Ламборджини и Бентли вече в България
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Ламборджини и Бентли вече в България
Снощи вечерта е било официалното представяне в резиденция Бояна.Най-интерестното е,че всички екземпляри от представянето са изкупени.По моя информация сега се строй някъде около бояна тяхно представителство.То ще бъде с шоурум и сервиз.Това е от мен ако някой знае още нещо да сподели 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Aко ми проработи усб кабелът на гсм-а може и да пусна снимка на черното ламборгини... а мисля, че бентлито е купено веднага за 230 000 евро.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Тея теми за други автомобили.. били те Бентли или Ламбо.. айде да ги пускате в извън темата.. както и тема за онова Ауди която вече е преместена.. 

Re: Ламборджини и Бентли вече в България
Ти като влизаш в " Основния форум" четеш ли какво пише:Bavarishe написа:....................
Основен Форум
Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят свързано с тях.
Модератори kay, alx
Такива теми май не са за тука?
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ами те толкова много станаха Ламботата и Бентлитата че беше крайно време да направят такова нещо да има каде да си ги ремонтират хората
п.с. някой каза снимки на черното ламбо ли
ТУК и ТУК

п.с. някой каза снимки на черното ламбо ли

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
вчера видях едно бентли по улиците на Варна
а като се прибирах от Габрово след 8ми декември се разминахме с един камион дето носи коли.... бяха обърнати с гъза към мен и просто видях че са около 8-10 бройки и са еднакви.... но като се разминахме и погледнах в огледалото кво да видя? О боже ! Порше-та
ма имаше много трафик и не можах да обърна е30ката и да го подгоня... иначе можеше да се прибера с порш
П.С. (не знам точно кой модел бяха щот не ги разбирам поршовете... сички ми се струват еднакви
) ама бяха мнооого нови
П.С. вчерашното Бентли беше сребристо... ако има някво значение

а като се прибирах от Габрово след 8ми декември се разминахме с един камион дето носи коли.... бяха обърнати с гъза към мен и просто видях че са около 8-10 бройки и са еднакви.... но като се разминахме и погледнах в огледалото кво да видя? О боже ! Порше-та

П.С. (не знам точно кой модел бяха щот не ги разбирам поршовете... сички ми се струват еднакви

П.С. вчерашното Бентли беше сребристо... ако има някво значение

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Това е черното мурселаго родстер. Онова, което беше представено не е кабрио. ИНаче колите са без коментар...

Legends may sleep...but they never die!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Из махалата дочух,че някакъв бургаски съветник се бил сдобил с Бугати Вейрон
Във вестника е прочетено...Колата била 1001 коня
Интересно ми е къде ли ще тества възможностите на колата на 101%
Все още не съм го виждал...Иначе търчат разни Поршета,Бентлита,Майбах,Шевита,Нисани...Голфове

8.32
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Вейрона се произвежда в 50 бройки (някаква такава цифра) и не може всеки да си го купи. Това ми се струва поредната вестникарска измислица. Вярно, че в България има хора с възможности, но едва ли от ВАГ ще продадат това бижу на човек със съмнителни доходи.... просто размисли... иначе с пари всичко става ... 

- LeX
- Капетано
-
в София наистина се очаква в близките 3-4 месеца да пристигне Вейрон 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Хмм, паркирано е на мястото, където обикновено стои едно черно М6

Never mistake motion for action...
- LeX
- Капетано
-
Leon написа:Хмм, паркирано е на мястото, където обикновено стои едно черно М6
знам, за това от снимките ми говориш нали

Southside написа:Вейрона се произвежда в 50 бройки (някаква такава цифра) и не може всеки да си го купи. Това ми се струва поредната вестникарска измислица. Вярно, че в България има хора с възможности, но едва ли от ВАГ ще продадат това бижу на човек със съмнителни доходи.... просто размисли... иначе с пари всичко става ...
всъщност вейрона може всеки да си го купи (също както СЛР-а) - мога съвсем отговорно да ти кажа че ВАГ дори не могат да си запълнят оригиналната оферта за 50 автомобила.. мисля че са на 12 във момента... и цената от $1 милион е паднала на $800к
единствените които не продават определени модели от гамата си нови на съмнителни субекти са ферари. ф50 и ензо са коли които никои във българия не може да си купи първа ръка. дори от по-скъпите втора ръка ферари изисква от първоначалните притежатели да не ги продават известно време (3 до 5 години). непокорството се заплаща със изхвърляне от VIP списъка - от там следващото ново ферари от по-скъпите - през крив макарон (защото продажбите са предимно и само по покана).
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Нашия директор на холдинга който притежава СЛР са го викали на специално итервю от Мерцедес са пуснали специална серия там за някакъв рожден ден та пак не ги дават на случайни хора ...Друго интересно е ,че за колата има 2 ключа с първия не можеш да ползваш цялата мощност на колата да не се качиш и да се пречукаш в някой стълб.Вторият ключ можеш да го ползваш след като изминеш определен бтой километри и тогава ползваш цялата мощност на колата ...На двигателя на колата има гравирано името на въпросния човек като Мерцедеса е пригоден за него и друг не може да го кара ...
Ако някъде имам грешки в информацията моля да бъда поправен
Поздрави
Ако някъде имам грешки в информацията моля да бъда поправен

Поздрави
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2