Катаджиите - да прощават, да глобяват или да се угояват?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Катаджиите - да прощават, да глобяват или да се угояват?
Здравейте, колеги.
В талона си нямам дупки.
Спиран съм за превишена скорост, неработещ фар на късите, а днес за шофиране в еднопосочна улица в насрещното.
Талона ми все още е цял. Пари не съм дал.
Не е нормално да съм направил горепосочените нарушения и да съм без отнети точки.
Та питането ми е - с какво спомагат за правилното движение днешните катаджии и още по общо - за какво служат катаджиите и какво би станало ако им сложат камери и на тях (както на изпитващите към ДАИ)? Аз съм нарушил закона многократно и не съм бил санкциониран по никакъв начин само и единствено заради алчността на катаджиите (мое мнение). Лично аз смятам, че катаджииството не е позиция в държавна организация, а модерна и изискана вратичка към просията?
За инфо: шофирам от 4г. БМВ от 2г.
В талона си нямам дупки.
Спиран съм за превишена скорост, неработещ фар на късите, а днес за шофиране в еднопосочна улица в насрещното.
Не е нормално да съм направил горепосочените нарушения и да съм без отнети точки.
Та питането ми е - с какво спомагат за правилното движение днешните катаджии и още по общо - за какво служат катаджиите и какво би станало ако им сложат камери и на тях (както на изпитващите към ДАИ)? Аз съм нарушил закона многократно и не съм бил санкциониран по никакъв начин само и единствено заради алчността на катаджиите (мое мнение). Лично аз смятам, че катаджииството не е позиция в държавна организация, а модерна и изискана вратичка към просията?
За инфо: шофирам от 4г. БМВ от 2г.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Катаджиите - да прощават, да глобяват или да се угояват?
Книжката ли ти пречи, или просто обясняваш колко си голям в думите че без пари си се разминал? Някак си не мога да си обясня защо "не харесваш", така да се изразя, катаджиите при положение че имаш в момента талон, като не би трябвало като гледам какви нарушения си правил 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Venko написа:Здравейте, колеги.
В талона си нямам дупки.
Талоните не се дупчат от поне 15 години...
Venko написа:Спиран съм за превишена скорост, неработещ фар на късите, а днес за шофиране в еднопосочна улица в насрещното.
....................................... Аз съм нарушил закона многократно и не съм бил санкциониран по никакъв начин само и единствено заради алчността на катаджиите (мое мнение).
Хем не си дал пари хем не си санкциониран заради алчността на катаджийте ????????
Един вид катаджийте са алчни за чаровната ти 110 каратова усмивка ? Venko написа:Та питането ми е - с какво спомагат за правилното движение днешните катаджии и още по общо - за какво служат катаджиите и какво би станало ако им сложат камери и на тях (както на изпитващите към ДАИ)?
Би станало това, че ще останеш без книжка за няколко месеца и ще пуснеш тема във форума колко гадни са станали катаджийте...

Между другото вземането/даването на подкуп в повечето случай става когато и двете страни са заинтересовани... По принцип никой насила не те кара да даваш пари нали ? Има и друго решение, но като си си решил да отърваш кожата и ти влизаш в кюпа на виновните в тази ситуация, защото освен вземането и даването на пари е наказуемо !
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Ех как искам да живея в Европа където полицаите те спират и ти правят устна забележка с вежлив тон, а не в нашата ос*ана пе*ерастка държавица където тия с фуражките се мислят за богове.
Пресен пример от снощи - най-тъмното място за влизане във Варна а именно Аксаково-Варна точно след камерите и преди автосалоните ми застанала в пълна тъмнина бела Астричка със син надпис, спират ме като един ТЪПАК осветява палката си с диодно фенерче, същият ОЛИГОФРЕН е без светлоотразителна жилетка и не се представя провери ми документите, колегата му ме гледа все едно разхождам 30кг хероин на задната седалка, и двамата ГЛУПАЦИ с бронирани жилетки шапки невидимки и се държат като от SWAT ама не им стига искрицата в погледа (IQ) за да го докарат, ТЪПИ като репи - не може да ми състави просто изречение едвам подрежда подлог и сказуемо. Както и да е не ми взеха пари и не писаха (според мен не щото нямаше за какво да се хванат а просто защото им е трудно писането). Кефа беше пълен обадих се на 112 пуснах официално оплакване срещу тях дадоха ми входящ номер и тнт. Наказанието към длъжностно лице в случая доколкото разбрах е забележка, при три забележки следва предупреждение за УВО и при още една забележка има : И кой каза??? - ........ (много познат казармен рефрен)
Така че скъпи колеги ако някой ви спре неправомерно дори и да се отървете без емоции, оплаквайте се от тия 100 идиота в зелено 1 да уволнят все ще е берекет
Пресен пример от снощи - най-тъмното място за влизане във Варна а именно Аксаково-Варна точно след камерите и преди автосалоните ми застанала в пълна тъмнина бела Астричка със син надпис, спират ме като един ТЪПАК осветява палката си с диодно фенерче, същият ОЛИГОФРЕН е без светлоотразителна жилетка и не се представя провери ми документите, колегата му ме гледа все едно разхождам 30кг хероин на задната седалка, и двамата ГЛУПАЦИ с бронирани жилетки шапки невидимки и се държат като от SWAT ама не им стига искрицата в погледа (IQ) за да го докарат, ТЪПИ като репи - не може да ми състави просто изречение едвам подрежда подлог и сказуемо. Както и да е не ми взеха пари и не писаха (според мен не щото нямаше за какво да се хванат а просто защото им е трудно писането). Кефа беше пълен обадих се на 112 пуснах официално оплакване срещу тях дадоха ми входящ номер и тнт. Наказанието към длъжностно лице в случая доколкото разбрах е забележка, при три забележки следва предупреждение за УВО и при още една забележка има : И кой каза??? - ........ (много познат казармен рефрен)
Така че скъпи колеги ако някой ви спре неправомерно дори и да се отървете без емоции, оплаквайте се от тия 100 идиота в зелено 1 да уволнят все ще е берекет
Coulthard написа:Пресен пример от снощи - най-тъмното място за влизане във Варна а именно Аксаково-Варна точно след камерите и преди автосалоните ми застанала в пълна тъмнина бела Астричка със син надпис, спират ме като един ТЪПАК осветява палката си с диодно фенерче, същият ОЛИГОФРЕН е без светлоотразителна жилетка и не се представя провери ми документите
И при мен така, ама не у Варна
Ама бяха малко по-културни де - аз като ги поздравих и добър вечер ми казаха даже
Има развитие при полицаите си мисля аз - макар и бавно
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
кво ги правят тия талони верно? Ебати фокусниците... Спряха ме наскоро, и един ми погледна талона на светлината само и ми вика, ми тебе сме те спирали и преди за скорост 
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Coulthard написа:Ех как искам да живея в Европа където полицаите те спират и ти правят устна забележка с вежлив тон, а не в нашата ос*ана пе*ерастка държавица където тия с фуражките се мислят за богове.
взе ми думите от устата и все пак
ЗА АЛКОХОЛ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРОШКА! Като те спрал пил, книжката за 1 година и яката глоба и при второ спиране книжката за неопределени години. Да се спрат малко пияниците зад волана.
Както и за яко превишение от сорта на 40-50 км/ч градско, а не като сега "ооо, карате с превишена скорост (12 км/ч), ще пишем ли?", пиши бе ма*ка ти д*ба проста полицайска д*ба
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Venko написа:
Ми няма лошо от време на време човек да минава метър, пък и щом е за дреболии, не си струва терзанията на съвестта

Никой не мое ма връне на селу!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Мен ме спряха за проверка и тръгнаха да пишат, понеже съм изгубил картончето за застраховката.. Казах им, че на другия ден ще го оправя тоя проблем, те казаха, че ще е добре, въпреки че остава само още 1 месец застраховка, и не писаха 
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Колега на теб трябва да ти вземат талона и книжката и да не ти ги връщат! От такива нови шофьори като теб където карат в насрещното движение, днес около село Усойка двама видимо на по 20-21г се удариха челно (джип в джип), незнам какво са си мислили, но може би ти ще кажеш!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Веселин|Василев написа:Колега на теб трябва да ти вземат талона и книжката и да не ти ги връщат! От такива нови шофьори като теб където карат в насрещното движение, днес около село Усойка двама видимо на по 20-21г се удариха челно (джип в джип), незнам какво са си мислили, но може би ти ще кажеш!!!
Що непременно като си нов шофьор значи че си балък ? Кво като някой има зад гърба си 1млн км. пробег го прави най-добрият шофьор ли ?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Борисов се среща с българи в САЩ вчера
http://www.nakratko.info/freetime/2010/ ... jbina.html
Други въпроси ?!
...
Въпрос от публиката: Гледаме да се прибираме всяка година в България. Тази година се прибрахме лятото и за първи път почувствах, че не искам да се връщам обратно в Америка. Има някаква нова атмосфера, има някакъв импулс в хората.
Бойко Борисов: Мачкаме ги, затова така са... (смях)
....
http://www.nakratko.info/freetime/2010/ ... jbina.html
Други въпроси ?!
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Венко има друго предвид.
Аз ще го перефразирам според моите разбирания - Като го мързи да ми напише акт, не заслужава да му дам и една стотинка.
Те са го превърнали баш в просия тяхното. Да се случваше от 5 спирания 1 да е от просяци... ..иди дойди. Ама като от 10 спирания 9 са "Ми ти кво работиш? Може ли да се каже, че книжката ти е нужна?" и т.н., ще прощавате ама могат да ме хванат за... Аз да не съм им банкомат, как казва SKISA. Пък и се обиждат ако не им предложиш нещо. Ни лека вечер, ни нищо. Земи документите и бегай, че пречиш да "работиме". Ми за кво пък да им давам пари или да ги мисля за хора, смилили се над мен?
Вярно има и съвестни хора, не споря
Бях командировка и бързам. Спират ме за превишена скорост. Свестен съм им се сторил и ми писаха фиш за 10 лева, задето нямах талон. На връщане, 4 часа по-късно, пак ме спират тия същите: "Тебе не те ли спирахме по-рано днеска?" "Ми спирахте ме" "Е тоя път си получаваш акта". И си ми го писаха. Тези бяха добрите. Сега лошите
10км по-нататък ме спират пак, вече други. Пак за превишена скорост. Давам им акта, който беше несгънат на седалката до мене и останалите документи. Следва много мазна усмивка и "Пресен, а?" Казах, че е пресен, че бързам и да пишат по-бързо. Ма ако ми били пишели нов щяло да стане "много сериозно положението". Казах им, че няма проблем и последва 5 минутен монолог от тяхна страна на тема "Бензина много скъп стана и само тия със служебните коли можели да карат бързо"... Накрая видяха, че пари от мене няма да видят и ме пуснаха. Само дето ми опънаха нервите да седя и да им слушам брътвежите.
Аз на такива гниди мои си пари не давам, защото знам как ги изкарвам и ми се струва нечестно толкова елементарно да ми ги взимат некви дето си нямат друга работа.
Аз ще го перефразирам според моите разбирания - Като го мързи да ми напише акт, не заслужава да му дам и една стотинка.
Те са го превърнали баш в просия тяхното. Да се случваше от 5 спирания 1 да е от просяци... ..иди дойди. Ама като от 10 спирания 9 са "Ми ти кво работиш? Може ли да се каже, че книжката ти е нужна?" и т.н., ще прощавате ама могат да ме хванат за... Аз да не съм им банкомат, как казва SKISA. Пък и се обиждат ако не им предложиш нещо. Ни лека вечер, ни нищо. Земи документите и бегай, че пречиш да "работиме". Ми за кво пък да им давам пари или да ги мисля за хора, смилили се над мен?
Вярно има и съвестни хора, не споря
Аз на такива гниди мои си пари не давам, защото знам как ги изкарвам и ми се струва нечестно толкова елементарно да ми ги взимат некви дето си нямат друга работа.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
vvaskoo написа:Веселин|Василев написа:Колега на теб трябва да ти вземат талона и книжката и да не ти ги връщат! От такива нови шофьори като теб където карат в насрещното движение, днес около село Усойка двама видимо на по 20-21г се удариха челно (джип в джип), незнам какво са си мислили, но може би ти ще кажеш!!!
Що непременно като си нов шофьор значи че си балък ? Кво като някой има зад гърба си 1млн км. пробег го прави най-добрият шофьор ли ?
Ти найстина ли ми зададе този въпрос??!!! Ами ще ти отговоря кратко: Предполага се, че ако имаш 1 млн. км зад гърба си ще имаш някакъв стаж, ще си се нагледал на простотия по пътя и най-вече ще имаш по трезва прецента върху ситуацийте на пътя. Не казвам, че новите са балъци, но пък са се надъхали адски много и то без покритие, защото на всеки му е известно колко качествени са шофьорските курсове!!! Днес след случката в Усойка направо съм потресен и си давам сметка какви идиоти има по пътя!!! Всеки знае стеснението между Усойка и летището и всеки знае, че е забранено изпреварването, но и двамата понеже са кисели гъзари видях какво им се случи което най-вероятно не са го очаквали да стане!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Веселин|Василев написа:vvaskoo написа:Веселин|Василев написа:Колега на теб трябва да ти вземат талона и книжката и да не ти ги връщат! От такива нови шофьори като теб където карат в насрещното движение, днес около село Усойка двама видимо на по 20-21г се удариха челно (джип в джип), незнам какво са си мислили, но може би ти ще кажеш!!!
Ти найстина ли ми зададе този въпрос??!!! Ами ще ти отговоря кратко: Предполага се, че ако имаш 1 млн. км зад гърба си ще имаш някакъв стаж, ще си се нагледал на простотия по пътя и най-вече ще имаш по трезва прецента върху ситуацийте на пътя. Не казвам, че новите са балъци, но пък са се надъхали адски много и то без покритие, защото на всеки му е известно колко качествени са шофьорските курсове!!! Днес след случката в Усойка направо съм потресен и си давам сметка какви идиоти има по пътя!!! Всеки знае стеснението между Усойка и летището и всеки знае, че е забранено изпреварването, но и двамата понеже са кисели гъзари видях какво им се случи което най-вероятно не са го очаквали да стане!!!
Найстина много киселяци има,но рано или късно всичко се връща
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2