с тази скорост :mhihi: Знам че си голям дрифтър сигурен съм в това ! Но погледни колите на най-добрите в България и ще видиш че приличат на войнишко канче и повярвай това не е защото им връзва всеки завой ! Но понякога не се удряш като на пистата в гумена ограда ами по улиците може да е нещо по-фатално.

Защо все по-често почва да ме е срам че карам БМВ ? Но поне се радвам че то не е Е30ка и не защото е лоша кола ами защото стана много модерна за хора като теб !

а бе ,смотльо! къде па се навре па ти да ме определяш къв съм и от кво да се срамувам! на 60 е тоя ,дето ти е дал глътка въздух в бездиханото канче ,дето ползваш за глава! колко пъти да напиша ,че не адмирирам дрифтенето по улиците , а обсъждам законите ,които го забраняват ако изобщо има такива. не си купувай и Е60 и в скоро време Х5 ,щото ще трябва и от тях да те е срам. булид се пише с "о" ! научи се да пишеш и тогава ме обсъждай! дали не познавам хора ,които могат и не знам какви са им колите!?
ако имаш некви проблеми с тва ,че караш Е36 си ги задръж за тебе ,не ми давай определения! тошко дунев го споменавам колко пъти си искам, щото от можещите е явно най-можещ! що !? ти да не си по-можещ от него ,та даде акъл!?
обсъждай темата не мене! и се сдържай от определения. бех забравил ,че съществуваш ,ма явно не можеш да седиш мирен.

абе верно е, че колегата се е изказал малко грубо ама общо взето си е прав! кво ги боли куките кой си и какви умения имаш?
ПП ако не ти харесва моето мнение то тогава си продавай е61-цата и недей да си купуваш е63-ка :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 02 Ное 2010, 0:43

И на катаджиите не им е лесно.. :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 02 Ное 2010, 0:44

напиши и доклад до управата ,тамън си го копнал правилно да не се затрие. докладвай и на подкокоросалият те да го напишеш ,че всичко е наред. задачата е изпълнена.
смятам да ги карам и трите модела ,та да има още повече от кво да се срамува андрейчо и да няма голям избор освен Е36....то и без тва май само тва не бих си взел.
уелдан ,мистър андерсън./тва не забравяй да го преведеш ,че некой може да не го разбере/
ако не ти харесва мнението ми си продай сивата и не си купувай бензинова.
иначе онтопик: не коментирам възможностите на който и да е ,а само законовата рамка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 02 Ное 2010, 0:57

SKISA написа:ми 100% сцепление изключва включването на абс-а! там няма 100% .
.
:bs:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 02 Ное 2010, 0:57

Относно законовата рамка, там си пише как трябва да се движиш по пътя, как се маневрира, навлиза в кръстовище, как се прави разминаване, как трябва да се съобразяваш с пътна обстановка, време, трафик, и т.н.. Има си член, който цитирах, че трябава да контролираш МеПеСе-то постоянно и ти ако си решил да лъзгаш съответно не се вписваш никъде из гореизброените и си го отнасяш, че не контролираш возилото.....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата