Дрифт по улиците....!
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Дрифт по улиците....!
GRIPEN написа:Раздел IV.
Скорост и дистанция. Намаляване на скоростта
Чл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1)
Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват.
И т'ва, че си мислим, че контролираме поднасянето не ни прави редовни по отношение на горния член.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
колко контролирано е ако натиснеш рязко спирачка и ти се включи абс-а!?
тва тоя член третира ли го!?
не ми звучи много убедително....
тва тоя член третира ли го!?
не ми звучи много убедително....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ако се удариш, не си спазил дистанция, иначе да контролируемо е, едни се доверяват на абс, други отпускат и пак....
В тоя ред на мисли
, не е задължително да караш с зимни гуми и на къси....
п.п. и задния джам можеш да го затъминш..
В тоя ред на мисли

п.п. и задния джам можеш да го затъминш..
Последна промяна Сондьора на 01 Ное 2010, 23:41, променена общо 1 път
мисля, че дори закона е написан точно както си трябва. "контрол" за мене означава да имаш 100% сцепление 100% от времето и да се движиш със скорост която ти позволява да спреш на време и сигурно ако така диктуват условията на пътя.
на мене поне ми изглежда, че по-ясно не може да бъде...
на мене поне ми изглежда, че по-ясно не може да бъде...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аз друго не мога да разбера защо се опитвате да търсите под вола теле.Закона е писан за всички и като такъв няма как да угоди на всички,защото винаги ще има такива на които не им изнася.
Тия дето са го писали нито са били дрифтъри,нито състезатели,а най-обикновени хора дето колата им трябва за да стигнат от точка до точка.Без мислене как да влязат във завой и как да излязат от него.
Те не искат да се нарушава безценното им спокойствие и затова закона е такъв.
Не ги интересува какво е дрифта и дали е безопасно да можеш да контролираш колата си с вратите напред в завой макар,че всеки научил се да го прави е в пъти по-добър шофьор от написалите закона.
Те искат да запазят своята "идилия" ако мога така да я нарека и да си живеят живота.
Пък ние като не искаме да спазваме техните правила и сме решили да бъдем една идея "ПО" от тях в добрия или в лошият смисъл им разбиваме спокойствието.И от там актове и т.н.
И така ще си бъде независимо дали ви харесва или не.И дали е правилно или не.Факт.
Тия дето са го писали нито са били дрифтъри,нито състезатели,а най-обикновени хора дето колата им трябва за да стигнат от точка до точка.Без мислене как да влязат във завой и как да излязат от него.
Те не искат да се нарушава безценното им спокойствие и затова закона е такъв.
Не ги интересува какво е дрифта и дали е безопасно да можеш да контролираш колата си с вратите напред в завой макар,че всеки научил се да го прави е в пъти по-добър шофьор от написалите закона.
Те искат да запазят своята "идилия" ако мога така да я нарека и да си живеят живота.
Пък ние като не искаме да спазваме техните правила и сме решили да бъдем една идея "ПО" от тях в добрия или в лошият смисъл им разбиваме спокойствието.И от там актове и т.н.
И така ще си бъде независимо дали ви харесва или не.И дали е правилно или не.Факт.
- SKISA
-
-
ми 100% сцепление изключва включването на абс-а! там няма 100% . значи подлежат на наказание....!?!?
със зимни гуми не е задължително да се кара! тва поне май го изяснихме! винаги карам със зимни ,но не! не е задължително! така че и тука аналогията ти куца. задължителен е само изискваният грайфер.
напрао ме убедихте! благодарско за инфото.
заключвайте темата, че ми седи хитлеровата зима на четвърти конец и не мога да си довърша тайната вечеря с вилеровите конци вече цял сезон....
със зимни гуми не е задължително да се кара! тва поне май го изяснихме! винаги карам със зимни ,но не! не е задължително! така че и тука аналогията ти куца. задължителен е само изискваният грайфер.
напрао ме убедихте! благодарско за инфото.
заключвайте темата, че ми седи хитлеровата зима на четвърти конец и не мога да си довърша тайната вечеря с вилеровите конци вече цял сезон....
Skisa земи напиши нов закон и всички дрифтъри ще те боготворят 

Всеки луд си има номер ....Казал фичо и се фралил у копривите.............
най готиното е 4е тва е БГ и актовете за тва са смеШни евентуално ако се стигне до такъв
а като ти джаснат такъв много бързо ти се изпарява желанието за дрифт по улиците
поне мойто бързо се изпари

а като ти джаснат такъв много бързо ти се изпарява желанието за дрифт по улиците

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- SKISA
-
-
айде преведи ни де. не шпрехиме еспаньол.
а и си говорим за тука. изяснихме как е по света. възможно е в либерия или гвинея бисау да е задължително да сгазиш двама черни всяка сутрин на излизане от гаража....
чей че си убодох пръста с тая игла! начи много гадно с тия вилерови и конете на водопой-малкото гобленче....
а и си говорим за тука. изяснихме как е по света. възможно е в либерия или гвинея бисау да е задължително да сгазиш двама черни всяка сутрин на излизане от гаража....
чей че си убодох пръста с тая игла! начи много гадно с тия вилерови и конете на водопой-малкото гобленче....
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
00Cool написа:най готиното е 4е тва е БГ и актовете за тва са смеШни евентуално ако се стигне до такъв
![]()
![]()
![]()
![]()
Е тука ясно са ти посочили член,алинея от закона

Много като тебе вече плакаха ...
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
SKISA написа:DirtySouth написа:SKISA написа:и кво му е неконтролируемото!!??? те от къде знаят кой си!? ако си дунев кое точно му е неконтролируемо!? ако си си в платното ,колата ти се движи и не си излязъл извън пътя или в насрещното аз не виждам нищо неконтролируемо в целата работа. ако иска некой и назад може да кара-никъде не е казано кой капак требва да ти сочи напред....
Язък че си на 60 години като разсъжденията ти са като на 6 годишно ! Тошко Дунев колко пъти ще го споменеш ? Дай Таню Киряков да почне да си стреля по светофарите нали е 3 пъти европейски шампион на 50 метра пистолет ? И това ограничението на скоростта е много тъпо нещо ! Куките откъде знаят че не е Шумахер като мине с 300 да не го спират защото си контролира булида с тази скоростЗнам че си голям дрифтър сигурен съм в това ! Но погледни колите на най-добрите в България и ще видиш че приличат на войнишко канче и повярвай това не е защото им връзва всеки завой ! Но понякога не се удряш като на пистата в гумена ограда ами по улиците може да е нещо по-фатално.
Защо все по-често почва да ме е срам че карам БМВ ? Но поне се радвам че то не е Е30ка и не защото е лоша кола ами защото стана много модерна за хора като теб !
а бе ,смотльо! къде па се навре па ти да ме определяш къв съм и от кво да се срамувам! на 60 е тоя ,дето ти е дал глътка въздух в бездиханото канче ,дето ползваш за глава! колко пъти да напиша ,че не адмирирам дрифтенето по улиците , а обсъждам законите ,които го забраняват ако изобщо има такива. не си купувай и Е60 и в скоро време Х5 ,щото ще трябва и от тях да те е срам. булид се пише с "о" ! научи се да пишеш и тогава ме обсъждай! дали не познавам хора ,които могат и не знам какви са им колите!?
ако имаш некви проблеми с тва ,че караш Е36 си ги задръж за тебе ,не ми давай определения! тошко дунев го споменавам колко пъти си искам, щото от можещите е явно най-можещ! що !? ти да не си по-можещ от него ,та даде акъл!?
обсъждай темата не мене! и се сдържай от определения. бех забравил ,че съществуваш ,ма явно не можеш да седиш мирен.
абе верно е, че колегата се е изказал малко грубо ама общо взето си е прав! кво ги боли куките кой си и какви умения имаш?
ПП ако не ти харесва моето мнение то тогава си продавай е61-цата и недей да си купуваш е63-ка

- SKISA
-
-
напиши и доклад до управата ,тамън си го копнал правилно да не се затрие. докладвай и на подкокоросалият те да го напишеш ,че всичко е наред. задачата е изпълнена.
смятам да ги карам и трите модела ,та да има още повече от кво да се срамува андрейчо и да няма голям избор освен Е36....то и без тва май само тва не бих си взел.
уелдан ,мистър андерсън./тва не забравяй да го преведеш ,че некой може да не го разбере/
ако не ти харесва мнението ми си продай сивата и не си купувай бензинова.
иначе онтопик: не коментирам възможностите на който и да е ,а само законовата рамка.
смятам да ги карам и трите модела ,та да има още повече от кво да се срамува андрейчо и да няма голям избор освен Е36....то и без тва май само тва не бих си взел.
уелдан ,мистър андерсън./тва не забравяй да го преведеш ,че некой може да не го разбере/
ако не ти харесва мнението ми си продай сивата и не си купувай бензинова.
иначе онтопик: не коментирам възможностите на който и да е ,а само законовата рамка.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
SKISA написа:ми 100% сцепление изключва включването на абс-а! там няма 100% .
.

Относно законовата рамка, там си пише как трябва да се движиш по пътя, как се маневрира, навлиза в кръстовище, как се прави разминаване, как трябва да се съобразяваш с пътна обстановка, време, трафик, и т.н.. Има си член, който цитирах, че трябава да контролираш МеПеСе-то постоянно и ти ако си решил да лъзгаш съответно не се вписваш никъде из гореизброените и си го отнасяш, че не контролираш возилото.....