Как заспивате?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Как заспивате?
не се базикам съвсем сериозно! има хора, които си лягат в 20:00 покрай тях има хора и за 2 мин заспиват! и не само това, можеш хоро да играеш около тях ии не мръдват, баси! аз съм на другия бряг, по-рано от 12 не мога да заспа, ей утре трябва да ставам в 6, легнах си в 10 и кво ли не правих, броя на ум, представям си как карам ски,, не мога да заспа и толкова..! и ако взема по неква случайност да заспа само някой да мине около мен и да му пльокне кокъла и се събуждам
сега пия топло мляко и гледам некви тъпотии във вбокс и чакам да ми се доспи

сега пия топло мляко и гледам некви тъпотии във вбокс и чакам да ми се доспи

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Re: Как заспивате?
Пусни си немски романтичен филм
Ако съм изморен, заспивам супер бързо. Днес ми се затваряха очите към 16.00, легнах и отнесох за 2 минути. И се събудих в 20.00. След малко пак лягам и усещам, че пак ще отнеса бързо.
А ако не мога да заспя, обикновено си слагам слушалките в ушите и си пускам музика, обикновено chillout. За 10 минути заспивам
п.с. Спя непробудно. Също така заспивам винаги много бързо, ако около мен работи телевизор или върви музика.

Ако съм изморен, заспивам супер бързо. Днес ми се затваряха очите към 16.00, легнах и отнесох за 2 минути. И се събудих в 20.00. След малко пак лягам и усещам, че пак ще отнеса бързо.
А ако не мога да заспя, обикновено си слагам слушалките в ушите и си пускам музика, обикновено chillout. За 10 минути заспивам

п.с. Спя непробудно. Също така заспивам винаги много бързо, ако около мен работи телевизор или върви музика.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
По-скоро една бира да си беше отворил.Мен си ме отпуска и ако легна заспивам.
Другото освен млякото е ябълката.Тя е доста полезна като цяло,а и спомага за спокоен сън...даже ей сега ще си хапна и аз 1-2
Иначе ако утре ти предстои нещо интересно каквото и да правиш няма да заспиш лесно
Другото освен млякото е ябълката.Тя е доста полезна като цяло,а и спомага за спокоен сън...даже ей сега ще си хапна и аз 1-2

Иначе ако утре ти предстои нещо интересно каквото и да правиш няма да заспиш лесно

8.32
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Обикновено легнал... 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Заспивам веднага да може като се събудя да си видя колицата отново! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Когато не съм уморен и аз имам проблем със заспиването, следователно след това и със ставането

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
аз заспивам трудно. гони ме някво сърцебиене.некви мисли че несъм добре или си усещам пулса и са шашам.
докато спя или несъм заспал ставам и сякаш съм се уплашил от нещо но незнам какво .след 2-3 минути сърцебиене съм ок.
случва ми се веднъж нощем не всяка нощ.ходих на кардиолог ок.
от там в психодиспансера в центъра и са пия антидепресант и капки анервина при нужда но същата работа от април месец.
спя на светло жената и детето са до мен.
някои викат че е често срещано при днешната младеж.
докато спя или несъм заспал ставам и сякаш съм се уплашил от нещо но незнам какво .след 2-3 минути сърцебиене съм ок.
случва ми се веднъж нощем не всяка нощ.ходих на кардиолог ок.
от там в психодиспансера в центъра и са пия антидепресант и капки анервина при нужда но същата работа от април месец.
спя на светло жената и детето са до мен.
някои викат че е често срещано при днешната младеж.

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
uCnaHeTcA написа:Когато не съм уморен и аз имам проблем със заспиването, следователно след това и със ставането![]()
Това е стрес братле,колкото повече си уморен толкова повече ти се спи,като си легнеш обаче не можеш да заспиш и се въртиш,спиш неспокойно и тн. Това го има в днешно време,защото живеем в адски стресова среда и адски много нерви хабим!
Аз лично по рано от 1 не си лягам,по рано от 9 не мога да стана,освен ако не е супер наложително и важно. Не мога и да заспя за по-малко 30 мин.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
Може да е от това че преди да си легнеш стоиш много пред компа или телевизора. Бях наскоро че светлината коята излъчва монитора се възприемала от окото като дневна и от там в мозъка ти казва че било ден и не ти се спи
Таа пробвай без тия неща около час преди да си легнеш може да има и ефект.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
И аз съм така, но си му имам цаката, 2 ракии с туршия, винце червено половинка с хапването....ако към 10 - 11 не ми се е доспало, удрям едно виски и си лягам и сичко е ОК.
Другия вариант е яко бачкане /физическо/ и си кат утрепан вечерта, ама тва няма как да става всеки ден.

Другия вариант е яко бачкане /физическо/ и си кат утрепан вечерта, ама тва няма как да става всеки ден.
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Само бачкане и една ракия или чаша винце вечерта иначе ако цял ден не правиш нищо физическо по-сериозно няма как да ти се доспива рано 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
През последните два дена не мога да заспя преди 4
, а в случая, след малко съм на изпит, а съм...ето така
По принцип като има пълнолуние, не мога да спя
Иначе заспивам що-годе лесно, но преди 12 - не, въпреки че се чувствам изморена, ако легна по-рано..никакъв шанс.

По принцип като има пълнолуние, не мога да спя

Иначе заспивам що-годе лесно, но преди 12 - не, въпреки че се чувствам изморена, ако легна по-рано..никакъв шанс.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ровя по сайтовете за части, чета яко документация, чудя се какво още не работи като хората в колата и диря инфо как се оправя, такива неща

.... и накрая си лягам към 4

.... и накрая си лягам към 4

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4