Как заспивате?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Как заспивате?
аз знам как мога да заспивам всяка вечер, ама е по-зор - всеки ден с различна и немам грижи
поведение тип "перде", което по принцип съм, също много помага
алкохола и той, ама не мога да пия сега щот съм на диета за фаянс, иначе със сочна свинснка пържола и салата и съм труп
спортувам по 4 пъти в седмицата фитнес по час и по 15-20 мин тичане и ми е малко, не мога да си представа хората, които не спортуват как заспиват, още бачкам и хода на лекции
м/ж, който има проблеми с енергията препоръчвам да ходи да тича от 2 месеца съм редовен и ефекта е изумителен, действа като боост енерджи напитка
чувствам се с 30-40% повече енергия

поведение тип "перде", което по принцип съм, също много помага

алкохола и той, ама не мога да пия сега щот съм на диета за фаянс, иначе със сочна свинснка пържола и салата и съм труп

спортувам по 4 пъти в седмицата фитнес по час и по 15-20 мин тичане и ми е малко, не мога да си представа хората, които не спортуват как заспиват, още бачкам и хода на лекции
м/ж, който има проблеми с енергията препоръчвам да ходи да тича от 2 месеца съм редовен и ефекта е изумителен, действа като боост енерджи напитка

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
няма дерт-една ракия , една бира с вечерята, и след това като реша да си лягам гушвам милото и на 3-тата минута съм отнесал плувката вече 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Немога да заспя само преди събора
Иначе във всякакви други ситуации съм способен да заспивам моментално, концентрираш се в това да изгониш всякакви мисли от главата си и буквално да се изключиш... Малко трудно го усвоих, но бях принуден, в студентско общижитие не се заспива как да е
Напоследък по-рядко ми се налага и май съм изгубил тренинг, но все още владея силата
Последното заспиване, което ми отне немалко, като усилия беше във влака 2ра класа, легнах си на 4те седалки и за 2-3 минути заспах, а беше зверски топло, задушно и шумно.
А изморен ли съм... буквално се е случвало да казвам на съквартирантите ми: Айде, аз ще дремна малко.
И след има няма 15-20 секунди да похърквам
А пия ли една бира... край
П.С.
Иначе и аз го имах преди тоя проблем с трудното заспиване, нахлуване на всякакви приятни и неприятни мисли в главата и т.н.

Иначе във всякакви други ситуации съм способен да заспивам моментално, концентрираш се в това да изгониш всякакви мисли от главата си и буквално да се изключиш... Малко трудно го усвоих, но бях принуден, в студентско общижитие не се заспива как да е

Последното заспиване, което ми отне немалко, като усилия беше във влака 2ра класа, легнах си на 4те седалки и за 2-3 минути заспах, а беше зверски топло, задушно и шумно.
А изморен ли съм... буквално се е случвало да казвам на съквартирантите ми: Айде, аз ще дремна малко.
И след има няма 15-20 секунди да похърквам

А пия ли една бира... край

П.С.
Иначе и аз го имах преди тоя проблем с трудното заспиване, нахлуване на всякакви приятни и неприятни мисли в главата и т.н.

E34, E38
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Секса му е майката. Като свърша и падам кат' дъска 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Хапвам сериозно, пия една биричка и пускам да върви някой филм и след 10-15мин. вече съм дълбоко заспал.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тренирам до 9, наяждам се като свиня в 9:30. Пия едно вино или кафе,пуша една цигара,пускам някъв филм и до средата макс вече съм отнесъл плувката 

Заспивам още преди да съм опрял във възглавницата.
Без значенив какво е станало през деня или какво ме чака на сутринта - спя като заклан и нищо не ме събужда.
Цял живот съм така - да чукам на дърво.
P.S. Иначе смятам, че най-лесно се заспива след 1-2 бири
Без значенив какво е станало през деня или какво ме чака на сутринта - спя като заклан и нищо не ме събужда.
Цял живот съм така - да чукам на дърво.
P.S. Иначе смятам, че най-лесно се заспива след 1-2 бири
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Гледам да съм уморен, ако не, седя и гледам нещо, или чета тук
Иначе немога да спя само на рождения си ден демек от предния ден вечерта като легна и през 5 мин смс..
След втория си изключвам телефона ама винаги забравям 

Иначе немога да спя само на рождения си ден демек от предния ден вечерта като легна и през 5 мин смс..

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Мога да си легна по всяко време и да заспя по всяко време. Ако е тихо - заспивам до 2 минути....ако не е ....до 5
Не ползвам медикаменти

Не ползвам медикаменти

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако е светло трябва да съм си дошъл от германия с кола ,за да заспя. трябва да е тъмно ,да е тихо и да съм хоризонтиран.
след каране на ски джасвам едно ромче 30мл макс и съм труп след 30 сек!!!!
в нормалното ежедневие неам проблеми със заспиването. 11 съм хоризонтиран и 11,05 вече бича...
след каране на ски джасвам едно ромче 30мл макс и съм труп след 30 сек!!!!
в нормалното ежедневие неам проблеми със заспиването. 11 съм хоризонтиран и 11,05 вече бича...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
acer написа:
м/ж, който има проблеми с енергията препоръчвам да ходи да тича от 2 месеца съм редовен и ефекта е изумителен, действа като боост енерджи напиткачувствам се с 30-40% повече енергия
Ходя на ден мин. по 5км /налага ми се/ и се чувствам супер

((:BuKcu:)) написа:Ходя на ден мин. по 5км /налага ми се/ и се чувствам супер))
Ми да си смениш полето "Кара:" под аватара тогава

Евентуално мога да помогна за създаването на клуб на любителите пешеходци

- zxsport
-
bum_bum написа:Тренирам до 9, наяждам се като свиня в 9:30. Пия едно вино или кафе,пуша една цигара,пускам някъв филм и до средата макс вече съм отнесъл плувката
Колега, ти не беше ли от сериозните спортяги/фитнес маниаци ... к'ви са тия цигари и вина?

аз лично заспивам доста трудно ... лягам към 1 и ставам в 7:10 ... през деня 2 кафета с мляко ме държат в кондиция, но към края на седмицата вече ми е тегаво ...
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
аз преди 4 не мога....особенно когато отворя 6-9 маси на покер и някой път ми звънка алармата и чак тогава усещам,че нормалните хора стават,а аз още на компа,случвало ми се е и 2 дена под ред да не лягам....просто не мога,най-рано съм си лягал в 1 сутринта.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.