Ламборджини и Бентли вече в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Ламборджини и Бентли вече в България

Мнение от Bavarishe » 16 Дек 2005, 0:02

Снощи вечерта е било официалното представяне в резиденция Бояна.Най-интерестното е,че всички екземпляри от представянето са изкупени.По моя информация сега се строй някъде около бояна тяхно представителство.То ще бъде с шоурум и сервиз.Това е от мен ако някой знае още нещо да сподели ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 16 Дек 2005, 0:34

Aко ми проработи усб кабелът на гсм-а може и да пусна снимка на черното ламборгини... а мисля, че бентлито е купено веднага за 230 000 евро.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Дек 2005, 1:01

Тея теми за други автомобили.. били те Бентли или Ламбо.. айде да ги пускате в извън темата.. както и тема за онова Ауди която вече е преместена.. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Ламборджини и Бентли вече в България

Мнение от ///sasho » 16 Дек 2005, 1:42

Bavarishe написа:....................
Ти като влизаш в " Основния форум" четеш ли какво пише:
Основен Форум
Това е главният форум за дискусия на автомобилите с
марка BMW и всичко друго от автомобилния свят свързано с тях.
Модератори kay, alx

Такива теми май не са за тука?

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 16 Дек 2005, 3:03

ами те толкова много станаха Ламботата и Бентлитата че беше крайно време да направят такова нещо да има каде да си ги ремонтират хората :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. някой каза снимки на черното ламбо ли :roll: ТУК и ТУК
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 16 Дек 2005, 8:33

вчера видях едно бентли по улиците на Варна :shock: :shock:
а като се прибирах от Габрово след 8ми декември се разминахме с един камион дето носи коли.... бяха обърнати с гъза към мен и просто видях че са около 8-10 бройки и са еднакви.... но като се разминахме и погледнах в огледалото кво да видя? О боже ! Порше-та :shock: :shock: ма имаше много трафик и не можах да обърна е30ката и да го подгоня... иначе можеше да се прибера с порш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. (не знам точно кой модел бяха щот не ги разбирам поршовете... сички ми се струват еднакви :uups: :mhihi: :mhihi: ) ама бяха мнооого нови :)

П.С. вчерашното Бентли беше сребристо... ако има някво значение ;)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 16 Дек 2005, 10:28

LeX написа:ами те толкова много станаха Ламботата и Бентлитата че беше крайно време да направят такова нещо да има каде да си ги ремонтират хората :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. някой каза снимки на черното ламбо ли :roll: ТУК и ТУК

Това е черното мурселаго родстер. Онова, което беше представено не е кабрио. ИНаче колите са без коментар... :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 16 Дек 2005, 11:59

Из махалата дочух,че някакъв бургаски съветник се бил сдобил с Бугати Вейрон :shock: Във вестника е прочетено...Колата била 1001 коня :twisted: Интересно ми е къде ли ще тества възможностите на колата на 101% :mhihi: Все още не съм го виждал...Иначе търчат разни Поршета,Бентлита,Майбах,Шевита,Нисани...Голфове :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 16 Дек 2005, 12:06

Вейрона се произвежда в 50 бройки (някаква такава цифра) и не може всеки да си го купи. Това ми се струва поредната вестникарска измислица. Вярно, че в България има хора с възможности, но едва ли от ВАГ ще продадат това бижу на човек със съмнителни доходи.... просто размисли... иначе с пари всичко става ... :twisted:

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 16 Дек 2005, 12:47

в София наистина се очаква в близките 3-4 месеца да пристигне Вейрон ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Дек 2005, 12:50

LeX написа:п.с. някой каза снимки на черното ламбо ли :roll: ТУК и ТУК

Хмм, паркирано е на мястото, където обикновено стои едно черно М6 :winky:
Never mistake motion for action...

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 16 Дек 2005, 13:04

Leon написа:Хмм, паркирано е на мястото, където обикновено стои едно черно М6 :winky:

знам, за това от снимките ми говориш нали :roll:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Дек 2005, 17:15

Southside написа:Вейрона се произвежда в 50 бройки (някаква такава цифра) и не може всеки да си го купи. Това ми се струва поредната вестникарска измислица. Вярно, че в България има хора с възможности, но едва ли от ВАГ ще продадат това бижу на човек със съмнителни доходи.... просто размисли... иначе с пари всичко става ... :twisted:

всъщност вейрона може всеки да си го купи (също както СЛР-а) - мога съвсем отговорно да ти кажа че ВАГ дори не могат да си запълнят оригиналната оферта за 50 автомобила.. мисля че са на 12 във момента... и цената от $1 милион е паднала на $800к

единствените които не продават определени модели от гамата си нови на съмнителни субекти са ферари. ф50 и ензо са коли които никои във българия не може да си купи първа ръка. дори от по-скъпите втора ръка ферари изисква от първоначалните притежатели да не ги продават известно време (3 до 5 години). непокорството се заплаща със изхвърляне от VIP списъка - от там следващото ново ферари от по-скъпите - през крив макарон (защото продажбите са предимно и само по покана).
алекс
трабант 601с
разни други возила

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 18 Дек 2005, 19:43

Нашия директор на холдинга който притежава СЛР са го викали на специално итервю от Мерцедес са пуснали специална серия там за някакъв рожден ден та пак не ги дават на случайни хора ...Друго интересно е ,че за колата има 2 ключа с първия не можеш да ползваш цялата мощност на колата да не се качиш и да се пречукаш в някой стълб.Вторият ключ можеш да го ползваш след като изминеш определен бтой километри и тогава ползваш цялата мощност на колата ...На двигателя на колата има гравирано името на въпросния човек като Мерцедеса е пригоден за него и друг не може да го кара ...
Ако някъде имам грешки в информацията моля да бъда поправен :winky:
Поздрави

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 18 Дек 2005, 19:47

BMW-X5 написа:Мерцедеса е пригоден за него и друг не може да го

Как така е "пригоден" ? :roll:

Следваща

Назад към Извън Темата