Искам мини купър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Искам мини купър

Мнение от INNESSA » 20 Дек 2010, 16:56

Здравейте,решила съм мини купър да си взимам, но имам само 8 хил лв, а и го искам след 200ог задължително.Къде да го търся? :)
В България дали ще има, или в Германия, или от Англия..? Обръщането на волана лесно ли е при него, колко струва? На добра кола ли съм се спряла...?Помощ!!! Благодаря предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Re: Искам мини купър

Мнение от S7 » 20 Дек 2010, 21:10

Добра е :yes: много върви и не е тясна вътре,но пък за по малко от 10 000 лв в бг няма май :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 20 Дек 2010, 21:56

Според мен с докарването до България и елементарното обслужване пак ще ти стъпи на 10000лв. :yes:
Плюс това като гледам немците са вдигнали цените от известно време насам. За другите не знам...
Отделно ми е съмнително, че ще намериш читаво Мини след 2000-та за 4000 евро :conf:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Потребител
Аватар

Мнение от INNESSA » 21 Дек 2010, 9:48

Благодаря ви за мненията. Ами ето това примерно : http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b3pobawi4ekt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 21 Дек 2010, 17:12

Колежке, то изглежда убаво ама кола по снимка не се купува, нали знаеш. Зимаш парите и отиваш на "лов". Можеш да се ориентираш за цените по посочения сайт, по немското мобиле и т.н. Но и аз си мисля, че 8000 лв. няма да ти стигнат. Посочената обява е в Германия и докато стане колата за каране в България са ти избягали още поне 1000 лв. Така че надскачаш 8-те хиляди във всички случаи. Освен да отидеш там и да търсиш на място. Успех.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 21 Дек 2010, 18:31

То верно изглежда прилично това, ама тая част от описанието: motorkopfdichtungs schaden не ми харесва хич... Куц ми е немския, но май е духнала гарнитурата на главата и колата НЕ е в движение- я някой дето разбира да каже ;)

Да повторя и аз колегите- за тея пари просто ЗАБРАВИ... Извади още 4 бона и тогава ходи да си търсиш...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 21 Дек 2010, 23:53

Тия дни ровихме точно за мини за жената на един авер, като цената е до 10к.Е нема такова животно, дето няма да лапне после маса мангизи. Та се ориентирахме към z3 :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Дек 2010, 0:10

Колежке, без да ми се обиждаш, ама защо просто не си хванеш някое богато мъжле и не му кажеш че искаш
Купър? :mhihi:

Сега сериозно, за тия пари... твърдо не :!: :!: :!:
Ако нямаш кола с която да се движиш, може да си вземеш някаква 3-ка(аз лично бих ти препоръчал 5-ца - е34, ама... :mhihi: ) или нещо с което да се движиш докато събереш към 25 000 лева ;)
Тогава вече можем да си говорим за покупка на Купър ;)

И за малко да забравя - Купъра е само един - Cooper S :twisted:

П.с.: Готини голдъни имаш :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 22 Дек 2010, 1:04

ms написа:ама тая част от описанието: motorkopfdichtungs schaden не ми харесва хич... Куц ми е немския, но май е духнала гарнитурата на главата и колата НЕ е в движение- я някой дето разбира да каже ;)

Изумително точен превод за човек, на който му е куц немския. :lol: :yes: Само мога да добавя, че според обявата колата поне пали. :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Дек 2010, 1:20

:OT: Да продавам ли 46цата или 'ше ме налазят батките :mhihi:
А сега по темата... В добро състояние, за толкова пари, едва ли ще намерите, колежке :yes: Успех :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 22 Дек 2010, 8:31

отвратителна кола е мини-то.евтини пластмаси вътре,пукат постоянно по тея дупки.поддръжката е доста тежка.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от INNESSA » 22 Дек 2010, 10:13

Благодаря на всички за инфото! Не се отказвам и толко! Не ме бърка лошото състояние, пропуснах да кажа, че татко доста години се е занимавал с автотенекеджийство,има всички необходими машини и не ме бъркат разни повреди по външния вид, даже са с предимвство , защото поне цената им пада, ако някой чуе за ударен купър,който пали, да свирка обезателно! :P

Потребител
Аватар

Мнение от INNESSA » 22 Дек 2010, 10:30

И друго забравих да кажа- имам позната точно в района на Бавария, на която мога да разчитам за докарването. И ..сега като споменахте Z3..бе те много хубави били..http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details това директно мога да го взема, но това ще харчи като пробито,или..? Този, който спомена за приятелката на приятеля си ще се радвам да сподели мнение.
Поздрави

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Мнение от hoolie » 22 Дек 2010, 10:41

събери още 3-4 боНбона и си вземи от тука, тва примерно http://www.youtube.com/watch?v=rG4o2_0XzsI
:OT: имаше една манекенка идваше в фитнеса беше около 1,90 и идваше с такова мини http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
е нема такава гледка просто :ok:
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 22 Дек 2010, 11:19

Няма такава цена за МИНИ...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Следваща

Назад към Извън Темата