проблем с ключа е39 tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: проблем с ключа е39 tds
kabal написа::yes: ключа е капсолован херметически само, че не мисля че се зарежда или че е акумолаторна батерията
Не се опитвай да мислиш повече,ами бъди сигурен ,че батерията се зарежда

Ако не ти е ясно как е друг въпрос вече .
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
И защо искаш да отвориш ромбоидния ключ ми е интересно,аз съм със същия ключ-отворих го и кво както, ти казаха колегите няма кво да правиш по него освен да го обучиш на ново.Ако всичко с бутончетата е наред не го пипай а го обучи наново и
На моя се бе скапало бутончето за заключ.смених го,обучих го наново и

значи по принцип не знам дали е батерията проблема е че не секи път работи и като го чукна в стената по някои пъте се оправя ако знаете от какво може да е това кажете благодаря предварително
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
kabal написа::yes: ключа е капсолован херметически само, че не мисля че се зарежда или че е акумолаторна батерията,
нане, ако искаш ще кача снимки да видиш кво има в този ключ, батерията е запоена за клемите от платката, но не с поялник... в смисъл не може да се разпои, за да смениш и сложиш нова батерия, то е като заварено по скоро - незнам, трябва да го измислиш там. Ако решиш да го отваряш с ножче.. не бъркаи на дълбоко от 2-3 мм повече.. като го отвориш ще видиш защо
Колега,много твои мнения чета вече и все си мълча,но вече не мога...НЯМА ПО ГОЛЯМ ДЪРВЕН ФИЛОСОФ ОТ ТЕБ !!! Ти все знаеш най много и все най много разбираш а говориш абсолютни ама абсолютни глупости в повечето си мнения ! Хората ти казват ,че са го изпитали и проблема е в това ти пак си знаеш твоето...не бъди толкова твърдоглав и приеми ,че топлата вода отдавна е открита и то НЕ от теб !!! Извинявам се за

Последна промяна im0tep на 16 Ное 2010, 21:23, променена общо 1 път
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
nane написа:значи по принцип не знам дали е батерията проблема е че не секи път работи и като го чукна в стената по някои пъте се оправя ако знаете от какво може да е това кажете благодаря предварително
Може да е от микрето (копченцето) ,колега
колега само да ти каца че това с обучаването на ключа одавна съм го минал и не е от него а тука само еднои съшто се говори за едно обучаване но НЕ НЕ НЕ НЕ от това опитвал съм за това питам неко да каже нешто разлишно
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
im0tep написа:kabal написа::yes: ключа е капсолован херметически само, че не мисля че се зарежда или че е акумолаторна батерията,
нане, ако искаш ще кача снимки да видиш кво има в този ключ, батерията е запоена за клемите от платката, но не с поялник... в смисъл не може да се разпои, за да смениш и сложиш нова батерия, то е като заварено по скоро - незнам, трябва да го измислиш там. Ако решиш да го отваряш с ножче.. не бъркаи на дълбоко от 2-3 мм повече.. като го отвориш ще видиш защо
Колега,много твои мнения чета вече и все си мълча,но вече не мога...НЯМА ПО ГОЛЯМ ДЪРВЕН ФИЛОСОФ ОТ ТЕБ !!! Ти все знаеш най много и все най много разбираш а говориш абсолютни ама абсолютни глупости в повечето си мнения ! Хората ти казват ,че са го изпитали и проблема е в това ти пак си знаеш твоето...не бъди толкова твърдоглав и приеми ,че топлата вода отдавна е открита и то НЕ от теб !!! Извинявам се за

- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-

а копчетата как се сменят п.п мерси колеага за инфото за копчетата пне отговаряш спокоино
Последна промяна nane на 16 Ное 2010, 21:49, променена общо 1 път
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
Казах ти отиди при някой добър алармаджия-може да не са копченцата,те ше ти кажат 
а иначе се сменят с един спец.поялник такъв мъничък

а иначе се сменят с един спец.поялник такъв мъничък

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Проблема с тоя вид ключове в повечето случаи не е от бутончетата за съжаление.
Имам доста такива ключове разглобени,опитвал съм се да презапоявам всички елементи по платката,но резултат - никакъв.
Най-доброто решение е НОВ КЛЮЧ. На 2 мои коли съм имал същия проблем - отивам до колата и ключа не работи,като го ударя и тръгва.... И на двте коли след няколко неуспешни опита за ремонт съм си купувал нови ключове.
Имам доста такива ключове разглобени,опитвал съм се да презапоявам всички елементи по платката,но резултат - никакъв.
Най-доброто решение е НОВ КЛЮЧ. На 2 мои коли съм имал същия проблем - отивам до колата и ключа не работи,като го ударя и тръгва.... И на двте коли след няколко неуспешни опита за ремонт съм си купувал нови ключове.
наи вероятно е от тях щтом батерията се зареждала сама няма какво друго да е веднъж да работи веднъж не
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
nane написа:наи вероятно е от тях щтом батерията се зареждала сама няма какво друго да е веднъж да работи веднъж не
Мислиш ли че не съм ги сменял бутоните преди да се набутам за нови ключове ???
колега значи като купя нов ключ теябва и ключалките на волана и варата да сменям или как? не сум много на ясно
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
nane написа:колега значи като купя нов ключ теябва и ключалките на волана и варата да сменям или как? не сум много на ясно
Не мисля колега че трябва да ги сменяш,просто новия ключ ще ти го направят по стария-говорим за металната част така да се каже.

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3