Пътят покрай язовир Батак?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Пътят покрай язовир Батак?
Дойде си време за новогодишните празници и се оказа, че ще съм в хотел на язовир Батак, местността Дъното. До тук добре, но както винаги снегът изненада нашата държава. Някой минавал ли е по пътя покрай язовира след гр. Батак? Какво е положението и в тези условие може ли да се мине с БМВ-то без да си оставя броните по пътя?
Въобще какъвто съвет имате, ще съм благодарен, защото никога не съм стъпвал в този регион.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Пътят покрай язовир Батак?
сигурно говориш за пътя за свети константин... не вярвам да го изоставят... а и не вярвам да има толкова сняг там сега... може и да греша 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
внимавай ,щото там с дупките си е зор и без сняг...! доста е разкъртено.
Владо написа:сигурно говориш за пътя за свети константин... не вярвам да го изоставят... а и не вярвам да има толкова сняг там сега... може и да греша
На картата има два варианта, единият е точно както казваш - от Пещера през Св. Константин и оттам се спускам директно, или от Пещера до Батак и оттам покрай язовира (по-обиколният вариант, но май пътя е по-добре). То затова и питам, само на карта ги знам тия пътища.
Пещера-Батак пътя, повече от половината го правиха нов и по-широк преди 2 години. После по обиколния покрай язовира също се ядва, все пак ралито го правят там.
Аз бих предпочел втория вариант.
Аз бих предпочел втория вариант.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Е как да е пътя, тази година една от отсечките на Рали България, което знаеме, че беше кръг от ВРЦ минаваше от там... пътя който обикаля язовира до към Дъното е добър 

Колега карай си през Пещера за Батак и от там към Дъното. Имам вила там и в неделя бях там. Сняг до вчера нямаше - сега и да е паднал ще е чистено и опесъчено. От Пещера до Батак пътят започнаха да го правят, но така и не го довършиха - не е толкова зле, а към дъното пътя си е супер, само има доста завои, но това може да е и предимство!
Поздрави и да си изкарате хубаво!

Поздрави и да си изкарате хубаво!
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Пещера-Батак. От там винаги е бил най-добре пътя.
А пътят покрай язовира, по който стига до стената е сред любимите ми. Там беше част от отсечката на WRC кръга и точно там се метна Кими. Минавал съм безцелно от там десетки пъти
Много ми се ходи пак там на заснежено. Задължително направи два-три тегела с баварката!
Ето малко снимки от преди няколко години от там
Направо ти завидЕх.
А пътят покрай язовира, по който стига до стената е сред любимите ми. Там беше част от отсечката на WRC кръга и точно там се метна Кими. Минавал съм безцелно от там десетки пъти

Много ми се ходи пак там на заснежено. Задължително направи два-три тегела с баварката!

Ето малко снимки от преди няколко години от там

Направо ти завидЕх.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 `98
и моя съвет е през Пещера -Батак по принцип от година не съм ходил нагоре но отсечката Пещера-Батак трябва да е с нова натилка... а от Батак до Дъното са доста завой и трябва да се внимава особенно зимата но като цяло пътя не е лош

- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Ще ви споделя аз как се застраховам зимно време по пътищата там, понеже не се знае, кога какво ще завали - една торба едри дървени трици/стърготини (тези, които падат от абрехт) в багажника. В една найлонова чанта могат да се натъпчат много, а и не тежат
за разлика от пясъка.

Благодаря на всички за отговорите, доста ценни са за мен, тъй като доста се чудех. И аз се сетих за WRC-то, но не знаех какво е положението през зимата. KoolyO, страхотни снимки, личи си, че си се позабавлявал, надявам се и аз да имам тази възможност. 

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Колега, към момента (днес сутринта в 7:30) и по двата пътя няма натрупвания от сняг/на места имало ледец, но само на там където не стига слънце! (аз също ще пътувам и затова се обадих на агентите за разузнавен на положението) 

Ти си със съвсем вътрешна информация, много полезно.
А местността Дъното ТУК ли трябва да е горе-долу или аз пак не съм разбрал нещо?

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Дъното е като минеш стената, малко след това, то при Дъното пътя свършва, почва черен път 

spookyy написа:Ти си със съвсем вътрешна информация, много полезно.А местността Дъното ТУК ли трябва да е горе-долу или аз пак не съм разбрал нещо?
Точно там където е показано на картата и се срещат двата пътя - този от сж. Константин и този от Батак има хотел "Дъното"
15 мнения
• Страница 1 от 1