Новата А6-ца триумф в класа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Новата А6-ца триумф в класа.

Мнение от Витанов » 15 Дек 2010, 20:27

smg написа:Даже и тези без книжки знаят, че Бмв е най-най :D
Само писатели на краткия разказ в тоз форум.

сега разбрали какъв боклук си си купил :lol:

спирай чалгата и започвай да пишеш :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 15 Дек 2010, 20:30

smg написа:Даже и тези без книжки знаят, че Бмв е най-най :D

:mhihi:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 15 Дек 2010, 20:55

Шпеки или както ти е ника... За началото на турбо моторите си доста в грешка. Нека ти напомня, че БМВ 2002 турбо е първата серийна европейска кола с турбо. Около година по-късно това става и при 911-ката. После следва и БМВ 745и. Вярно е, че са само два мотора (от старата генерация), но все пак това доказва, че БМВ отначало и преди всички са знаели за какво става въпрос. ;)
За моделите с инжекцион не съм запознат, но БМВ 2002 tii е първия модел с инжекцион за БМВ (механичен) и това става през '71-ва. Не знам кога става това при Ауди, ако ти си запознат ще се радвам да ни открехнеш... Това без да се заяждам, сериозно би ми било интересно. :)

Иначе като става въпрос за носачите - за А8 над 200 лв е единия и то не от фирма 1-во качество. Сам си го умножи по 8 :mhihi: Едно пълно обслужване на а8 2.5 тди е близо 2 бона... :shock:

И за Жан явно нямаш преки наблюдения, така че няма смисъл да говориш глупости. :) Човека си върши много добре работата, ще ни обясниш ли какви проблеми си имал с него? :conf:

Както писах и в предните постове, аз много харесвам Ауди, но поне това, което говориш са пълни глупости. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 16 Дек 2010, 3:07

Хахаха, за пръв път виждам ауди фанатик. Фенове съм виждал, ама фанатик не. :mhihi:
А единствената причина, поради която бих си купил Ауди е, ако е мнооого на далавера. Иначе не виждам смисъл... За мен винаги ще останат Wannabees.
И не ми говорете за R8, което е страхотно, но то от преоблечено Ламбо какво друго да очакваш.
На всеки друг модел ще намеря по-добър вариант за същите пари. И не говоря само за аналогично BMW...
Виж на втора ръка са по-оферта... Ама се чудя 'що ли? :dunno:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Дек 2010, 11:01

KoolyO написа:И не ми говорете за R8, което е страхотно, но то от преоблечено Ламбо какво друго да очакваш.

Дамм,особено с V8ка е направо "страхотно бързо". :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Дек 2010, 12:08

Тез' Алди фенове ги напрайхте мъченици бе колеги, струва ли си усилието, времето и вниманието? На човек можеш да му вземеш, не мо'е да му дадеш. Катинари ли няма у форума?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 16 Дек 2010, 12:36

И аз това казвам...на слепия очите не можеш да отвориш. :ok:
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Дек 2010, 13:38

Хайде живот и здраве да имаме, а останалото винаги е въпрос на личен избор.

по темата: БМВ>AUDI<MERCEDES :ok:

:bchug:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 16 Дек 2010, 13:47

Еееее, не затваряйте де :(
С какво ще се забавляваме в самотните вечери, когато не можем да изкараме колите заради снега, поради липса на quattro? :mhihi:
В тон с последните мнения се сетих за подписа на един човек, който отдавна не влиза тук. "You don't need eyes to see. You need vision."
Та си представям в една паралелна вселена...
eMotion е фен на Ауди и кара базово А4 1.8TFSI. Всички в Ауди форума го уважават и той е щастлив с колата си. В един момент купува на жена си "фулирано" 330xd. И от там се почва: "Е как до сега съм си мислил, че аудитата са хубави коли? И пише в Ауди форума. "Ми вие знаете ли, че те двете коли нямат сравнение. Вие имате ли си идея колко по-напред са BMW?" и т.н. и т.н.
фастъка написа:Хайде живот и здраве да имаме, а останалото винаги е въпрос на личен избор.

И още дълго време ще остане така... :bchug:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Дек 2010, 13:51

KoolyO написа:В тон с последните мнения се сетих за подписа на един човек, който отдавна не влиза тук. "You don't need eyes to see. You need vision."

И между другото кара А4 Авантакис. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 16 Дек 2010, 15:21

KoolyO написа:eMotion е фен на Ауди и кара базово А4 1.8TFSI. Всички в Ауди форума го уважават и той е щастлив с колата си. В един момент купува на жена си "фулирано" 330xd. И от там се почва: "Е как до сега съм си мислил, че аудитата са хубави коли? И пише в Ауди форума. "Ми вие знаете ли, че те двете коли нямат сравнение. Вие имате ли си идея колко по-напред са BMW?" и т.н. и т.н.
фастъка написа:Хайде живот и здраве да имаме, а останалото винаги е въпрос на личен избор.

И още дълго време ще остане така... :bchug:

Колега Кулио, много ги преиначаваш нещата. Там е работата, че не съм взем на жена ми A4 3 TFSI или 3 TDI, а само 2 TFSI, тоест една идея над базоворо 1.8TFSI. Все едно вместо 318d да взема 320d или 320i. Обаче при БМВ разлика м/у 318 и 320 почти няма и си е все тая дали ще вземеш 318 или 320, само дето 320 ти е 4-5 бона по-скъпо. Докато при Ауди А4, между 1.8 TFSI и 2 TFSI, разликата си е цели 51 кончета, в ускорението до 100 да не ти казвам колко сек. е разликата...Тоест една идея над базата при Ауди и съм вече в сферата на 6-цилиндровите бензинови атмосферки на БМВ. Сам знаеш, че А4 2 TFSI e по-бързичко от 325i.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 16 Дек 2010, 15:31

Ай стига де :mhihi:
Извода е направен и гласи:
"БМВ>AUDI<MERCEDES"

. "Т О Ч К А"
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2010, 15:36

Nickelback написа:Ай стига де :mhihi:
"БМВ>AUDI<MERCEDES"

. "Т О Ч К А"

то това важи само за ниският клас...
високия е Мерцедес-БМВ-ауди

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 16 Дек 2010, 15:39

Е.Димитров написа:
Nickelback написа:Ай стига де :mhihi:
"БМВ>AUDI<MERCEDES"

. "Т О Ч К А"

то това важи само за ниският клас...
високия е Мерцедес-БМВ-ауди

Бе и по това може да се поспори, но не е тук мястото :D ;) Но все пак има резон в думите ти :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 16 Дек 2010, 16:18

eMotion написа:Колега Кулио, много ги преиначаваш нещата. Там е работата, че не съм взем на жена ми A4 3 TFSI или 3 TDI, а само 2 TFSI, тоест една идея над базоворо 1.8TFSI. Все едно вместо 318d да взема 320d или 320i. Обаче при БМВ разлика м/у 318 и 320 почти няма и си е все тая дали ще вземеш 318 или 320, само дето 320 ти е 4-5 бона по-скъпо. Докато при Ауди А4, между 1.8 TFSI и 2 TFSI, разликата си е цели 51 кончета, в ускорението до 100 да не ти казвам колко сек. е разликата...Тоест една идея над базата при Ауди и съм вече в сферата на 6-цилиндровите бензинови атмосферки на БМВ. Сам знаеш, че А4 2 TFSI e по-бързичко от 325i.

Разликата между ускорението на 318 и 320 е такаава, каквато е разликата на твоето 2 ТФСИ и 3,2 ФСИ .... разликата до 100км/ч на 2 ТФСИ и 3,2ФСИ е доста по-малко от секунда, а при 318 и 320 тази разлика е точно секунда :D При Ауди 3.0ФСИ е с 54коня повече от 2ТФСИ, а при БМВ е 28коня.... Само едно мога да кажа от това което написах - направил си добър избор на двигател, но погледни по-нагоре как стоят нещата при Ауди и тогава разправяй за тези при 318 и 320 :D
П.С. А това 1,8ТФСИ 120коня върви точно колкото 318 дизел -122коня ...... :D Евала им на ВАГ ... уникални са :ok:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата