Как всичко се преобръща за една секунда
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Как всичко се преобръща за една секунда
Кофти в България,става нещо нормално да има всяка вечер бойща и кланета по дискотеки и заведения... Просто не е истина колко хора бяха убити по този начин. Дали някога ще се оправят нещата ?
Кой прав, кой крив не мога да коментирам, не съм бил там.
Ако е така, както разправят - отишъл да помогне и го наръгали, т'ва момче напушеното с ножчето заслужава... айде нема да уточнявам.
Таз' тема я пуснах, понеже реалността е малко по-различна от това, което се говори във форума - всеки втори пистолет, всеки първи 35 санта нож.
Искрено се надявам да се оправи, голям принос има за спорта! Дори да не е както го описват, няма значение как е било, важното е да минат нараняванията и дано отново да е на тепиха!
П.П.: И аз мисля, че е спокойно момче, просто докато станеш световен шампион толкова неща ще ти се изяснят, че ще станеш като Буда.
Ако е така, както разправят - отишъл да помогне и го наръгали, т'ва момче напушеното с ножчето заслужава... айде нема да уточнявам.
Таз' тема я пуснах, понеже реалността е малко по-различна от това, което се говори във форума - всеки втори пистолет, всеки първи 35 санта нож.
Искрено се надявам да се оправи, голям принос има за спорта! Дори да не е както го описват, няма значение как е било, важното е да минат нараняванията и дано отново да е на тепиха!
П.П.: И аз мисля, че е спокойно момче, просто докато станеш световен шампион толкова неща ще ти се изяснят, че ще станеш като Буда.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
той и оня -футболиста от литекс беше много добър ,ма военния му вкара един пълнител като му изскочи с бухалката и сега е осма резерва в офиса им.....
името не прави човека и обратно...! има си органи -ще кажат кво е станало....евентуално!
тва ,че някой е известна личност не го прави невинен .
името не прави човека и обратно...! има си органи -ще кажат кво е станало....евентуално!
тва ,че някой е известна личност не го прави невинен .
главната причина за саморазправа е липсата на адекватна реакция от съответните органи! Кой виновен и кой не искам да коментирам ... Факт е, че всички сега са с проблеми!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vlad0 написа:главната причина за саморазправа е липсата на адекватна реакция от съответните органи! ...
Чакай, че нещо не разбрах- кои органи

ПС: Много мразя такива статии/репортажи от рода "Пребиха/наръгаха/обраха някой известен"... И к'во като е известен- да не е хванал Господ за *уя

ms написа:...
За да ти влезна в тона!
Я се успокой малко и помисли трезво! Полицая трябва да защитава! Ако има във всяка кръчма опасност ще ходи във всяка кръчма! Той заклел ли се е? заклел се е! А какво като ме нападнат някъде и ако не съм нинджа да си кажа, абе нищо нека ме набият тук, а полицая го разбирам не може да е навсякъде.
И другото линейка в София се чака между 40-50 мин. ! Причината не е в колите, не в шофьорите, а в това, че са централизирани в единия край на София.
Ryapoff написа:.....
хахаха, веднага се сещам поне за една дузина бивши световни и европейски шампиони от борбата, дето бяха ебати светците....справка: което и име се сетиш от лидерите на силовите групировки

по случая: не знам кой е прав и кой не е, ама съм убеден, че ножара ще наяде дървото....
те М.Ставийски, дето доказано пиян уби човек не го осъдиха адекватно та в тоя случай, дето "звездата" е потърпевшия...
ма в цялата ситуация ми е гнило как така борчето и компания били някви кротички и некъв скочил и ги изпозаклал за нема нищо...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
vlad0 написа:Ако има във всяка кръчма опасност ще ходи във всяка кръчма! Той заклел ли се е? заклел се е!
ОК колега, ама след обезвреждането на 2-рата, 3-тата "опасност" полицаят ще е...

п.п. Според статистиката най- висок е % на смъртността при нападения с ножове, не с пистолети, пушки и др. такива.
Никой не мое ма връне на селу!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Т'ва българските медии са страхотни...
Пиша това, което ми разправя очевидец (познат). Спортиста така наречения, ми казаха че е бил страхотно ла*но. Сбили са се там 2 компании (едната неговата) и НЯКОЙ извадил нож, т.нар. "ножар" се е опитал да го вземе от ръцете на другия, при които собствените му ръце са нарязани след случката и в суматохата е наръгал веднъж "спортиста".
Много обичаме българите да си окрасяваме случки. Като репортажите със смъртоносния дрифт и т.н. ..
Пиша това, което ми разправя очевидец (познат). Спортиста така наречения, ми казаха че е бил страхотно ла*но. Сбили са се там 2 компании (едната неговата) и НЯКОЙ извадил нож, т.нар. "ножар" се е опитал да го вземе от ръцете на другия, при които собствените му ръце са нарязани след случката и в суматохата е наръгал веднъж "спортиста".
Много обичаме българите да си окрасяваме случки. Като репортажите със смъртоносния дрифт и т.н. ..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е кой го е ръгнал останалите три пъти тогава и що тоя "ножара" се е крил след случката и оказал съпротива при арест? 

bum_bum написа:Е кой го е ръгнал останалите три пъти тогава и що тоя "ножара" се е крил след случката и оказал съпротива при арест?
бум.бум, не задавй въпроси, ако не искаш да чуеш лъжи! тъжно, но реалност ... :s
въпроси много, как се вижда кой има нож, кой го дърпа кой ръга и всичко това в джангър. Не е да не съм бил вътре, не е да не съм гледал отстрани в подобни ситуации... Е и в двата случая ми се губи доста от случилото се и не мога да го възпроизведа!
За това по доскотеки трябва по-спокойно да го даваш, защото някакъв такъв играч може да ти провали живота за това, че е вкарал някое друго пиене в повече.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Струва ми се, че е станало:
"-Ае,ти знайш ли че съм световен шампион по борба?!"
"-Ко ма е*е, аз нали имам нож"
И така...
"-Ае,ти знайш ли че съм световен шампион по борба?!"
"-Ко ма е*е, аз нали имам нож"

И така...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Може да има нож, но си остава галош...
Никой не мое ма връне на селу!
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3