Фолио на предните стакла?
Модератор: Общи модератори
Re: Фолио на предните стакла?
_65536_kb_sec_ написа:Аз се замислих за нещо от тип трансперантен спрей с лак.
И ако го надраскат -![]()
![]()
![]()
няма шанс да стане равномерно, недей да пробваш

www.bmwпрофесори-bg.net
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
benzin написа:_65536_kb_sec_ написа:Аз се замислих за нещо от тип трансперантен спрей с лак.
![]()
![]()
В мазето джамове имам, освен това като гледам, бояджиите не е като да са ми боядисали колата неравномерно

_65536_kb_sec_ написа:benzin написа:_65536_kb_sec_ написа:Аз се замислих за нещо от тип трансперантен спрей с лак.
![]()
![]()
В мазето джамове имам, освен това като гледам, бояджиите не е като да са ми боядисали колата неравномерно![]()
![]()
![]()
ако ти е стъклена колата съм съгласен

www.bmwпрофесори-bg.net
- vladi_nn
- кандидат ентусиаст
-
Има вариант да се опушат стъклата. Цени не мога да кажа но знам че е доста скъпо. Но ако се направят задните със фолио, а само предните да се опушат може и да стане. Все пак за задните няма проблем да са с фолио, а и освен това заден прозорец зор се смъква за да се опуши
. Но ако са прекалено силно затъмнени пак ще има много проблени. Имам познат които кара Ленд Роувър и целия е фабрично затъмнен на 35%/това е малко по тъмно от снимките които съм сложил с Волвото на 50%/без челното. Имаше малко разправии ама като видят полицаите че не е с фолио и го пускат.

- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Колеги, не се занимавайте с глупости. Мене ме гониха 300-400м, за да ми вземат 20 лева заради стъклата, нито мина номера със махането на фолиото на място, нито нищо. Директно ми каза да излизам от колата, даже не се представи! Само ми развалиха кефа и уюта в колата.
А за тези, които са решени на 100% да слагат: станете служители на МВР. Чувал съм, че може да се мине с номера, че се превозват пари с колата (примерно рег. на чейндж бюро), но не съм много сигурен.
Поздрави и Весели Празници!
А за тези, които са решени на 100% да слагат: станете служители на МВР. Чувал съм, че може да се мине с номера, че се превозват пари с колата (примерно рег. на чейндж бюро), но не съм много сигурен.
Поздрави и Весели Празници!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
VesoPesa написа:Оф няма се занимавам да ви обяснявам, правете квото искате, факт е че няма как да ти докажат куките на място че прозрачността на стъклото е намалена => не могат да те пипнат с пръст![]()
А понегледам зачекнахте темата за челното стъкло, та челно и задно стъкло НЕ се затъмняват !
Задно стъкло се затъмнява само при наличието на странични огледала

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Весела Коледа на всички !
гледам обширна тема за затъмняване и искам да попитам , виждал ли е някой затъмнен заден джам , стил ,,облачно небе,, все едно облачното небе се отразява в стъклото ? ...много ме кефи и искам такова за комбито
гледам обширна тема за затъмняване и искам да попитам , виждал ли е някой затъмнен заден джам , стил ,,облачно небе,, все едно облачното небе се отразява в стъклото ? ...много ме кефи и искам такова за комбито
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
doomy525 написа:Такова ли имаш в предвид ?И аз търся..не мога да открия никъде
http://imageshack.us
...ейй , това е колега , само че облаците може и да са по-купести ако ме разбираш...иначе това търся по принцип и цената също ме интересува ? искам да го залепя на задната врата на комбито /багажника и страничните на багажника/
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Ллумар на улица Цветна Градина в Лозенец - там има от фолиото, което търсите колеги 

- vladi_nn
- кандидат ентусиаст
-
Разглеждал съм каталозите на повечето вносители на професионално фолио, за да са избера с кои да работя и това фолио което се прелива от огледално към черно, не съм го срещал да се предлага. Мисля че го има само в имитациите. Може би пак ще стои добре ако се монтира качествено, но трябва да се внимава да си съвпадне шарката. Да не се разминават облаците 

- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
Веселин|Василев написа:Аз не се крия от слънцето.....естетически колата ми харесва повече с тъмни стъкла. Далеч съм от мисълта да слагам фолио което да има пропускливост на светлина 20-30% още повече пък да слагам на предно челно стъкло, бих си сложил с 70-80% пропускливост. Също така не искам да ми пече таблото и седалките които са кожени, още повече има стотици проучвания за това, че човек е по неориентиран и с по бавни рефлекси когато го е напекло слънцето. Дразня се също, че в еропейски държави е позволено затъмняването до определен процент, а тук така и не разбирам причината каква е, за да се забрани. Друго нещо което ме дразни е че 90% от ченгетата си лепят по личните автомобили фолио, за което не им се прави проблем, също така по служебните патрулки се лепи без никакви проблеми. Когато закона е за всички нека бъде за всички, докато има хора служители на МВР които нарушават закона няма да има оправия.

И аз подкрепям мнението на Веселин|Василев, но това пред \\\"уважаемите\\\" не важи 
@Mitko195 - тая кола я видях на една улица в нашия град, беше не регистрирана и повече не съм я виждал. Беше внос от англия, десен волан. В по големите градове, където съм ходил да питам за такова фолио не съм намирал, а в интернет не знам как се казва, че да го търся

@Mitko195 - тая кола я видях на една улица в нашия град, беше не регистрирана и повече не съм я виждал. Беше внос от англия, десен волан. В по големите градове, където съм ходил да питам за такова фолио не съм намирал, а в интернет не знам как се казва, че да го търся

enjoy life and drink cold beer

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Та в крайна сметка тия от Llumar слагат ли такива фолия, щото ако слагат, няма да се притеснявам за полицайте като ме спират, тъйкато не би трябвало да се забелязва фолиото, тъйкато затъмняването е на 0% или поне това пише на сайта им...???
Последна промяна makaveli316 на 23 Яну 2011, 16:44, променена общо 1 път

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Monky написа:А за тези, които са решени на 100% да слагат: станете служители на МВР.
Номера обаче невинаги минава, дори и да е служител на МВР

Никой не мое ма връне на селу!