Споделянето е всичко !!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Споделянето е всичко !!!!

Мнение от Mr_Spirit » 21 Дек 2010, 2:29

Това е блога на 2-ма млади хора, които пътуват навсякъде на автостоп и пресъздават всичко за нас чрез блога им!
Нека повече хора се запознаят с 2-мата герои, а снимките остават без дъх драгия зрител!!!
Интересно беше за мен да прочета доста неща, но едно от тях ме грабна - какво имат в раниците си!! :)

http://sharingiseverything.blogspot.com/

Дано има все повече такива хора, мислещи за нас човечеството, планетата и да ни радват с хубави моменти от кадрите!!!
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Споделянето е всичко !!!!

Мнение от kronos » 21 Дек 2010, 3:23

Еххх, мечтата ми.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 21 Дек 2010, 6:18

Хора без работа с излишни ЧУЖДИ пари ...
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Дек 2010, 9:48

kronos написа:Еххх, мечтата ми.....

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Дек 2010, 11:04

Абе то и тоо пее**рас Скица е същия,обикаля като "простинал кон" и само ни дразни тука с некой постни снимки,хубавите ги продава,ама като дойде революцията,първи ше е до стената :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 21 Дек 2010, 13:47

Е.Димитров написа:Абе то и тоо пее**рас Скица е същия,обикаля като "простинал кон" и само ни дразни тука с некой постни снимки,хубавите ги продава,ама като дойде революцията,първи ше е до стената :mhihi:

За Скица, не знам, но определено учителката им по български и литература е за бой, и трябва да бъде разжалвана без почести и право на пенсия :mhihi:
Иначе младежите много добре са решили - сега им е времето за обикаляне и трупане на опит и впечатления. После времето все не достига, а и не върви на 40 годишен пергишин да пътува на стоп :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от Nitrowalk » 21 Дек 2010, 13:52

Само хипари бате :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 21 Дек 2010, 17:36

ogata написа:Хора без работа с излишни ЧУЖДИ пари ...

Познавам момичето, имаше си работа, но реши да си направи приключение. Тва за чуждите пари не го разбрах, но цялата екскурзия е доста евтина реално погледнато, с едногодишни спестявания можеш да си я позволиш. А това което си казал и баба ми сигурно няма да се съгласи с него...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 21 Дек 2010, 19:05

Имах търпението да изчета всичко, изписано в блога... (да не повярва човек :idea: попринцип не обичам да чета такива на пръв поглед "глупости".. )
И аз първо си казах "Хипари, хипари", но реално погледнато, за да направиш такова "пътешествие" се иска смелост, дързост и може би..да си малко (или повече) луд...
Да, може да има правописни и пунктоационни грешки, но е интересно да проследиш пътя през различните култури...от нашия балкански манталитет към западните държавици и изведнъж Африка и живота там... Като цяло съм чела за начина им на живот, бита и културата, но изглежда представата ми е била малко нереална... също адски ме трогна как едно детенце на година и половина няма играчки и играе с камъни и пръчки и т.н. и т.н.
Абе с 2 думи - препоръчвам на всеки, който има време да го прочете! :bchug:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 21 Дек 2010, 20:40

pampo написа:Тва за чуждите пари не го разбрах

Благодарим от сърце за финансовата подкрепа на:
Теодора Василева
сем. Бендерлиеви
Диана Хофман
Александър Бояджиев
Маргарита Томова
www.ciem.info
Стив
Стефан Иванов

Както казах най-малко това начинание е безотговорно. Не знам дали пича и е приятел на мацката, обаче мене мноооооого щеше да ме е срам, ако трябва да заведа моята приятелка някъде и да спим на палатка или пък да се движим на автостоп :dummy: . Всеки си има вкус :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 21 Дек 2010, 22:38

Така е колега, смисъла на живота за някои, е до това да си купиш хромирани стелки за голфа и да заведеш гаджето до мол-а.
Правил съм нещо подобно през 2000 г. с една раница и не много пари обиколих 12 държави. Тъкмо бях се уволнил и не ме свърташе на едно място. Най странно ми стана като се прибрах, че след два дни ми идваше пак да тръгна, явно ме влече номадския живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 22 Дек 2010, 12:45

M2PR написа:..
И аз първо си казах "Хипари, хипари", но реално погледнато, за да направиш такова "пътешествие" се иска смелост, дързост и може би..да си малко (или повече) луд...
Да, може да има правописни и пунктоационни грешки, но е интересно да проследиш пътя през различните култури...
Абе с 2 думи - пепоръчвам на всеки, който има време да го прочете! :bchug:

В интерес на истината последните публикации се четат много по-леко от първите. Не толкова правописни грешки, колкото начина на описване - в началото имаш чувство че четеш паметни бележки, вместо пътепис.
Иначе, че са си луди, луди са - да протестираш срещу собственик на хотел, че замърсява океана... Пак добре, че не са изчакали полицията. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 22 Дек 2010, 16:50

ogata написа:
pampo написа:Тва за чуждите пари не го разбрах

Благодарим от сърце за финансовата подкрепа на:
Теодора Василева
сем. Бендерлиеви
Диана Хофман
Александър Бояджиев
Маргарита Томова
http://www.ciem.info
Стив
Стефан Иванов

Както казах най-малко това начинание е безотговорно. Не знам дали пича и е приятел на мацката, обаче мене мноооооого щеше да ме е срам, ако трябва да заведа моята приятелка някъде и да спим на палатка или пък да се движим на автостоп :dummy: . Всеки си има вкус :yes:

Не знам от какво ще те е срам, при положение, че ясно се вижда, че и двамата са авантюристи и явно това е целта им - пътуването, екшъна, приключенията.
Ако си беше направил труда да прочетеш, никъде не пише, че са тръгнали на околосветско пътешествие с цел "подарък за девойката" и той я изненадва, напротив - явно това е общата им страст.
А за харченето на чуждите пари - ако ти имаш мечта да идеш до Африка, само, че нямаш средства и в един момент събираш някакъв кеш, но не достатъчен, и близките ти помогнат малко, когато се решиш да поемеш този "риск" - пътуването на стоп до т.А. - няма ли да им благодариш?!?
Никаква мисловна дейност, ей!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 22 Дек 2010, 18:00

Едно от изказванията им - искаме да обиколим планетата докато не са я БЕТОНИРАЛИ!!! Много мъдро!!! Чета всички изевления и се вижда начина на живот при едните и начина на живот при другите и от там мисленето на хората! Продължавам да следя темата с интерес и да чета мненията ви! Поздрави! :yes:
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 23 Дек 2010, 13:46

Изчетох и аз блога им и ми беше голям кеф :) Да се завърнат успешно у дома им пожелавам ;)

Иначе не виждам нищо лошо и хората да ги финансират - кефят им е на идеята, на ентусиазма - защо не? Двамата нито молят за пари, нито нищо - всичко е на добра воля :)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Следваща

Назад към Извън Темата