Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров
Модератор: Общи модератори
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Re: Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров
P1tbuL написа:Maverick_VS написа:P1tbuL написа:нито на кубица нито на петров мястото им е пред алонсо... има си пилоти и пилоти... не може цяла година да си назад и да прайш ''хълкове'' на монцаи в последното състезание да се перчиш на човека с най- голеи шансове за титлата... не ше изпуша ами и шамар ше му омаам да ходи да одари още 2 водки и да се замисли за коя година кара във F1 и дали е по добър от алонсо...
Викаш да даде десен мигач и да отбие, за да може Алонсо да се бори за титлата
. Като е толкова по- добър пилот да го беше изпреварил...ама нъцки - то бива фенщина, ама твойто минава граници
. Това е съзтезание и всеки си се бори за позиция - кой имал шансове, кой нямал...Именно в такива моменти си личи кой заслужава и кой не
едит: хаха колегата горе ме е изпреварил
просто не ми се връзва как пилот който все кара на задни позиций изведнъж на секундата почва да кара с темпото на алонсо да речем... примера ти го давам с хълкенбърг и оня странен пол позишън който даде... иначе честито на фетел
Не че Петров караше много бързо,а Алонсо беше бавен и не смееше да го изпревари.Ако Алонсо беше по смел можеше и да го изпревари или да се ударят

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
не знам защо петров фигурира в заглавието на тази тема
...
ако тръгнем от най-простото, даже и на неговото място да беше финиширал алонсо, пак щеше да е втори...
далеч по-логочен е въпроса, защо нико, витали и роберт, които бяха след алонсо, уебър и маса на старта, в крайна сметка финишираха пред тях на финала
... и логичния отговор е сгрешена тактика,и по-точно грешен момент за смяна на гуми... мисля, че уебър завлече алонсо с тактиката си...
това кой на кого трябва да ляга, не ми се коментира... ма изглежда алонсо смята, че всички трябва да му полягат като съотборника му
изобщо ферари излязоха на това състезание напълно уверени в карйния успех... само че на края стана тотален мес

ако тръгнем от най-простото, даже и на неговото място да беше финиширал алонсо, пак щеше да е втори...
далеч по-логочен е въпроса, защо нико, витали и роберт, които бяха след алонсо, уебър и маса на старта, в крайна сметка финишираха пред тях на финала

това кой на кого трябва да ляга, не ми се коментира... ма изглежда алонсо смята, че всички трябва да му полягат като съотборника му

изобщо ферари излязоха на това състезание напълно уверени в карйния успех... само че на края стана тотален мес

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
никой не е длъген на никой да отстъпва в състезание. разбира се ако зад петров беше фетел може би щяха другояче да се случат нещата ... никой не може да каже. алонсо се пазеше,опита няколко атаки ,но видя ,че работата е дебела. грешка на старта,грешна стратегия.....сори ,мучачо!! тва е формулата!
уебър може би най-много заслужаваше титлата този сезон, но нещата не стават по заслуги или години .
очаквам с интерес новите гуми догодина,кой как ще успее да се нагоди към тях и да си настрои шасито,кой ще се справи най-добре със зимната пауза....
уебър може би най-много заслужаваше титлата този сезон, но нещата не стават по заслуги или години .
очаквам с интерес новите гуми догодина,кой как ще успее да се нагоди към тях и да си настрои шасито,кой ще се справи най-добре със зимната пауза....
Petrov Radio: "Vitaly, Fernando Alonso; is faster than you, can you understand that message?"
Petrov said: "Fuck it, I'm not a Ferrari driver!"

Petrov said: "Fuck it, I'm not a Ferrari driver!"

21/02/08...speechless
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Абе заслужавал!Алонсо и Уебър караха така сякаш НЕ се бореха за титлата,сякаш е първият старт от сезона.
Алонсо чакаше Петров да го пусне,Кубица да се блъсне в Росберг и за по сигурно Маса да се набие в Уебър и хоп готово Шампион.Ам да ама не стаа.Уебър и той проспа всичко - чакаше нещо да стане и да искочи напред.
Чак по едно време докато ги гледах се зачудих дали няма да има още стартове че караха толкова заспало и 2-мата.
Като си спомня финала през 2008-ма това днешното не приличаше на финал,а по скоро средата на сезон 2004 когато Шумахер ги беше отказал сичките и само си завършваха състезанията.
Честито на Фетел,но най-големия карач за мене е Хамилтън и кофти късмет го искара от сметките.
Алонсо чакаше Петров да го пусне,Кубица да се блъсне в Росберг и за по сигурно Маса да се набие в Уебър и хоп готово Шампион.Ам да ама не стаа.Уебър и той проспа всичко - чакаше нещо да стане и да искочи напред.
Чак по едно време докато ги гледах се зачудих дали няма да има още стартове че караха толкова заспало и 2-мата.
Като си спомня финала през 2008-ма това днешното не приличаше на финал,а по скоро средата на сезон 2004 когато Шумахер ги беше отказал сичките и само си завършваха състезанията.
Честито на Фетел,но най-големия карач за мене е Хамилтън и кофти късмет го искара от сметките.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ей сегинка си гледам записа от състезанието...
първо петров влезе в бокса в края на първата обиколка с колата за сигурност...
после стана фала с уебър и стената... явно гумата не беше добре и той влезе за смяна в 11-та обиколка, според мен заради това...
в този момент обаче на фераритата им се набръчкаха мозъците
, тим мениджмънта гледаше екраните и не знаеше какво да прави ... да влизат, или да не влизат... в 12-та обиколка изкараха механиците, и пак ги вкараха вътре
... в 13-та решиха да тестват темпото на уебър с влизане на маса в бокса... темпото на уебър беше добро, като той симулираше някаква битка с алгенсуари
... вследствие на това маса излезе след уебър... тук мозъците направо изпушиха
... уебър "надмина" алгенсуари, и тук почна величавата битка на маса с него... безкрайна
...
мозъците решиха, че ако се забавят може да изпуснат уебър от контрол, и вкараха и алонсо в бокса в 15-та обиколка... за тях все още фетел не се броеше за заплаха...
за идиотски късмет на кончетата пред алфонсо от 19-та обиколка се оказа "жълтата черна котка" петров... който направи карането на живота си в това състезание...
но все пак се пита... как така борецът за титлата не сколаса за 36 /ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ/ обиколки да надмине реното
в 25-та и фетел смени гуми, като имаше невероятния късмет да излезе една боя преди кобаяши, роберт и хамилтън... ако не беше успял тука, не знам как щеше да свърши всичко...
първо петров влезе в бокса в края на първата обиколка с колата за сигурност...
после стана фала с уебър и стената... явно гумата не беше добре и той влезе за смяна в 11-та обиколка, според мен заради това...
в този момент обаче на фераритата им се набръчкаха мозъците

мозъците решиха, че ако се забавят може да изпуснат уебър от контрол, и вкараха и алонсо в бокса в 15-та обиколка... за тях все още фетел не се броеше за заплаха...
за идиотски късмет на кончетата пред алфонсо от 19-та обиколка се оказа "жълтата черна котка" петров... който направи карането на живота си в това състезание...
но все пак се пита... как така борецът за титлата не сколаса за 36 /ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ/ обиколки да надмине реното

в 25-та и фетел смени гуми, като имаше невероятния късмет да излезе една боя преди кобаяши, роберт и хамилтън... ако не беше успял тука, не знам как щеше да свърши всичко...
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Честито на Фетел и феновете му. Ферари за пореден път се биха сами. Надявах Уебър да стане шампион, защото не виждам в бъдеще да има същия шанс.
Чакам Мерцедес най-накрая да се научат да правят коли и да виждам редовно Шумахер на стълбичката пък било то и не като победител.
П.П Поздрав за всички, на които им е омръзнало състезанията от Ф1 да са по-скоро състезания за издържливост.
http://www.youtube.com/watch?v=kl2tIFxSEGA&feature=related - Жил Вилньов срещу Рене Арну
http://www.youtube.com/watch?v=Ua70zL52pt0 - Жил Вилньов срещу Дидие Пирони
И малко допълнителна информация към второто видео. На следващия (след този от видеото) старт Вилньов загива по време на квалификациите. 5 години по-късно, през 1987, Пирони също загива по време на състезание с моторници (power boat). По това време приятелката му е бременна и няколко седмици по-късно ражда близнаци - кръщават ги Дидие и Жил.
Чакам Мерцедес най-накрая да се научат да правят коли и да виждам редовно Шумахер на стълбичката пък било то и не като победител.
П.П Поздрав за всички, на които им е омръзнало състезанията от Ф1 да са по-скоро състезания за издържливост.
http://www.youtube.com/watch?v=kl2tIFxSEGA&feature=related - Жил Вилньов срещу Рене Арну
http://www.youtube.com/watch?v=Ua70zL52pt0 - Жил Вилньов срещу Дидие Пирони
И малко допълнителна информация към второто видео. На следващия (след този от видеото) старт Вилньов загива по време на квалификациите. 5 години по-късно, през 1987, Пирони също загива по време на състезание с моторници (power boat). По това време приятелката му е бременна и няколко седмици по-късно ражда близнаци - кръщават ги Дидие и Жил.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
но все пак се пита... как така борецът за титлата не сколаса за 36 /ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ/ обиколки да надмине реното![]()
Ми защото не може да кара - как защо не го е надминал . Колата му бе по-бърза на Леонсо , но руснака се оказа супер корав и психически и физически - не знам , друг толкова млад пилот да е одържал толкова време 2 кратен шампион , в битката му за 3тата титла - евала на руснака

Евала на РЕД БУЛ , че на са като жабарите и са единствените за които важи - по-добрия да спечели

Браво и на Фетел - най-младия шампион във формула 1
И да питам феновете на Алфонсо - какво щеше да стане ако бе изпреварил Петров ? Дали не трябваше да мина малко по-напред ?
А какво щеше ли да бъде в играта , ако не бяха му подарили победа ? А ако миналото състезание от Ред Бул,бяха направили същото като жабарите - какво ставаше с Алфонсо ?
И като е толкова добър , що не стана първи , като искаше да е шампион - ебати шампиона да се бори за 5то място

И какво по дяволите беше това накрая - иска руснака да излезе да го нарита в лочника ли , бе дееба и гнома му отворен

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
спокойно ,бе мноо нерви!!
ако баба беше мъжка щеха да и викат дедо.
предното състезание нямаше как да се изменкат фетел и уебър, щото точно същият алонсо ги следваше по петите и още тогава можеше да стане шампион. е за тва не се изменкаха....
то и мънки стана шампион заради глок и лошият късмет на маса ,ма ко да се прави....! тва е формулата!!
ако баба беше мъжка щеха да и викат дедо.
предното състезание нямаше как да се изменкат фетел и уебър, щото точно същият алонсо ги следваше по петите и още тогава можеше да стане шампион. е за тва не се изменкаха....
то и мънки стана шампион заради глок и лошият късмет на маса ,ма ко да се прави....! тва е формулата!!
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
И аз бях за Алонсо, но може би наистина нямаше да е заслужено той да стане шампион...
Аз лично не мога да си обясня как едно ферари толкова обиколки не може да изпревари едно рено,само какъв ластик му правеше Петров на правите
Честита титла на Фетел!!!
Аз лично не мога да си обясня как едно ферари толкова обиколки не може да изпревари едно рено,само какъв ластик му правеше Петров на правите

Честита титла на Фетел!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Нервя се че някой хора им е криво за Ферари (щот не ми се вярва да е заради алонсо) и за тва някакви смешни доводи.
А за предното състезание - алфонсо не бе толкова близо и спокойно можеха да си се разменят . По скоро титлата при конструкторите си отиваше в отбора и това бе по-важно .
А за предното състезание - алфонсо не бе толкова близо и спокойно можеха да си се разменят . По скоро титлата при конструкторите си отиваше в отбора и това бе по-важно .
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...хм , глупаво е да се обвинява руснака в каквото и да било поради простата причина , че първо : алонзо не го е затворил с една обилколка , че оня да му дава път и второ : за руснака това са много важни състезания ако иска да получи волан догодина
просто се доказа и в крайна сметка всеки се бори за кокала

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Аз не съм обидил никой от форума , само леонсо 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
acho.rs написа:Аз не съм обидил никой от форума , само леонсо
Уважавай интересите на другите като поне пишеш правилно имената на предпочетените от тях пилоти!