Цени за пребоядисване...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Цени за пребоядисване...

Мнение от Е.Димитров » 28 Ное 2010, 9:43

Е колко е тая боя бре,за цяла кола ,боя,разредител и втърдител(боята е металик с 2 перли)+шкурки+кит+хартията за облепяне=340 лева+камера-40 лева=380 лева...до 2000 има бая леб,колата е комби,не е заз

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Ное 2010, 9:52

Димитров, казах без варианата оргахимска боя за без пари ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Ное 2010, 9:58

M2PR написа:Димитров, казах без варианата оргахимска боя за без пари ;)

Именно,сикенс и глазорит още не ги правят в оргахим
Иначе има и "далавера" с боя с изтекъл срок на годност,преди 2 години с такава боя боядисаха на един приятел колата,беше на сикенс и за тоя период от както е боядисана нищо не се е променила нито като цвят нито като качество-иначе излезе при майстора -обърни внимание-400 лева всичко,колата е ауди а4

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 28 Ное 2010, 10:38

А какво ще посъветвате за цялостно пребоядисване в тоя сезон? Разбира се, че ще бъде в камера и после в гараж... Ще се запази ли новата боя, колко време няма да е добре да се изкарва, особено пък ако паднат снегове... Как мислите? Или да чакам пролетта? :D
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Ное 2010, 11:56

Изчакай пролетта
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 28 Ное 2010, 14:15

Ми за 200 леа...колкот толкос....
Тя една хубава боя...може да излезе колкото една нова кола :roll:
Ся кат са замислим,2-3 ръчички боя,2-3 някой лакче..
:paranoid:
Хубаво евтино няма :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 28 Ное 2010, 19:25

Аз пък 2005-та пребоядисах кола за 50лв :mhihi: Пръскане само естествено.Сам си я подготвих,изпънах тук таме,купих бои.Пръсна ми я човекът основа,след което си я изтърках сам на вода и той я облепи и пръсна.Като покритие мога дакажа,че стана отлично.На едно местенце имаше олято единствено,но като монтирах задната броня не се виждаше.Други забележки като "портокалова кора" и т.н. нямаше.
Онзи ден след 5 години я пастирах за първи път с фина паста,но някаква огромна разлика нямаше,тъй като винаги си е била лъскава.Абсолютно всички материали ми бяха на Novol.За тия пари са добри ;)
Последно преди година проверих пак за същата услуга "пръскане на подготвен автомобил" и ми каза майстора 150лв.,което пак е доста добра цена.
Пък който има да дава хилядарки по сервизи няма лошо.Хората трябва да вадят някой лев и те ;) На мен ми излезе доста под 200лв. всичко.Нека ми е зле :smoke:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 28 Ное 2010, 19:42

Аз кат ви казвах... :mhihi:
Ся криза нещо,и го раздават ефтино :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е63 individual
Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER

Мнение от BMW-Beast » 28 Ное 2010, 20:12

bivola написа:Що така мислиш , бе кака ? Аз познавам един дето я боядиса неговата за 400 и мога да кажа , че е по - добре от доста "елитни" фирми за пребоядисване. И не е някой да поядисва в двора си , ами си е камера и си се разглобяват детайлите , както си му е реда. :yes:

:kuku: :kuku: :kuku: и аэ познавам един дето боядисва за 400 лева прави ги като хладилници :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....... не се излагаите под 1000 лева добьр бояджия няма да се занимава
39741Купи ли си кола... Или още караш MERCEDES !!!

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 29 Ное 2010, 13:05

BMW-Beast написа:
bivola написа:Що така мислиш , бе кака ? Аз познавам един дето я боядиса неговата за 400 и мога да кажа , че е по - добре от доста "елитни" фирми за пребоядисване. И не е някой да поядисва в двора си , ами си е камера и си се разглобяват детайлите , както си му е реда. :yes:

:kuku: :kuku: :kuku: и аэ познавам един дето боядисва за 400 лева прави ги като хладилници :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....... не се излагаите под 1000 лева добьр бояджия няма да се занимава

Мислиш ли ? :winky:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 29 Ное 2010, 13:42

Здравейте
Дайте някакви координати и за София(около Младосите пък ако има ще сте златни) или линкове на колегите дето са от Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги. Все си мислех че е много скъпо и така не тръгнах да оправям 3-4 детайла.
Поздрави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 29 Ное 2010, 16:58

да, биволесте, и аз така мисля :!:
е го и Димитров горе ме е въпросирал нещо. По-късно ще си намеря ф-рата с цените и ще напиша колко $ е излязла боята, щото някви хора тука се оср*ха да дават примери за някви пребоядисваници за по 400 кинта, направо чак е смешно!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 29 Ное 2010, 17:16

M2PR написа:да, биволесте, и аз така мисля :!:
е го и Димитров горе ме е въпросирал нещо. По-късно ще си намеря ф-рата с цените и ще напиша колко $ е излязла боята, щото някви хора тука се оср*ха да дават примери за някви пребоядисваници за по 400 кинта, направо чак е смешно!

Гледай сега да ти споделя някакви моменти,темата е примерно за колко пари ти искат да ти преинсталират компютъра,има цени от бутилка бира,през цени 100 лева (колкото взимам аз) до цени,обърни внимание-около 240 лева (на едно място,няма да споделям кое)
Аз посочих горната сума като че се намират подобни бояджии и реални такива,аз лично познавам бояджии дето взимат и по 50 лева на детайл и по 80 лева на детайл,и като се съберат няколко детайла казва -"хайде,това е от мен" ,при единия има свободено записани чак февруари,има едни бояджии дето са до карлово,имат неколко камери и сигурно правят поне по 2-3 коли на ден,цената им е от 800 до,то таван нема,но нормално 1200 лева и знаеш ли-всеки ден работят,защото предпочитат да земат много пъти по средно хиляда лева,отколкото един път 2000 и през останалия месец да цъкат топчета-за качествено-видях поне 2 автомобила правени при тях,единия беше го бил градушка-нищо не си личеше...в евроинс за пребоядисване взимат 6000 лева...
Това че ти си дала някъде някакви пари не те прави тъпа,след като си доволна,но не прави и дадената пара за еталон за ниска цена...
Информираните живеят по-добре

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 29 Ное 2010, 19:24

Е.Димитров написа:

Синдромът на Бг "майстора" - ден година храни... ;)
П.П. Мен чак ме е срам в тая тема да споделя, за какви пари съм си уговорил боядисването :mhihi:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 30 Ное 2010, 1:48

Има евтино и скъпо.

Предната си кола пребоядисах с: - 300лв за труд (колата нямаше нищо за изправяне/кърпене)
300лв за 2л черна перла металик

Без камера и резултата беше...абе тук таме боклучета, но това не беше проблема - карах я миналата зима и тук таме е изпадала боята - много ме е яд, педераса изобщо не си е играл да я подготви както трябва, но и за тези пари - толкова.

Ако много искаш да стане перфектна - се оръсваш, ако не - хвани някой познат с компресор с по-голям балон да ти я пръсне :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата