Фолио на предните стакла?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Фолио на предните стакла?

Мнение от benzin » 16 Дек 2010, 16:39

_65536_kb_sec_ написа:Аз се замислих за нещо от тип трансперантен спрей с лак.
И ако го надраскат - :bang: :bang: :bang: :bang:

няма шанс да стане равномерно, недей да пробваш :D
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Дек 2010, 16:54

benzin написа:

В мазето джамове имам, освен това като гледам, бояджиите не е като да са ми боядисали колата неравномерно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 16 Дек 2010, 17:02

_65536_kb_sec_ написа:
benzin написа:

В мазето джамове имам, освен това като гледам, бояджиите не е като да са ми боядисали колата неравномерно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ако ти е стъклена колата съм съгласен :mhihi: успех и моля те пусни снимки после :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladi_nn » 17 Дек 2010, 16:12

Има вариант да се опушат стъклата. Цени не мога да кажа но знам че е доста скъпо. Но ако се направят задните със фолио, а само предните да се опушат може и да стане. Все пак за задните няма проблем да са с фолио, а и освен това заден прозорец зор се смъква за да се опуши :mhihi: . Но ако са прекалено силно затъмнени пак ще има много проблени. Имам познат които кара Ленд Роувър и целия е фабрично затъмнен на 35%/това е малко по тъмно от снимките които съм сложил с Волвото на 50%/без челното. Имаше малко разправии ама като видят полицаите че не е с фолио и го пускат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ейшейсе и едно
Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
Детайли за колата: За тез пари Е39.

Мнение от Monky » 24 Дек 2010, 23:00

Колеги, не се занимавайте с глупости. Мене ме гониха 300-400м, за да ми вземат 20 лева заради стъклата, нито мина номера със махането на фолиото на място, нито нищо. Директно ми каза да излизам от колата, даже не се представи! Само ми развалиха кефа и уюта в колата.

А за тези, които са решени на 100% да слагат: станете служители на МВР. Чувал съм, че може да се мине с номера, че се превозват пари с колата (примерно рег. на чейндж бюро), но не съм много сигурен.

Поздрави и Весели Празници!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 25 Дек 2010, 0:44

VesoPesa написа:Оф няма се занимавам да ви обяснявам, правете квото искате, факт е че няма как да ти докажат куките на място че прозрачността на стъклото е намалена => не могат да те пипнат с пръст :idea:

А понегледам зачекнахте темата за челното стъкло, та челно и задно стъкло НЕ се затъмняват !

Задно стъкло се затъмнява само при наличието на странични огледала ;) ... това си е по закон

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Дек 2010, 3:29

Весела Коледа на всички !

гледам обширна тема за затъмняване и искам да попитам , виждал ли е някой затъмнен заден джам , стил ,,облачно небе,, все едно облачното небе се отразява в стъклото ? ...много ме кефи и искам такова за комбито
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 25 Дек 2010, 4:19

Такова ли имаш в предвид ? :) И аз търся..не мога да открия никъде :)

Изображение
http://imageshack.us
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Дек 2010, 4:28

doomy525 написа:Такова ли имаш в предвид ? :) И аз търся..не мога да открия никъде :)

Изображение
http://imageshack.us

...ейй , това е колега , само че облаците може и да са по-купести ако ме разбираш...иначе това търся по принцип и цената също ме интересува ? искам да го залепя на задната врата на комбито /багажника и страничните на багажника/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 25 Дек 2010, 7:45

Ллумар на улица Цветна Градина в Лозенец - там има от фолиото, което търсите колеги :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladi_nn » 26 Дек 2010, 9:23

Разглеждал съм каталозите на повечето вносители на професионално фолио, за да са избера с кои да работя и това фолио което се прелива от огледално към черно, не съм го срещал да се предлага. Мисля че го има само в имитациите. Може би пак ще стои добре ако се монтира качествено, но трябва да се внимава да си съвпадне шарката. Да не се разминават облаците :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Мнение от kufi01 » 26 Дек 2010, 10:06

Веселин|Василев написа:Аз не се крия от слънцето.....естетически колата ми харесва повече с тъмни стъкла. Далеч съм от мисълта да слагам фолио което да има пропускливост на светлина 20-30% още повече пък да слагам на предно челно стъкло, бих си сложил с 70-80% пропускливост. Също така не искам да ми пече таблото и седалките които са кожени, още повече има стотици проучвания за това, че човек е по неориентиран и с по бавни рефлекси когато го е напекло слънцето. Дразня се също, че в еропейски държави е позволено затъмняването до определен процент, а тук така и не разбирам причината каква е, за да се забрани. Друго нещо което ме дразни е че 90% от ченгетата си лепят по личните автомобили фолио, за което не им се прави проблем, също така по служебните патрулки се лепи без никакви проблеми. Когато закона е за всички нека бъде за всички, докато има хора служители на МВР които нарушават закона няма да има оправия.

:bowdown: :yes: :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 26 Дек 2010, 14:37

И аз подкрепям мнението на Веселин|Василев, но това пред \\\"уважаемите\\\" не важи :)

@Mitko195 - тая кола я видях на една улица в нашия град, беше не регистрирана и повече не съм я виждал. Беше внос от англия, десен волан. В по големите градове, където съм ходил да питам за такова фолио не съм намирал, а в интернет не знам как се казва, че да го търся :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 22 Яну 2011, 19:19

Та в крайна сметка тия от Llumar слагат ли такива фолия, щото ако слагат, няма да се притеснявам за полицайте като ме спират, тъйкато не би трябвало да се забелязва фолиото, тъйкато затъмняването е на 0% или поне това пише на сайта им...???
Последна промяна makaveli316 на 23 Яну 2011, 16:44, променена общо 1 път
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 22 Яну 2011, 19:52

Monky написа:А за тези, които са решени на 100% да слагат: станете служители на МВР.

Номера обаче невинаги минава, дори и да е служител на МВР :mhihi: Историята познава доста забавни случаи.... :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата