Искам мини купър
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Искам мини купър
Здравейте,решила съм мини купър да си взимам, но имам само 8 хил лв, а и го искам след 200ог задължително.Къде да го търся? 
В България дали ще има, или в Германия, или от Англия..? Обръщането на волана лесно ли е при него, колко струва? На добра кола ли съм се спряла...?Помощ!!! Благодаря предварително!

В България дали ще има, или в Германия, или от Англия..? Обръщането на волана лесно ли е при него, колко струва? На добра кола ли съм се спряла...?Помощ!!! Благодаря предварително!
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Искам мини купър
Добра е
много върви и не е тясна вътре,но пък за по малко от 10 000 лв в бг няма май 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Според мен с докарването до България и елементарното обслужване пак ще ти стъпи на 10000лв.
Плюс това като гледам немците са вдигнали цените от известно време насам. За другите не знам...
Отделно ми е съмнително, че ще намериш читаво Мини след 2000-та за 4000 евро

Плюс това като гледам немците са вдигнали цените от известно време насам. За другите не знам...
Отделно ми е съмнително, че ще намериш читаво Мини след 2000-та за 4000 евро

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Благодаря ви за мненията. Ами ето това примерно : http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b3pobawi4ekt
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колежке, то изглежда убаво ама кола по снимка не се купува, нали знаеш. Зимаш парите и отиваш на "лов". Можеш да се ориентираш за цените по посочения сайт, по немското мобиле и т.н. Но и аз си мисля, че 8000 лв. няма да ти стигнат. Посочената обява е в Германия и докато стане колата за каране в България са ти избягали още поне 1000 лв. Така че надскачаш 8-те хиляди във всички случаи. Освен да отидеш там и да търсиш на място. Успех.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
То верно изглежда прилично това, ама тая част от описанието: motorkopfdichtungs schaden не ми харесва хич... Куц ми е немския, но май е духнала гарнитурата на главата и колата НЕ е в движение- я някой дето разбира да каже
Да повторя и аз колегите- за тея пари просто ЗАБРАВИ... Извади още 4 бона и тогава ходи да си търсиш...

Да повторя и аз колегите- за тея пари просто ЗАБРАВИ... Извади още 4 бона и тогава ходи да си търсиш...
Тия дни ровихме точно за мини за жената на един авер, като цената е до 10к.Е нема такова животно, дето няма да лапне после маса мангизи. Та се ориентирахме към z3 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Колежке, без да ми се обиждаш, ама защо просто не си хванеш някое богато мъжле и не му кажеш че искаш
Купър?
Сега сериозно, за тия пари... твърдо не
Ако нямаш кола с която да се движиш, може да си вземеш някаква 3-ка(аз лично бих ти препоръчал 5-ца - е34, ама...
) или нещо с което да се движиш докато събереш към 25 000 лева
Тогава вече можем да си говорим за покупка на Купър
И за малко да забравя - Купъра е само един - Cooper S
П.с.: Готини голдъни имаш
Купър?

Сега сериозно, за тия пари... твърдо не

Ако нямаш кола с която да се движиш, може да си вземеш някаква 3-ка(аз лично бих ти препоръчал 5-ца - е34, ама...

Тогава вече можем да си говорим за покупка на Купър

И за малко да забравя - Купъра е само един - Cooper S

П.с.: Готини голдъни имаш

ms написа:ама тая част от описанието: motorkopfdichtungs schaden не ми харесва хич... Куц ми е немския, но май е духнала гарнитурата на главата и колата НЕ е в движение- я някой дето разбира да каже![]()
Изумително точен превод за човек, на който му е куц немския.

А сега по темата... В добро състояние, за толкова пари, едва ли ще намерите, колежке

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
отвратителна кола е мини-то.евтини пластмаси вътре,пукат постоянно по тея дупки.поддръжката е доста тежка.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Благодаря на всички за инфото! Не се отказвам и толко! Не ме бърка лошото състояние, пропуснах да кажа, че татко доста години се е занимавал с автотенекеджийство,има всички необходими машини и не ме бъркат разни повреди по външния вид, даже са с предимвство , защото поне цената им пада, ако някой чуе за ударен купър,който пали, да свирка обезателно! 

И друго забравих да кажа- имам позната точно в района на Бавария, на която мога да разчитам за докарването. И ..сега като споменахте Z3..бе те много хубави били..http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details това директно мога да го взема, но това ще харчи като пробито,или..? Този, който спомена за приятелката на приятеля си ще се радвам да сподели мнение.
Поздрави
Поздрави
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
събери още 3-4 боНбона и си вземи от тука, тва примерно http://www.youtube.com/watch?v=rG4o2_0XzsI
имаше една манекенка идваше в фитнеса беше около 1,90 и идваше с такова мини http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
е нема такава гледка просто

е нема такава гледка просто

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Няма такава цена за МИНИ...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5