Новата А6-ца триумф в класа.
Модератор: Общи модератори
Re: Новата А6-ца триумф в класа.
smg написа:Даже и тези без книжки знаят, че Бмв е най-най![]()
Само писатели на краткия разказ в тоз форум.
сега разбрали какъв боклук си си купил

спирай чалгата и започвай да пишеш

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Шпеки или както ти е ника... За началото на турбо моторите си доста в грешка. Нека ти напомня, че БМВ 2002 турбо е първата серийна европейска кола с турбо. Около година по-късно това става и при 911-ката. После следва и БМВ 745и. Вярно е, че са само два мотора (от старата генерация), но все пак това доказва, че БМВ отначало и преди всички са знаели за какво става въпрос.
За моделите с инжекцион не съм запознат, но БМВ 2002 tii е първия модел с инжекцион за БМВ (механичен) и това става през '71-ва. Не знам кога става това при Ауди, ако ти си запознат ще се радвам да ни открехнеш... Това без да се заяждам, сериозно би ми било интересно.
Иначе като става въпрос за носачите - за А8 над 200 лв е единия и то не от фирма 1-во качество. Сам си го умножи по 8
Едно пълно обслужване на а8 2.5 тди е близо 2 бона...
И за Жан явно нямаш преки наблюдения, така че няма смисъл да говориш глупости.
Човека си върши много добре работата, ще ни обясниш ли какви проблеми си имал с него?
Както писах и в предните постове, аз много харесвам Ауди, но поне това, което говориш са пълни глупости.

За моделите с инжекцион не съм запознат, но БМВ 2002 tii е първия модел с инжекцион за БМВ (механичен) и това става през '71-ва. Не знам кога става това при Ауди, ако ти си запознат ще се радвам да ни открехнеш... Това без да се заяждам, сериозно би ми било интересно.

Иначе като става въпрос за носачите - за А8 над 200 лв е единия и то не от фирма 1-во качество. Сам си го умножи по 8

И за Жан явно нямаш преки наблюдения, така че няма смисъл да говориш глупости.

Както писах и в предните постове, аз много харесвам Ауди, но поне това, което говориш са пълни глупости.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Хахаха, за пръв път виждам ауди фанатик. Фенове съм виждал, ама фанатик не.
А единствената причина, поради която бих си купил Ауди е, ако е мнооого на далавера. Иначе не виждам смисъл... За мен винаги ще останат Wannabees.
И не ми говорете за R8, което е страхотно, но то от преоблечено Ламбо какво друго да очакваш.
На всеки друг модел ще намеря по-добър вариант за същите пари. И не говоря само за аналогично BMW...
Виж на втора ръка са по-оферта... Ама се чудя 'що ли?

А единствената причина, поради която бих си купил Ауди е, ако е мнооого на далавера. Иначе не виждам смисъл... За мен винаги ще останат Wannabees.
И не ми говорете за R8, което е страхотно, но то от преоблечено Ламбо какво друго да очакваш.
На всеки друг модел ще намеря по-добър вариант за същите пари. И не говоря само за аналогично BMW...
Виж на втора ръка са по-оферта... Ама се чудя 'що ли?

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
KoolyO написа:И не ми говорете за R8, което е страхотно, но то от преоблечено Ламбо какво друго да очакваш.
Дамм,особено с V8ка е направо "страхотно бързо".

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тез' Алди фенове ги напрайхте мъченици бе колеги, струва ли си усилието, времето и вниманието? На човек можеш да му вземеш, не мо'е да му дадеш. Катинари ли няма у форума?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
И аз това казвам...на слепия очите не можеш да отвориш. 

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
Хайде живот и здраве да имаме, а останалото винаги е въпрос на личен избор.
по темата: БМВ>AUDI<MERCEDES

по темата: БМВ>AUDI<MERCEDES

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Еееее, не затваряйте де 
С какво ще се забавляваме в самотните вечери, когато не можем да изкараме колите заради снега, поради липса на quattro?
В тон с последните мнения се сетих за подписа на един човек, който отдавна не влиза тук. "You don't need eyes to see. You need vision."
Та си представям в една паралелна вселена...
eMotion е фен на Ауди и кара базово А4 1.8TFSI. Всички в Ауди форума го уважават и той е щастлив с колата си. В един момент купува на жена си "фулирано" 330xd. И от там се почва: "Е как до сега съм си мислил, че аудитата са хубави коли? И пише в Ауди форума. "Ми вие знаете ли, че те двете коли нямат сравнение. Вие имате ли си идея колко по-напред са BMW?" и т.н. и т.н.
И още дълго време ще остане така...

С какво ще се забавляваме в самотните вечери, когато не можем да изкараме колите заради снега, поради липса на quattro?

В тон с последните мнения се сетих за подписа на един човек, който отдавна не влиза тук. "You don't need eyes to see. You need vision."
Та си представям в една паралелна вселена...
eMotion е фен на Ауди и кара базово А4 1.8TFSI. Всички в Ауди форума го уважават и той е щастлив с колата си. В един момент купува на жена си "фулирано" 330xd. И от там се почва: "Е как до сега съм си мислил, че аудитата са хубави коли? И пише в Ауди форума. "Ми вие знаете ли, че те двете коли нямат сравнение. Вие имате ли си идея колко по-напред са BMW?" и т.н. и т.н.
фастъка написа:Хайде живот и здраве да имаме, а останалото винаги е въпрос на личен избор.
по темата: БМВ>AUDI<MERCEDES![]()

Laugh...
Cry...
Cry...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
KoolyO написа:В тон с последните мнения се сетих за подписа на един човек, който отдавна не влиза тук. "You don't need eyes to see. You need vision."
И между другото кара А4 Авантакис.

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
KoolyO написа:eMotion е фен на Ауди и кара базово А4 1.8TFSI. Всички в Ауди форума го уважават и той е щастлив с колата си. В един момент купува на жена си "фулирано" 330xd. И от там се почва: "Е как до сега съм си мислил, че аудитата са хубави коли? И пише в Ауди форума. "Ми вие знаете ли, че те двете коли нямат сравнение. Вие имате ли си идея колко по-напред са BMW?" и т.н. и т.н.фастъка написа:Хайде живот и здраве да имаме, а останалото винаги е въпрос на личен избор.
по темата: БМВ>AUDI<MERCEDES![]()
Колега Кулио, много ги преиначаваш нещата. Там е работата, че не съм взем на жена ми A4 3 TFSI или 3 TDI, а само 2 TFSI, тоест една идея над базоворо 1.8TFSI. Все едно вместо 318d да взема 320d или 320i. Обаче при БМВ разлика м/у 318 и 320 почти няма и си е все тая дали ще вземеш 318 или 320, само дето 320 ти е 4-5 бона по-скъпо. Докато при Ауди А4, между 1.8 TFSI и 2 TFSI, разликата си е цели 51 кончета, в ускорението до 100 да не ти казвам колко сек. е разликата...Тоест една идея над базата при Ауди и съм вече в сферата на 6-цилиндровите бензинови атмосферки на БМВ. Сам знаеш, че А4 2 TFSI e по-бързичко от 325i.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Ай стига де
Извода е направен и гласи:
"БМВ>AUDI<MERCEDES"
. "Т О Ч К А"

"БМВ>AUDI<MERCEDES"
. "Т О Ч К А"
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Nickelback написа:Ай стига де![]()
"БМВ>AUDI<MERCEDES"
. "Т О Ч К А"
то това важи само за ниският клас...
високия е Мерцедес-БМВ-ауди
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Е.Димитров написа:Nickelback написа:Ай стига де![]()
"БМВ>AUDI<MERCEDES"
. "Т О Ч К А"
то това важи само за ниският клас...
високия е Мерцедес-БМВ-ауди
Бе и по това може да се поспори, но не е тук мястото

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
eMotion написа:Колега Кулио, много ги преиначаваш нещата. Там е работата, че не съм взем на жена ми A4 3 TFSI или 3 TDI, а само 2 TFSI, тоест една идея над базоворо 1.8TFSI. Все едно вместо 318d да взема 320d или 320i. Обаче при БМВ разлика м/у 318 и 320 почти няма и си е все тая дали ще вземеш 318 или 320, само дето 320 ти е 4-5 бона по-скъпо. Докато при Ауди А4, между 1.8 TFSI и 2 TFSI, разликата си е цели 51 кончета, в ускорението до 100 да не ти казвам колко сек. е разликата...Тоест една идея над базата при Ауди и съм вече в сферата на 6-цилиндровите бензинови атмосферки на БМВ. Сам знаеш, че А4 2 TFSI e по-бързичко от 325i.
Разликата между ускорението на 318 и 320 е такаава, каквато е разликата на твоето 2 ТФСИ и 3,2 ФСИ .... разликата до 100км/ч на 2 ТФСИ и 3,2ФСИ е доста по-малко от секунда, а при 318 и 320 тази разлика е точно секунда

П.С. А това 1,8ТФСИ 120коня върви точно колкото 318 дизел -122коня ......