Споделянето е всичко !!!!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
Споделянето е всичко !!!!
Това е блога на 2-ма млади хора, които пътуват навсякъде на автостоп и пресъздават всичко за нас чрез блога им!
Нека повече хора се запознаят с 2-мата герои, а снимките остават без дъх драгия зрител!!!
Интересно беше за мен да прочета доста неща, но едно от тях ме грабна - какво имат в раниците си!!
http://sharingiseverything.blogspot.com/
Дано има все повече такива хора, мислещи за нас човечеството, планетата и да ни радват с хубави моменти от кадрите!!!
Нека повече хора се запознаят с 2-мата герои, а снимките остават без дъх драгия зрител!!!
Интересно беше за мен да прочета доста неща, но едно от тях ме грабна - какво имат в раниците си!!

http://sharingiseverything.blogspot.com/
Дано има все повече такива хора, мислещи за нас човечеството, планетата и да ни радват с хубави моменти от кадрите!!!
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Споделянето е всичко !!!!
Еххх, мечтата ми.....
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Хора без работа с излишни ЧУЖДИ пари ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
kronos написа:Еххх, мечтата ми.....

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе то и тоо пее**рас Скица е същия,обикаля като "простинал кон" и само ни дразни тука с некой постни снимки,хубавите ги продава,ама като дойде революцията,първи ше е до стената 

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Е.Димитров написа:Абе то и тоо пее**рас Скица е същия,обикаля като "простинал кон" и само ни дразни тука с некой постни снимки,хубавите ги продава,ама като дойде революцията,първи ше е до стената
За Скица, не знам, но определено учителката им по български и литература е за бой, и трябва да бъде разжалвана без почести и право на пенсия

Иначе младежите много добре са решили - сега им е времето за обикаляне и трупане на опит и впечатления. После времето все не достига, а и не върви на 40 годишен пергишин да пътува на стоп

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
ogata написа:Хора без работа с излишни ЧУЖДИ пари ...
Познавам момичето, имаше си работа, но реши да си направи приключение. Тва за чуждите пари не го разбрах, но цялата екскурзия е доста евтина реално погледнато, с едногодишни спестявания можеш да си я позволиш. А това което си казал и баба ми сигурно няма да се съгласи с него...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Имах търпението да изчета всичко, изписано в блога... (да не повярва човек
попринцип не обичам да чета такива на пръв поглед "глупости".. )
И аз първо си казах "Хипари, хипари", но реално погледнато, за да направиш такова "пътешествие" се иска смелост, дързост и може би..да си малко (или повече) луд...
Да, може да има правописни и пунктоационни грешки, но е интересно да проследиш пътя през различните култури...от нашия балкански манталитет към западните държавици и изведнъж Африка и живота там... Като цяло съм чела за начина им на живот, бита и културата, но изглежда представата ми е била малко нереална... също адски ме трогна как едно детенце на година и половина няма играчки и играе с камъни и пръчки и т.н. и т.н.
Абе с 2 думи - препоръчвам на всеки, който има време да го прочете!

И аз първо си казах "Хипари, хипари", но реално погледнато, за да направиш такова "пътешествие" се иска смелост, дързост и може би..да си малко (или повече) луд...
Да, може да има правописни и пунктоационни грешки, но е интересно да проследиш пътя през различните култури...от нашия балкански манталитет към западните държавици и изведнъж Африка и живота там... Като цяло съм чела за начина им на живот, бита и културата, но изглежда представата ми е била малко нереална... също адски ме трогна как едно детенце на година и половина няма играчки и играе с камъни и пръчки и т.н. и т.н.
Абе с 2 думи - препоръчвам на всеки, който има време да го прочете!

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
pampo написа:Тва за чуждите пари не го разбрах
Благодарим от сърце за финансовата подкрепа на:
Теодора Василева
сем. Бендерлиеви
Диана Хофман
Александър Бояджиев
Маргарита Томова
www.ciem.info
Стив
Стефан Иванов
Както казах най-малко това начинание е безотговорно. Не знам дали пича и е приятел на мацката, обаче мене мноооооого щеше да ме е срам, ако трябва да заведа моята приятелка някъде и да спим на палатка или пък да се движим на автостоп

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Така е колега, смисъла на живота за някои, е до това да си купиш хромирани стелки за голфа и да заведеш гаджето до мол-а.
Правил съм нещо подобно през 2000 г. с една раница и не много пари обиколих 12 държави. Тъкмо бях се уволнил и не ме свърташе на едно място. Най странно ми стана като се прибрах, че след два дни ми идваше пак да тръгна, явно ме влече номадския живот.
Правил съм нещо подобно през 2000 г. с една раница и не много пари обиколих 12 държави. Тъкмо бях се уволнил и не ме свърташе на едно място. Най странно ми стана като се прибрах, че след два дни ми идваше пак да тръгна, явно ме влече номадския живот.
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
M2PR написа:..
Да, може да има правописни и пунктоационни грешки, но е интересно да проследиш пътя през различните култури...
Абе с 2 думи - пепоръчвам на всеки, който има време да го прочете!
В интерес на истината последните публикации се четат много по-леко от първите. Не толкова правописни грешки, колкото начина на описване - в началото имаш чувство че четеш паметни бележки, вместо пътепис.
Иначе, че са си луди, луди са - да протестираш срещу собственик на хотел, че замърсява океана... Пак добре, че не са изчакали полицията.

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
ogata написа:pampo написа:Тва за чуждите пари не го разбрахБлагодарим от сърце за финансовата подкрепа на:
Теодора Василева
сем. Бендерлиеви
Диана Хофман
Александър Бояджиев
Маргарита Томова
http://www.ciem.info
Стив
Стефан Иванов
Както казах най-малко това начинание е безотговорно. Не знам дали пича и е приятел на мацката, обаче мене мноооооого щеше да ме е срам, ако трябва да заведа моята приятелка някъде и да спим на палатка или пък да се движим на автостоп. Всеки си има вкус
Не знам от какво ще те е срам, при положение, че ясно се вижда, че и двамата са авантюристи и явно това е целта им - пътуването, екшъна, приключенията.
Ако си беше направил труда да прочетеш, никъде не пише, че са тръгнали на околосветско пътешествие с цел "подарък за девойката" и той я изненадва, напротив - явно това е общата им страст.
А за харченето на чуждите пари - ако ти имаш мечта да идеш до Африка, само, че нямаш средства и в един момент събираш някакъв кеш, но не достатъчен, и близките ти помогнат малко, когато се решиш да поемеш този "риск" - пътуването на стоп до т.А. - няма ли да им благодариш?!?
Никаква мисловна дейност, ей!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
Едно от изказванията им - искаме да обиколим планетата докато не са я БЕТОНИРАЛИ!!! Много мъдро!!! Чета всички изевления и се вижда начина на живот при едните и начина на живот при другите и от там мисленето на хората! Продължавам да следя темата с интерес и да чета мненията ви! Поздрави! 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Изчетох и аз блога им и ми беше голям кеф
Да се завърнат успешно у дома им пожелавам
Иначе не виждам нищо лошо и хората да ги финансират - кефят им е на идеята, на ентусиазма - защо не? Двамата нито молят за пари, нито нищо - всичко е на добра воля

Иначе не виждам нищо лошо и хората да ги финансират - кефят им е на идеята, на ентусиазма - защо не? Двамата нито молят за пари, нито нищо - всичко е на добра воля

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2