Цени за пребоядисване...
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Цени за пребоядисване...
Е колко е тая боя бре,за цяла кола ,боя,разредител и втърдител(боята е металик с 2 перли)+шкурки+кит+хартията за облепяне=340 лева+камера-40 лева=380 лева...до 2000 има бая леб,колата е комби,не е заз
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Димитров, казах без варианата оргахимска боя за без пари 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
M2PR написа:Димитров, казах без варианата оргахимска боя за без пари
Именно,сикенс и глазорит още не ги правят в оргахим
Иначе има и "далавера" с боя с изтекъл срок на годност,преди 2 години с такава боя боядисаха на един приятел колата,беше на сикенс и за тоя период от както е боядисана нищо не се е променила нито като цвят нито като качество-иначе излезе при майстора -обърни внимание-400 лева всичко,колата е ауди а4
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
А какво ще посъветвате за цялостно пребоядисване в тоя сезон? Разбира се, че ще бъде в камера и после в гараж... Ще се запази ли новата боя, колко време няма да е добре да се изкарва, особено пък ако паднат снегове... Как мислите? Или да чакам пролетта?

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Ми за 200 леа...колкот толкос....
Тя една хубава боя...може да излезе колкото една нова кола
Ся кат са замислим,2-3 ръчички боя,2-3 някой лакче..
Хубаво евтино няма

Тя една хубава боя...може да излезе колкото една нова кола

Ся кат са замислим,2-3 ръчички боя,2-3 някой лакче..

Хубаво евтино няма

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз пък 2005-та пребоядисах кола за 50лв
Пръскане само естествено.Сам си я подготвих,изпънах тук таме,купих бои.Пръсна ми я човекът основа,след което си я изтърках сам на вода и той я облепи и пръсна.Като покритие мога дакажа,че стана отлично.На едно местенце имаше олято единствено,но като монтирах задната броня не се виждаше.Други забележки като "портокалова кора" и т.н. нямаше.
Онзи ден след 5 години я пастирах за първи път с фина паста,но някаква огромна разлика нямаше,тъй като винаги си е била лъскава.Абсолютно всички материали ми бяха на Novol.За тия пари са добри
Последно преди година проверих пак за същата услуга "пръскане на подготвен автомобил" и ми каза майстора 150лв.,което пак е доста добра цена.
Пък който има да дава хилядарки по сервизи няма лошо.Хората трябва да вадят някой лев и те
На мен ми излезе доста под 200лв. всичко.Нека ми е зле 

Онзи ден след 5 години я пастирах за първи път с фина паста,но някаква огромна разлика нямаше,тъй като винаги си е била лъскава.Абсолютно всички материали ми бяха на Novol.За тия пари са добри

Последно преди година проверих пак за същата услуга "пръскане на подготвен автомобил" и ми каза майстора 150лв.,което пак е доста добра цена.
Пък който има да дава хилядарки по сервизи няма лошо.Хората трябва да вадят някой лев и те

8.32
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
bivola написа:Що така мислиш , бе кака ? Аз познавам един дето я боядиса неговата за 400 и мога да кажа , че е по - добре от доста "елитни" фирми за пребоядисване. И не е някой да поядисва в двора си , ами си е камера и си се разглобяват детайлите , както си му е реда.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
BMW-Beast написа:bivola написа:Що така мислиш , бе кака ? Аз познавам един дето я боядиса неговата за 400 и мога да кажа , че е по - добре от доста "елитни" фирми за пребоядисване. И не е някой да поядисва в двора си , ами си е камера и си се разглобяват детайлите , както си му е реда.
![]()
![]()
и аэ познавам един дето боядисва за 400 лева прави ги като хладилници
![]()
![]()
![]()
....... не се излагаите под 1000 лева добьр бояджия няма да се занимава
Мислиш ли ?

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Здравейте
Дайте някакви координати и за София(около Младосите пък ако има ще сте златни) или линкове на колегите дето са от Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги. Все си мислех че е много скъпо и така не тръгнах да оправям 3-4 детайла.
Поздрави
Дайте някакви координати и за София(около Младосите пък ако има ще сте златни) или линкове на колегите дето са от Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги. Все си мислех че е много скъпо и така не тръгнах да оправям 3-4 детайла.
Поздрави
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
да, биволесте, и аз така мисля
е го и Димитров горе ме е въпросирал нещо. По-късно ще си намеря ф-рата с цените и ще напиша колко $ е излязла боята, щото някви хора тука се оср*ха да дават примери за някви пребоядисваници за по 400 кинта, направо чак е смешно!

е го и Димитров горе ме е въпросирал нещо. По-късно ще си намеря ф-рата с цените и ще напиша колко $ е излязла боята, щото някви хора тука се оср*ха да дават примери за някви пребоядисваници за по 400 кинта, направо чак е смешно!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
M2PR написа:да, биволесте, и аз така мисля![]()
Гледай сега да ти споделя някакви моменти,темата е примерно за колко пари ти искат да ти преинсталират компютъра,има цени от бутилка бира,през цени 100 лева (колкото взимам аз) до цени,обърни внимание-около 240 лева (на едно място,няма да споделям кое)
Аз посочих горната сума като че се намират подобни бояджии и реални такива,аз лично познавам бояджии дето взимат и по 50 лева на детайл и по 80 лева на детайл,и като се съберат няколко детайла казва -"хайде,това е от мен" ,при единия има свободено записани чак февруари,има едни бояджии дето са до карлово,имат неколко камери и сигурно правят поне по 2-3 коли на ден,цената им е от 800 до,то таван нема,но нормално 1200 лева и знаеш ли-всеки ден работят,защото предпочитат да земат много пъти по средно хиляда лева,отколкото един път 2000 и през останалия месец да цъкат топчета-за качествено-видях поне 2 автомобила правени при тях,единия беше го бил градушка-нищо не си личеше...в евроинс за пребоядисване взимат 6000 лева...
Това че ти си дала някъде някакви пари не те прави тъпа,след като си доволна,но не прави и дадената пара за еталон за ниска цена...
Информираните живеят по-добре
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Е.Димитров написа:
Синдромът на Бг "майстора" - ден година храни...

П.П. Мен чак ме е срам в тая тема да споделя, за какви пари съм си уговорил боядисването

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Има евтино и скъпо.
Предната си кола пребоядисах с: - 300лв за труд (колата нямаше нищо за изправяне/кърпене)
300лв за 2л черна перла металик
Без камера и резултата беше...абе тук таме боклучета, но това не беше проблема - карах я миналата зима и тук таме е изпадала боята - много ме е яд, педераса изобщо не си е играл да я подготви както трябва, но и за тези пари - толкова.
Ако много искаш да стане перфектна - се оръсваш, ако не - хвани някой познат с компресор с по-голям балон да ти я пръсне
Предната си кола пребоядисах с: - 300лв за труд (колата нямаше нищо за изправяне/кърпене)
300лв за 2л черна перла металик
Без камера и резултата беше...абе тук таме боклучета, но това не беше проблема - карах я миналата зима и тук таме е изпадала боята - много ме е яд, педераса изобщо не си е играл да я подготви както трябва, но и за тези пари - толкова.
Ако много искаш да стане перфектна - се оръсваш, ако не - хвани някой познат с компресор с по-голям балон да ти я пръсне

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4