Как заспивате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Как заспивате?

Мнение от acer » 15 Дек 2010, 1:03

не се базикам съвсем сериозно! има хора, които си лягат в 20:00 покрай тях има хора и за 2 мин заспиват! и не само това, можеш хоро да играеш около тях ии не мръдват, баси! аз съм на другия бряг, по-рано от 12 не мога да заспа, ей утре трябва да ставам в 6, легнах си в 10 и кво ли не правих, броя на ум, представям си как карам ски,, не мога да заспа и толкова..! и ако взема по неква случайност да заспа само някой да мине около мен и да му пльокне кокъла и се събуждам :kuku:
сега пия топло мляко и гледам некви тъпотии във вбокс и чакам да ми се доспи :dunno:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Re: Как заспивате?

Мнение от M3 E92 » 15 Дек 2010, 1:10

Пусни си немски романтичен филм :mhihi:
Ако съм изморен, заспивам супер бързо. Днес ми се затваряха очите към 16.00, легнах и отнесох за 2 минути. И се събудих в 20.00. След малко пак лягам и усещам, че пак ще отнеса бързо.
А ако не мога да заспя, обикновено си слагам слушалките в ушите и си пускам музика, обикновено chillout. За 10 минути заспивам :)
п.с. Спя непробудно. Също така заспивам винаги много бързо, ако около мен работи телевизор или върви музика.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 15 Дек 2010, 1:18

По-скоро една бира да си беше отворил.Мен си ме отпуска и ако легна заспивам.
Другото освен млякото е ябълката.Тя е доста полезна като цяло,а и спомага за спокоен сън...даже ей сега ще си хапна и аз 1-2 :)
Иначе ако утре ти предстои нещо интересно каквото и да правиш няма да заспиш лесно :)
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 15 Дек 2010, 1:19

Обикновено легнал... :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 15 Дек 2010, 1:39

Заспивам веднага да може като се събудя да си видя колицата отново! :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 15 Дек 2010, 1:50

зелена салата бе брат една две бири и легна ли 5 мин. са много
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 15 Дек 2010, 1:53

Когато не съм уморен и аз имам проблем със заспиването, следователно след това и със ставането :banghead: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 15 Дек 2010, 1:59

аз заспивам трудно. гони ме някво сърцебиене.некви мисли че несъм добре или си усещам пулса и са шашам.
докато спя или несъм заспал ставам и сякаш съм се уплашил от нещо но незнам какво .след 2-3 минути сърцебиене съм ок.
случва ми се веднъж нощем не всяка нощ.ходих на кардиолог ок.
от там в психодиспансера в центъра и са пия антидепресант и капки анервина при нужда но същата работа от април месец.
спя на светло жената и детето са до мен.
някои викат че е често срещано при днешната младеж. :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 15 Дек 2010, 2:03

uCnaHeTcA написа:Когато не съм уморен и аз имам проблем със заспиването, следователно след това и със ставането :banghead: :banghead:

Това е стрес братле,колкото повече си уморен толкова повече ти се спи,като си легнеш обаче не можеш да заспиш и се въртиш,спиш неспокойно и тн. Това го има в днешно време,защото живеем в адски стресова среда и адски много нерви хабим!

Аз лично по рано от 1 не си лягам,по рано от 9 не мога да стана,освен ако не е супер наложително и важно. Не мога и да заспя за по-малко 30 мин.
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 15 Дек 2010, 3:10

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 15 Дек 2010, 5:05

Може да е от това че преди да си легнеш стоиш много пред компа или телевизора. Бях наскоро че светлината коята излъчва монитора се възприемала от окото като дневна и от там в мозъка ти казва че било ден и не ти се спи :kuku: Таа пробвай без тия неща около час преди да си легнеш може да има и ефект.
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Дек 2010, 10:55

И аз съм така, но си му имам цаката, 2 ракии с туршия, винце червено половинка с хапването....ако към 10 - 11 не ми се е доспало, удрям едно виски и си лягам и сичко е ОК. :smoke:
Другия вариант е яко бачкане /физическо/ и си кат утрепан вечерта, ама тва няма как да става всеки ден.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 15 Дек 2010, 11:07

Само бачкане и една ракия или чаша винце вечерта иначе ако цял ден не правиш нищо физическо по-сериозно няма как да ти се доспива рано :yes:
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 15 Дек 2010, 11:09

През последните два дена не мога да заспя преди 4 :dunno: , а в случая, след малко съм на изпит, а съм...ето така :zzz:
По принцип като има пълнолуние, не мога да спя :mhihi:
Иначе заспивам що-годе лесно, но преди 12 - не, въпреки че се чувствам изморена, ако легна по-рано..никакъв шанс.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Дек 2010, 11:47

Ровя по сайтовете за части, чета яко документация, чудя се какво още не работи като хората в колата и диря инфо как се оправя, такива неща :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
.... и накрая си лягам към 4 :paranoid:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата