Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F25 2.0d

Re: Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

Мнение от Niki__ » 14 Ное 2010, 19:17

P1tbuL написа:
Maverick_VS написа:
P1tbuL написа:нито на кубица нито на петров мястото им е пред алонсо... има си пилоти и пилоти... не може цяла година да си назад и да прайш ''хълкове'' на монца :mhihi: и в последното състезание да се перчиш на човека с най- голеи шансове за титлата... не ше изпуша ами и шамар ше му омаам да ходи да одари още 2 водки и да се замисли за коя година кара във F1 и дали е по добър от алонсо...

:kuku: Викаш да даде десен мигач и да отбие, за да може Алонсо да се бори за титлата :mhihi: . Като е толкова по- добър пилот да го беше изпреварил...ама нъцки - то бива фенщина, ама твойто минава граници ;). Това е съзтезание и всеки си се бори за позиция - кой имал шансове, кой нямал...Именно в такива моменти си личи кой заслужава и кой не ;)

едит: хаха колегата горе ме е изпреварил :mhihi:

просто не ми се връзва как пилот който все кара на задни позиций изведнъж на секундата почва да кара с темпото на алонсо да речем... примера ти го давам с хълкенбърг и оня странен пол позишън който даде... иначе честито на фетел :)

Не че Петров караше много бързо,а Алонсо беше бавен и не смееше да го изпревари.Ако Алонсо беше по смел можеше и да го изпревари или да се ударят :lol: ,обаче тая реплика дето му размаха ръка накрая беше уникално тъпа постъпка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Ное 2010, 19:33

не знам защо петров фигурира в заглавието на тази тема :roll: ...
ако тръгнем от най-простото, даже и на неговото място да беше финиширал алонсо, пак щеше да е втори...
далеч по-логочен е въпроса, защо нико, витали и роберт, които бяха след алонсо, уебър и маса на старта, в крайна сметка финишираха пред тях на финала :roll: ... и логичния отговор е сгрешена тактика,и по-точно грешен момент за смяна на гуми... мисля, че уебър завлече алонсо с тактиката си...
това кой на кого трябва да ляга, не ми се коментира... ма изглежда алонсо смята, че всички трябва да му полягат като съотборника му :no:
изобщо ферари излязоха на това състезание напълно уверени в карйния успех... само че на края стана тотален мес :mrgreen:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Ное 2010, 19:35

никой не е длъген на никой да отстъпва в състезание. разбира се ако зад петров беше фетел може би щяха другояче да се случат нещата ... никой не може да каже. алонсо се пазеше,опита няколко атаки ,но видя ,че работата е дебела. грешка на старта,грешна стратегия.....сори ,мучачо!! тва е формулата!
уебър може би най-много заслужаваше титлата този сезон, но нещата не стават по заслуги или години .
очаквам с интерес новите гуми догодина,кой как ще успее да се нагоди към тях и да си настрои шасито,кой ще се справи най-добре със зимната пауза....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 14 Ное 2010, 19:37

Petrov Radio: "Vitaly, Fernando Alonso; is faster than you, can you understand that message?"

Petrov said: "Fuck it, I'm not a Ferrari driver!" :mhihi: :mhihi:
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 14 Ное 2010, 21:08

Абе заслужавал!Алонсо и Уебър караха така сякаш НЕ се бореха за титлата,сякаш е първият старт от сезона.
Алонсо чакаше Петров да го пусне,Кубица да се блъсне в Росберг и за по сигурно Маса да се набие в Уебър и хоп готово Шампион.Ам да ама не стаа.Уебър и той проспа всичко - чакаше нещо да стане и да искочи напред.
Чак по едно време докато ги гледах се зачудих дали няма да има още стартове че караха толкова заспало и 2-мата.
Като си спомня финала през 2008-ма това днешното не приличаше на финал,а по скоро средата на сезон 2004 когато Шумахер ги беше отказал сичките и само си завършваха състезанията.
Честито на Фетел,но най-големия карач за мене е Хамилтън и кофти късмет го искара от сметките.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Ное 2010, 21:49

ей сегинка си гледам записа от състезанието...
първо петров влезе в бокса в края на първата обиколка с колата за сигурност...
после стана фала с уебър и стената... явно гумата не беше добре и той влезе за смяна в 11-та обиколка, според мен заради това...
в този момент обаче на фераритата им се набръчкаха мозъците :mhihi:, тим мениджмънта гледаше екраните и не знаеше какво да прави ... да влизат, или да не влизат... в 12-та обиколка изкараха механиците, и пак ги вкараха вътре :mhihi: ... в 13-та решиха да тестват темпото на уебър с влизане на маса в бокса... темпото на уебър беше добро, като той симулираше някаква битка с алгенсуари :mhihi: ... вследствие на това маса излезе след уебър... тук мозъците направо изпушиха :mhihi: ... уебър "надмина" алгенсуари, и тук почна величавата битка на маса с него... безкрайна :mhihi: ...
мозъците решиха, че ако се забавят може да изпуснат уебър от контрол, и вкараха и алонсо в бокса в 15-та обиколка... за тях все още фетел не се броеше за заплаха...
за идиотски късмет на кончетата пред алфонсо от 19-та обиколка се оказа "жълтата черна котка" петров... който направи карането на живота си в това състезание...
но все пак се пита... как така борецът за титлата не сколаса за 36 /ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ/ обиколки да надмине реното :shock:
в 25-та и фетел смени гуми, като имаше невероятния късмет да излезе една боя преди кобаяши, роберт и хамилтън... ако не беше успял тука, не знам как щеше да свърши всичко...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 14 Ное 2010, 21:50

Честито на Фетел и феновете му. Ферари за пореден път се биха сами. Надявах Уебър да стане шампион, защото не виждам в бъдеще да има същия шанс.
Чакам Мерцедес най-накрая да се научат да правят коли и да виждам редовно Шумахер на стълбичката пък било то и не като победител.

П.П Поздрав за всички, на които им е омръзнало състезанията от Ф1 да са по-скоро състезания за издържливост.
http://www.youtube.com/watch?v=kl2tIFxSEGA&feature=related - Жил Вилньов срещу Рене Арну
http://www.youtube.com/watch?v=Ua70zL52pt0 - Жил Вилньов срещу Дидие Пирони
И малко допълнителна информация към второто видео. На следващия (след този от видеото) старт Вилньов загива по време на квалификациите. 5 години по-късно, през 1987, Пирони също загива по време на състезание с моторници (power boat). По това време приятелката му е бременна и няколко седмици по-късно ражда близнаци - кръщават ги Дидие и Жил.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Ное 2010, 22:05

за идиотски късмет на кончетата пред алфонсо от 19-та обиколка се оказа "жълтата черна котка" петров... който направи карането на живота си в това състезание...
но все пак се пита... как така борецът за титлата не сколаса за 36 /ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ/ обиколки да надмине реното :shock:

Ми защото не може да кара - как защо не го е надминал . Колата му бе по-бърза на Леонсо , но руснака се оказа супер корав и психически и физически - не знам , друг толкова млад пилот да е одържал толкова време 2 кратен шампион , в битката му за 3тата титла - евала на руснака :bowdown:
Евала на РЕД БУЛ , че на са като жабарите и са единствените за които важи - по-добрия да спечели :bowdown:
Браво и на Фетел - най-младия шампион във формула 1
И да питам феновете на Алфонсо - какво щеше да стане ако бе изпреварил Петров ? Дали не трябваше да мина малко по-напред ?
А какво щеше ли да бъде в играта , ако не бяха му подарили победа ? А ако миналото състезание от Ред Бул,бяха направили същото като жабарите - какво ставаше с Алфонсо ?
И като е толкова добър , що не стана първи , като искаше да е шампион - ебати шампиона да се бори за 5то място :kuku:
И какво по дяволите беше това накрая - иска руснака да излезе да го нарита в лочника ли , бе дееба и гнома му отворен :ranting:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Ное 2010, 22:10

спокойно ,бе мноо нерви!!
ако баба беше мъжка щеха да и викат дедо.
предното състезание нямаше как да се изменкат фетел и уебър, щото точно същият алонсо ги следваше по петите и още тогава можеше да стане шампион. е за тва не се изменкаха....
то и мънки стана шампион заради глок и лошият късмет на маса ,ма ко да се прави....! тва е формулата!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 14 Ное 2010, 22:11

И аз бях за Алонсо, но може би наистина нямаше да е заслужено той да стане шампион...
Аз лично не мога да си обясня как едно ферари толкова обиколки не може да изпревари едно рено,само какъв ластик му правеше Петров на правите :shock:
Честита титла на Фетел!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 14 Ное 2010, 22:13

Нервя се че някой хора им е криво за Ферари (щот не ми се вярва да е заради алонсо) и за тва някакви смешни доводи.
А за предното състезание - алфонсо не бе толкова близо и спокойно можеха да си се разменят . По скоро титлата при конструкторите си отиваше в отбора и това бе по-важно .

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 14 Ное 2010, 22:22

...хм , глупаво е да се обвинява руснака в каквото и да било поради простата причина , че първо : алонзо не го е затворил с една обилколка , че оня да му дава път и второ : за руснака това са много важни състезания ако иска да получи волан догодина :winky: просто се доказа и в крайна сметка всеки се бори за кокала
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Ное 2010, 0:00

:mhihi: ше се изпокараме тука форума за глупости :mhihi: все едно ние сме карали... айде по спокойно колеги ;) всеки си е фен на някого оправдано или не. всеки си има собствно мнение, много се палите. Да Алонсо сам се прецака на старта а после го доцакаха със стратегия... така че ... честито на Фетел :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 15 Ное 2010, 0:30

Аз не съм обидил никой от форума , само леонсо :oops:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Ное 2010, 0:32

acho.rs написа:Аз не съм обидил никой от форума , само леонсо :oops:

Уважавай интересите на другите като поне пишеш правилно имената на предпочетените от тях пилоти! :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата